@iulik17d ai spus un lucru mare "`windows mobile totusi e windows" adica crapa cand iti e lumea mai draga la fel ca celelalte produse oferite de microsoft si ce e cu atatea aplicatii ? unii dintre voi cred ca testeaza numeroasele aplicatii (WM) chiar si cand stau pe WC.
De crapat toate crapa. N-ai ce sa le faci.(De fapt ai, dar te doare sufletul ) si referitor la ce zicea un baiat mai in urma... Am bagat pe WinMo un film de 1,3gb si nu a sacadat nici macar o data. De la 50mb la 1,3gb e papa multa... Pana si C100 reda fisiere de 3-400 de mega destul de bine... si de e doar "un amarat de SPV".
"Asa e barbatii, niste porci" Mai binele e dusmanul binelui
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
You might be right in a general meaning, but considering the circumstances, i only insult the ones that are to be insulted. And why using this method? Because no argument can't stand before those narrow minded kids.
21 martie 2009, 08:13:11 • actualizat 21 martie 2009, 08:17:11 (1 ori)
Atunci să vă puneți s60v5 pe Nokia N70 Când vor citi chinezii topicul ăsta vor scoate cu siguranță telefonul cu 2 sisteme de operare. P.S. Cu ce ajută windows-ul despre care vorbeați un telefon Nokia cu symbian?
De crapat toate crapa. N-ai ce sa le faci.(De fapt ai, dar te doare sufletul ) si referitor la ce zicea un baiat mai in urma... Am bagat pe WinMo un film de 1,3gb si nu a sacadat nici macar o data. De la 50mb la 1,3gb e papa multa... Pana si C100 reda fisiere de 3-400 de mega destul de bine... si de e doar "un amarat de SPV".
Care sistem de operare este mai performant? Fiecare va spune ca a lui....
Am tel si cu win mo si cu symbian ... si pot sa zic ca ce fac cu telu cu win mo pot face si pe ala cu symbian ... deci pt ce le fol eu sunt km la egalitate
SPV SUX NOKIA SUX SONY ERICSSON SUX MOTOROLA SUX SAMSUNG SUX LG SUX PC RULZ
Poate fi Symbianul atat de customizabil? Poti sa-i updatezi OS-ul sau sa ai aplicatii gen Pocket Mechanic si altele pe Symbian? In fine... Nush cat folosesti tu telefonul mobil.
Poate fi Symbianul atat de customizabil? Poti sa-i updatezi OS-ul sau sa ai aplicatii gen Pocket Mechanic si altele pe Symbian? In fine... Nush cat folosesti tu telefonul mobil.
in primul rand nu ai nevoie de pocket mechanic pe symbian...si ce "customizari" ai pe wmu tau...stai stai creca ai windows 7 pe el sau ai teme 4d?
23 martie 2009, 03:19:42 • actualizat 23 martie 2009, 03:33:41 (4 ori)
Why don't you admit that it was to much for your skills or just get over it! Or are you planning to become the symbian martyr on the internet? The one that will sustain this thing without even think about it, without any arguments or motives? Well, since now, you managed to become as pathetic as a human been can be! But I encourage you to keep trying. And always remember that having something iis not equal to using or knowing how to use it. I can bet that applies to your case to! But what all that trouble for such a narrow mind? Let it be like it was meant to be. And if it doesn't let others "be"...well...let it be...lost!
Sper sa se inventeze registrii si pe Symbian ca sa avem si noi de ce instala Pocket Mechanic...cat despre SPB Mobile Shell, pot doar sa-ti arat ecranul meu de standby si sa te intreb ce ai tu in plus:
Nu-ti mai arat ce se poate face cu GDesk care e cea mai customizabila aplicatie de meniu din lume! Si mai sunt pe putin 3 aplicatii Symbian de genul asta... In concluzie: Nu faci decat sa arati cat de ignorant esti. La fel cum ai facut si in cazul discutiei noastre aprinse despre Benq-Siemens E81 cand ai promis pe PM ca recunosti pe forum ca ai gresit si totusi n-ai facut-o.
Unii dintre astia de pe aici isi mai traisesc si viata ... Nu stau ca tine toata ziua cu telefonul mobil in mana instaland teme si alte porcarii ... Deci pt ceva mess prin wi fi si browsing sunt foarte bune .. atat symbian-ul cat si wm-ul
SPV SUX NOKIA SUX SONY ERICSSON SUX MOTOROLA SUX SAMSUNG SUX LG SUX PC RULZ
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.