lasai mai ca nu te poti intelege.
crz sti ceva pt tine tot e de suprafata, orice ar fi contra lui wm e cecva facil simplu, etc. ca raport calitate/pret sunt foarte scumpe si asat sa fie clar ca un 6680 era la 6mil la cnx mai de mult la ab si are si 3g si camera de 2 mp (cu flexicam) si upload si putea beneficia si ded ptt si de ygo, sa nu mai zicde restul dee programe.
ah, si logic ca nimeni nu isi administra contul de mail de yahoo ded pe tel ca nu putea e la mintea oricui. si pt multi mai ales care nu au pc cu net conteaza foarte mult sa pot administra un cont de mail de pe telefon si sa aiba un mesenger cat mai complex. ca tu nu faci asa sau ca nu faci ca sa scoti ca niste nimicuri neajunsurile unui sistem de operare incomplet e alceva. si sa iti mai zic ceva ca sa sti si tu ca yahoo e cel mai sigur mail si ofera si spatui destul restul sunt de unplutura.
Symbian VS Windows Mobile
223 467 vizualizări
1 962 răspunsuri
Linkuri topic "Symbian VS Windows Mobile"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
30 iulie 2006, 10:24:17
vrei sa faci bani jucadu-te pe net? http://www.anno1777.com/index.php?i=55612
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
lol, orice interpolare pierde din calitate. asa si eu pot sa-mi fac pozele la 8mp pe pc. Nokia are camera mai buna decat c600 , dar nici sa nu exageram
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MW Luver
148 mesaje
din 25/04/2006
30 iulie 2006, 12:07:14
Geopsi 30-07-2006 10:24:17
lasai mai ca nu te poti intelege. crz sti ceva pt tine tot e de suprafata, orice ar fi contra lui wm e cecva facil simplu, etc. ca raport calitate/pret sunt foarte scumpe si asat sa fie clar ca un 6680 era la 6mil la cnx mai de mult la ab si are si 3g si camera de 2 mp (cu flexicam) si upload si putea beneficia si ded ptt si de ygo, sa nu mai zicde restul dee programe.
2. Am explicat cum sta treaba cu restul de programe.
3. Tu chiar nu vrei sa intelegi faptul ca nu exista nici o legatura intre UMTS, PPT, camera de 2MP (fata de 1.3MP) si sistemul de operare? Sau nu poti? Realizezi faptul ca PTT, UMTS si camere extraordinare au si TELEFOANE FARA SISTEM DE OPERARE?
ah, si logic ca nimeni nu isi administra contul de mail de yahoo de pe tel ca nu putea e la mintea oricui. si pt multi mai ales care nu au pc cu net conteaza foarte mult sa pot administra un cont de mail de pe telefon si sa aiba un mesenger cat mai complex. ca tu nu faci asa sau ca nu faci ca sa scoti ca niste nimicuri neajunsurile unui sistem de operare incomplet e alceva.Geopsi 30-07-2006 10:24:17
si sa iti mai zic ceva ca sa sti si tu ca yahoo e cel mai sigur mail si ofera si spatui destul restul sunt de unplutura.Imi place ca acuma ai auzit si tu ca se poate face upload cu symbianele mai noi si tot arunci cu asta
.Te legi de chestii care nu au nici o treaba cu sistemul de operare. Iar 6680 nu a fost in viata lui sub 300$ la connex (apropo, FARA TVA).
MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
Opera Mini
Topicul asta e nokia vs wm nu symbian vs wm
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
30 iulie 2006, 12:38:27
crz, ofertele sunt doar pt cei care stiu ec vor si stiu ce cauta... restu le ia la 300$ 
ah si are legatura umts ptt si altele ca vorbind de sistem vorbim si dee telefoane si nu am nevoie de telefoane proaste.
cum crezi tu despre yahoo dar la cat esti ded in urma cu noutatile nu poti face cont daac nai 18 ani ca acum cer validare prin cc. dar lasa, ramai in lumea ta cu ideile tale.
si la un tel de 3 milioane poti avea mailul ala nu de 10 dar tu iar habar nu ai... si oricum una e sa iei mailul pe tel si una e sa navighezi pe net cu netu de la orange cer e prost rau. dar asta e mai spusai unlel chestii sunt greru de inteles pt multi si nu are rost sa mai continui.

