E adevarat ca nu le am cu 3g, dar nici tu cu symbian sau winmobile. Asa ca, stai tu cu 3G si plateste abonament la cnx zeci de $ ca sa iti satisfaci un moft nejustificat(pentru mine)
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
IPX, dar symbianul si-a dovedit-o? Sau nu stii cate erori da unul cand ai multe aplicatii instalate/deschise si mai stai si pe wap? Ca au procesoare mai proaste decat WM? Si inca ceva@3G. Majoritatea telefoanelor 3G din romania sunt aduse de afara si sunt folosite 2.5G. Deci?
Ca sa inchei polemica 3G-u pot spune ca sunt multumit de apelul video 3G!nu mai spun de transferul de date acces/download sau limite!Pacat ca nu au extraoptiuni gen wap unlimited!Iar la $ ab.7(juma pana pe 31 dec)+3(apeluri video si date)optional se pot dezactiva oricand din care 3h33"ap.video 33mbdate primele 3luni apoi 10min video 10mb date(poate apar si alte oferte)!Eu zic ca-i buna oferta Connex la "saracia noastra" bineinteles pt.cei ce doresc !Nemultumirea mea este legata de telefoanele(3G)ca nu-s stabile(cele cu sist.op.Symbian)!Ca cele cu WinMob 3G nci vorba pe piata noastra!
Pai...In primul rand luand un 6600 vezi ca sunt o gramada de jocuri/aplicatii interesante!Nu?Luand un win mob,vezi un tel conplex,dar practic inextensibil pt ca nuprea sunt aplicatii/jocuri.3g-ul e un tel normal nimic deosebit doar apelul video de proasta calitate de la cnx!Cat despre un symbian+3g=6680 sau 6630(pacat ca are doar o camera)"jos palaria".6680 le intrece pe toate.Adica din umila mea experienta,dupa ce m-am jucat cu nokii,lg-uri,se,si multe altele,am ajuns la ideea asta.Eu stiu mai mult telurile cum se conporta in mana nu din date.Si va zic 6680 e super.
geo, ai dreptate si tu, in felul tau. Dar nu ma pot abtine sa te contrazic. Pentru windows mobile sunt sute de aplicatii si jocuri misto. Si 3D si de toate. Problema e ca trebuie sa stii unde sa cauti
Sunt ceva Apliktii,dar majoritatea cu bani.Faza e ca eu nu am vazut win mobile pe post de spy camera, sau web camera,dar 6600 am vazut.Si daca e vorba asa,razr v3 ati vazut ce ecran naspa are?Si camera vga...Slabut!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.