Symbian VS Windows Mobile
221 397 vizualizări
1 962 răspunsuri
Linkuri topic "Symbian VS Windows Mobile"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
2046 mesaje
din 14/07/2008
17 aprecieri

exact, uitai de el, da inafara de asta, nu mai stiu altul.

MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
22 mai 2009, 17:42:07
bayetelu
si care ar fi touch si e symbian ? 
Sony Ericsson W960
Sony Ericsson P1
Sony Ericsson W950
Sony Ericsson M600
Samsung i8910 Omnia HD
Mai vrei alte exemple?

Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri

MW Addicted
1457 mesaje
din 31/01/2009
42 aprecieri
22 mai 2009, 18:04:41
Fratilor dar nu mai terminati cu "penibilismul" asta exacerbat? Cat timp o sa lasati niste bucati de plastic si ebonita sa va guverneze viata? Ca are touch, ca are ecran cu n miliarde de culori, etc! Rahat cu apa rece!
In loc sa va certati precum chiorii mai bine v-ati pune mintea la ceva util! Creati dusmanii aiurea! S-a mai spus de n ori aici...daca pe mine ma satisface telefonul x ca suna mai strident, e egal cu zero barat ca celalalt are nu stiu ce briz-briz. Va lasati dusi de politica asta de marketing mult prea usor! Va atacati dupa ce tineti la urechi in loc sa discutati despre ce aveti intre ele!
Uitati esentialul..."omul sfinteste locul", implicit si ce tine in mana, pe mana, la ureche! Purtati-va ca niste oameni nu ca niste reclame rautacioase!
Nu exista cel mai bun telefon, si nu o sa existe in veci! In schimb poate exista cel mai bun om...indiferent de orice altceva!
In loc sa va certati precum chiorii mai bine v-ati pune mintea la ceva util! Creati dusmanii aiurea! S-a mai spus de n ori aici...daca pe mine ma satisface telefonul x ca suna mai strident, e egal cu zero barat ca celalalt are nu stiu ce briz-briz. Va lasati dusi de politica asta de marketing mult prea usor! Va atacati dupa ce tineti la urechi in loc sa discutati despre ce aveti intre ele!
Uitati esentialul..."omul sfinteste locul", implicit si ce tine in mana, pe mana, la ureche! Purtati-va ca niste oameni nu ca niste reclame rautacioase!
Nu exista cel mai bun telefon, si nu o sa existe in veci! In schimb poate exista cel mai bun om...indiferent de orice altceva!

MW Addicted
3263 mesaje
din 12/02/2008
26 aprecieri

Blandu 22-05-2009 17:48:45
DA!!!
Eu m-am cam plictisit de symbian, mai ales ca la ultimele firmware-uri la s60v3 sunt limitarile alea care cer obligatoriu aplicatii semnate. Asta e motivul pentru care folosesc zilnic N70 (inca neatins de limitarea asta corporatista a celor de la Nokia) iar pe N95 il tin pe post de modem HSDPA, pt. cartela cu apn internet, si ca aparat foto digital, deci practic nu-mi foloseste la nimic inafara de multitasking OS-ul din el, la momentul actual.

MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
23 mai 2009, 14:50:33
Poate n-ai aflat dar in maxim 5 minute poti hackui telefonul si apoi poti instala orice aplicatie semnata sau nesemnata din lumea asta!

MW Luver
114 mesaje
din 01/10/2009
22 decembrie 2009, 23:15:27
Ca sa potolesc vechea dispută. Eu am Samsung I900 Omnia ( e foarte bun ca telefon, GPS - vreo 10 aplicatiii, internet, medicru spre slab la camera foto si filmari; foarte customizabil, aplicatii cu nemiluita trebuie avut insa grija de el , ii trebuie husa pt. ecran etc., nu prea e telefon de purtat fara grija in buzunar) dar si Nokia N95 aranjat pt. aplicatii nesemnate si jocuri N-gage (camera excelenta, la telefonie, la fel, excelent, bun si la internet, merge si la el GPS cu Sygic si Garmin; e mai mic, mai usor de purtat). Imi plac ambele si nu inteleg disputa asta; eu zic ca depinde si de calitatea telefonului in primul rand, nu de OS aproximativ asemanatoare ca performante.