ah si are legatura umts ptt si altele ca vorbind de sistem vorbim si dee telefoane si nu am nevoie de telefoane proaste.
cum crezi tu despre yahoo dar la cat esti ded in urma cu noutatile nu poti face cont daac nai 18 ani ca acum cer validare prin cc. dar lasa, ramai in lumea ta cu ideile tale.
si la un tel de 3 milioane poti avea mailul ala nu de 10 dar tu iar habar nu ai... si oricum una e sa iei mailul pe tel si una e sa navighezi pe net cu netu de la orange cer e prost rau. dar asta e mai spusai unlel chestii sunt greru de inteles pt multi si nu are rost sa mai continui.
vrei sa faci bani jucadu-te pe net? http://www.anno1777.com/index.php?i=55612
MW Luver
148 mesaje
din 25/04/2006
30 iulie 2006, 13:32:05
Deja ai inceput aiurea cu atacuri la persoana si, in continuare, lispesc argumentele din ceea ce spui.
Intr-adevar, e mult mai bine sa iti iei mailurile cu HI-5 request de pe teleffon Asa e. Si nu stiu ce iti cere yahoo, ca tocmai am facut alt cont si nu m-a intrebat nimeni de sanatate.
TU ai spus ca a fost 6 milioane la Connex la abonament. Ceea ce este cat se poate de fals.
In continuare astept sa aud de la voi ce face Symbian mai bine decat Windows Mobile, in afara de upload din browser. Retineti ca avantajele pe care le aduce WindwsMobile sunt, din ce s-a spus, MULT MAI MARI. Pentru ca o decodare de 6680 costa pe la de la 100$ in sus si duce la pierderea iremediabila a garantiei.
EDIT BY MOD: incearca sa nu mai citezi mesajul chiar de deasupra..
Intr-adevar, e mult mai bine sa iti iei mailurile cu HI-5 request de pe teleffon Asa e. Si nu stiu ce iti cere yahoo, ca tocmai am facut alt cont si nu m-a intrebat nimeni de sanatate.
TU ai spus ca a fost 6 milioane la Connex la abonament. Ceea ce este cat se poate de fals.
In continuare astept sa aud de la voi ce face Symbian mai bine decat Windows Mobile, in afara de upload din browser. Retineti ca avantajele pe care le aduce WindwsMobile sunt, din ce s-a spus, MULT MAI MARI. Pentru ca o decodare de 6680 costa pe la de la 100$ in sus si duce la pierderea iremediabila a garantiei.
EDIT BY MOD: incearca sa nu mai citezi mesajul chiar de deasupra..
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
30 iulie 2006, 13:54:33
[..] ca raport calitate/pret sunt foarte scumpe [..]si sa nu mai zicem ca acum cand HTC lanseaza telefoane sub propriul brand, acestea vor fi si mai ieftine. (mai tii minte ce ziceai de HTC ca nu e in stare sa lanseze telefoane cu sigla lor si le dau celor de la orange/qtek/imate sa le distribuie?)
deci.. un telefon, ca raport calitate/pret, cu windows mobile e mai RENTABIL decat unul cu symbian.
Spune-mi te rog, un telefon de 7,3-8 milioane de la symbian care sa egaleze ca performante un spv c600. Ce sa zic ca mult laudatul tau 6680 e si sub c500 la performante..
crezi ca pe mine si pe majoritatea ne intereseaza program de administrat contul de la yahoo cand putem fain frumos sa-l administram de pe adresa web yahoo de pe pc? (si chiar si de pe smarthpone daca ii pana acolo). E chiar asa de esential acest lucru pentru un smartphone?
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
30 iulie 2006, 14:05:03
haide geopsi, nu minti chiar asa...mai zi cate una mica dar nici in halul asta!
un c600 in gasesti si cu 6mil (avea cineva din roman)! cu banii astia iti cumperi 6670 sau 7610, si nu se comparaaaa!!!
un c600 in gasesti si cu 6mil (avea cineva din roman)! cu banii astia iti cumperi 6670 sau 7610, si nu se comparaaaa!!!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
Mda. . . la IE daca modifici la agent in loc de Win CE ,stergi CE si pui altceva, ia absolut tot de pe siteuri . Opera mai sare,dar astfel cu IE nu ratezi nimic. Nici semnaturile de exemplu :-D pe care nu stiu cati le vad pe symbian :-P
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
31 iulie 2006, 02:14:03
mi-am schimbat si eu skinul
acum am:

acum am:

MW Addicted
1317 mesaje
din 24/09/2005
1 aprecieri
SymbianCint 30-07-2006 14:18:18
Mda. . . la IE daca modifici la agent in loc de Win CE ,stergi CE si pui altceva, ia absolut tot de pe siteuri . Opera mai sare,dar astfel cu IE nu ratezi nimic. Nici semnaturile de exemplu :-D pe care nu stiu cati le vad pe symbian :-P
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
cu ce browser?
MW Addicted
1317 mesaje
din 24/09/2005
1 aprecieri
Symbian
cu opera 8.60. Cu browserul telefonului nu am incercat. Incerc acum...
MW Addicted
1317 mesaje
din 24/09/2005
1 aprecieri
Symbian
se vad semnaturile si cu browserul telefonului, dar se incarca mult mai greu fata de opera.
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
nu avatarul , semnaturile :-)
Înapoi la Versus
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.