Nokia X - tutorial root si instalare GooglePlay, Google Apps si Google Now Launcher

53116 vizualizări
Scris de sonnymike la 02 martie 2014, 15:18:10
Încă nu avem recovery custom disponibil pentru Nokia X. Bootloaderul pare blocat în unele privințe, trebuie să procedăm diferit față de flashuirea normală a unui fișier zip.. 

Pasul 1:
 Trebuie sa ii facem root . Pentru a face acest lucru utilizați Gandalf Exploit inclus în aplicatia Framaroot. (Framaroot)

Pasul 2:
 Descarcati o aplicatie gen Root Explorer ; (Root Explorer)

Pasul 3:
 Extrageti si copiati fisierele apk din aceasta arhiva ’’Nokia Gapps’’ in /system/app si schimbati permisiunile pentru acestea.

http://mobilewave.ro/data/material/articles/189/nokia-x-tutorial-root-si-instalare-googleplay-google-apps-si-google-now-launcher.jpg


Pasul 4:
 Reporniti telefonul
 
Pasul 5:
 Acum urmează instalarea aplicatiilor Google Apps inclusiv Google Play pentru catalogul de aplicatii Android. Extrageti si instalati fiecare apk din urmatoarea arhiva ''NokiaX_SomeGoogleApps.zip''     .......recomand sa instalati Google Now Launcher

Notă: Acest tutorial este scris de un utilizator înregistrat al sitului; MobileWave.ro nu este responsabil pentru textul scris în acest material. Urmați instrucțiunile pe propria răspundere! Dacă credeți că trebuie cenzurat ceva în acest tutorial, vă rugăm contactați-ne.
Comentarii articol 0

Acest articol nu are nici un comentariu.

Aricolul "Nokia X - tutorial root si instalare GooglePlay, Google Apps si Google Now Launcher" are un scor de 5 din 5 (1 voturi)
Tutorialul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Aprecieri
1 apreciază
3
De la acelasi autor
sonnymike
Începător
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 38
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 32
  • Laser frate! 49% ⋅ 66
Au votat 136 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.035⋅5⋅4
Portalul tău de telefoane mobile!