se pare ca wm desi este mai bun nu este si mai folositor in cazul meu
Daca omul spune acestea, nici nu mai trebuie sa ne intrebe daca merita, mmc-urile sunt cele mai ieftine, symbianu e bun deci nu mai are rost sa mai insistam.
din cate stiu eu , parerea mea proprie si personala , camerele, chiar si cardurile , n`au legatura cu sistemul de operare.. nu camera/card face un sistem de operare mai bun ca altul
nu inteleg de ce atata tam-tam pentru nimic. e clar ca wm este de departe mult mai bun. sa nu uitam ca ar putea emulatoare(asta daca se chinuie putin cineva) sa poti rula .sis pt ca .mpn deja exista! si daca imi aduc bine aminte am citit o stire in care pareau si cei de la Nokia interesati sa foloseasca wm in viitor. oricum eu am un c600 care merge perfect cu card minisd 2Gb scandisk. si nush daca nokia citeste filme .avi comprimate divx. si tot asa! Cine vrea un smartphone stie ce vrea, pt ceilalti exista telefonul!
31 august 2006, 17:08:59 • actualizat 31 august 2006, 17:09:52 (1 ori)
citeste si nokia avi divX ,dar la un bitrate destul de modest. deja de la 256 kB/s cred ca apar probleme
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Vai ce o mai dati dupa cires! Problema voastra e ca symbian sunt mai scumpe,si gata,atacati symbian. Asta e diferenta majora! D-aia n-are ursul coada,ca browserul meu are upload sau ca WM reda divx...
eu zic ca si symbianul este un sistem bun, doar ca nu este instalat pe hardware adecvat. Pai daca la doar 9MB ram si 104MHz un 6600 se misca destul de bine, ma gandesc cum s-ar comporta pe hardware-ul unui c500 sau c600. Deci hai sa o luam logic.
Geeo ... 7650/3650 au 8mb ram.. 6600 are aproape 16mb ram. D-aia si merg majoritatea jocurilor de ngage pe el.
wurdulak,daca pentru tine banii nu conteaza ia-ti un 8800 sau un vertu. O sa fi cel mai smecher de pe forum cu asa ceva
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
da, dsf dar cat ram are c600? Si eu am pe pc procesor de 2,4GHz si 400 DDRAM daca scot placuta de 256 si dau o scanare si mai dau si drumul la muzica, nu mai conteaza procesorul... Iti vine sa-i dai foc...
31 august 2006, 18:03:29 • actualizat 31 august 2006, 18:03:55 (1 ori)
Geeo 31-08-2006 17:55:03
da, dsf dar cat ram are c600? Si eu am pe pc procesor de 2,4GHz si 400 DDRAM daca scot placuta de 256 si dau o scanare si mai dau si drumul la muzica, nu mai conteaza procesorul... Iti vine sa-i dai foc...
ai cpu intel nu-i asa? ) si 6600 are 16 mb ram ,am scris mai jos.
pai wurdulak,migram si noi spre ce e mai bine.Am avut s30,s60 si acum wm5.La fel si la pc ,am avut intel am trecut la amd ,am avut nvidia am trecut la ati. Timpurile se schimba si la fel si performantele intre produsele scoase de diferite branduri.
bine. spv c500 are vreo 10mb rami liberi. cât are 6680? că și spv c500 e mai performant.
și pe lângă asta sunt și mai scumpe. deh tre să plătești sigla nokia. eu unul nu mai vreau să mă întorc la symbian. că oi avea și tel symbian asta e altceva, nu mă voi baza pe el, mai ales că m-a lăsat de mai multe ori symbian-ul atunci când aveam mai mare nevoie. și să nu mai zic câte cazuri am auzit cum că telefoane symbian corupeau card-ul. pierdeai informații? pierdeai.
acum ceva vreme la unul cu 6630 i-a picat softul din senin
oare merită atâția bani un telefon care să-ți dacă numai nervi și probleme?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.