MW Addicted
1256 mesaje
din 24/10/2005

Ieri a murit display-ul la nokia n82.Nu stiu din ce cauze si-a dat sufletul,cand l-am scos din buzunar nu mai mergea
Asa ca ieri Mi-am cumparat samsung omnia 2
Concluzia dupa 24 ore de cand l-am cumparat?
Windows mobile si samsung omnia 2 sux
Nokia sucks
e al doilea nokia care mi se buleste in decurs de 2 ani,si atat cat pentru e 51 si n82 cauza a fost o problema hardware
Si totusi Symbian rulzz in comparatie cu winmo
Asa ca ieri Mi-am cumparat samsung omnia 2
Concluzia dupa 24 ore de cand l-am cumparat?
Windows mobile si samsung omnia 2 sux

Si totusi Symbian rulzz in comparatie cu winmo

MW Addicted
1460 mesaje
din 22/11/2006

adevărul este că la wm trebuie să ai multă răbdare; am auzit că cei de la microsoft vor face un update la wm 6.5!?
"a ma simpatiza este o optiune; a ma respecta este o obligatie!"

Admin
2438 mesaje
din 29/07/2008
47 aprecieri
21 iunie 2010, 12:09:15
Update la WM6.5 a aparut de mult,sau te referi la cel care v-a aparea dupa WM6.5 ? Te referi la WP7 ? WP7 nu are deloc de a face cu WM ... WP7 v-a fi o clona a iOS-ului care nu v-a functiona pe device-urile deja existente.Dupa ce spun hackerii de pe XDA,nu o sa vedem prea curand un HTC Touch Pro/HD/Diamond2 la lucru cu acest OS ... Doar HD2 are ceva sanse sa primeasca o portare,atat,oficial nu v-a primi nimic,datorita scuzei penibile de la Microshit (HD2 nu dispune doar de 3 butoane,caci atat trebuie pentru WP7)
Dar cu toate acestea,avem variante destule de rom-uri,din care sa alegem,sa incercam mereu ceva nou,in schimb Symbian-ul ramane aproape neschimbat,aceeasi interfata (iconite,aranjament,setari...),dar asa cum radem noi de Symbian,uite ca foarte multi il prefera in defavoarea WM-ului.Am multi prieteni care au un telefon symbian,si il folosesc doar pentru camera/muzica si vorbit.Le-am pus touchpro-ul in mana,si se uitau la el,ma intrebau unde este meniul
Dar cu toate acestea,avem variante destule de rom-uri,din care sa alegem,sa incercam mereu ceva nou,in schimb Symbian-ul ramane aproape neschimbat,aceeasi interfata (iconite,aranjament,setari...),dar asa cum radem noi de Symbian,uite ca foarte multi il prefera in defavoarea WM-ului.Am multi prieteni care au un telefon symbian,si il folosesc doar pentru camera/muzica si vorbit.Le-am pus touchpro-ul in mana,si se uitau la el,ma intrebau unde este meniul

HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype

MW Addicted
1319 mesaje
din 08/08/2006
21 iunie 2010, 13:10:26
Momentan detin un diamond si un E55.Cea ai mare diferenta intre performantele celor 2 este gps-ul.Daca la diamond conectarea se face in aproximativ 1 minut,la E55 conectarea se face in cel putin 30 de minute iar cand se conecteaza trebuie sa ai grija nu cumva sa umblii printre blocuri ca dispare imediat.La diamond am semnal la 1-2 m de geam in casa.
21 iunie 2010, 16:26:00
Chiupy 21-06-2010 00:34:33
Ieri a murit display-ul la nokia n82.Nu stiu din ce cauze si-a dat sufletul,cand l-am scos din buzunar nu mai mergeaLa fel am patit si eu cu N95 8GB dar se cunostea cum e crapat lcd.ul.
Înapoi la Versus
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.