07 noiembrie 2012, 14:37:44 • actualizat 23 ianuarie 2014, 19:37:02 (5 ori)
Salut,
Va prezint un nou proiect - Mowned.com - un portal dedicat utilizatorilor care vor sa-si creeze propriul timeline cu telefoanele/dispozitivele mobile detinute. Este simplu de folosit. Se poate genera si semnatura pentru forumuri ca si exemplu.
Scop: - show off - statistici, vedem care e cel mai apreciat telefon, evolutia pe ani, cel mai detinut in randul internautilor (pentru asta trebuie un volum de date decent si utilizatorii sa fie sinceri).. de exemplu vedeti: Galaxy SII
Puteti sa va logati cu contul facebook sau sa va creati un nou cont pe baza de e-mail.
Am reusit cu spv m5000/opera 8.65 sa fac setarile contului. Setarile contului merg cam greoi cu telefoane vechi. Interesant site, restul de setari de pe laptop, nu mai am rabdare cu telefonul Nu am gasit modelul htc mda t mobile, in schimb este spv m5000 care e idem ca model, si cum eu am firmware de orange e OL. si asa, Am uitat sa scriu anul achizitiei la 9300i, si ulterior nu am mai reusit sa editez. Am vrut sa sterg tlf.ul sa adaug iarasi si sa-i pun si data, si nu am reusit sa sterg. 'false' ca raspuns la tentativa de stergere. Apoi alte hibe... Cu opera 8.65 nu am reusit sasalvez logoul/imaginea cu telefoanele. Butonul 'create' nu e compatibil cu opera 8.65(sau invers). A si cu telefonul e52 am zburat afara de pe cont cred ca nu rezista brw.ul nativ la frameuri de pe pagina.
Ba s-a sters cand am dat delete, dar mi-a tras o fenta opera 8.65 si imi arata pagina din cache. Totusi dupa un delete primesc raspuns 'false', ceva nu-i place la opera 8.65 si nu ma redirectioneaza. Cu un alt browser sigur nu ar aparea aceasta eroare, dar cum browserul nativ la spv m5000 e mozilla 4.01, si cum google api face fite cu acest browser, nu am rabdare sa astept minute bune pana ce siteul google cu apiul lui nenorocit va raspunde la cererea browserului. Si nu am de gand sa instalez wm6.xx, nici sa renunt la acest telefon, so...
08 noiembrie 2012, 14:30:02 • actualizat 08 noiembrie 2012, 14:32:22 (2 ori)
Multam baieti pt feedback.
@Copos WM nu consuma resurse dar era cam lent (bine, pe vremea aia nu aveai alternativa cum zicea si Tiby, Symbian era lent de asemenea). Stiu, Android consuma multe resurse dar avem si hardware pe masura si se mai compenseaza asta (min 1GB RAM, ok 2GB). Nu ma atrage WP8, prefer flexibilitatea Android.. in fine, suntem offtopic aici.
@Tiby va aparea candva si data aia (sa vad cum evolueaza situl in timp). Orange SPV C600, de exemplu, nu exista pe gsmarena.
@spvc100 situl a fost conceput pt browserele MODERNE si pt PC (in special adaugarea/modificarea). Ca fapt divers pe Internet Explorer situl arata jalnic. Nici nu am vrut sa-mi mai bat capu.. Am testat pe Chrome si Firefox si e OK. Se foloseste CSS3 si Javascript la greu.
@ADS voi vedea, probabil voi adauga si Allview in lista.
Merge bine si pe opera pe pc. Dar am o intrebare, trec doar telefoanele folosite sau toate care le am chiar daca nu le-am folosit? Am vreo 40 in colectie plus cele care le-am folosit de-a lungul timpului
a.k.a. ReMMy ThE DeMoN SHOWCASE [img]http://mowned.com/sig/remmythedemon.jpg[/img]
08 noiembrie 2012, 17:07:33 • actualizat 08 noiembrie 2012, 17:09:30 (1 ori)
Pai atunci poti sa le bagi pe toate daca ai chef ----
Dupa cum probabil ati observat fiecare telefon se poate vota (gen thumbs up/down). Chiar daca votati scorul nu se va actualiza instant ci dupa cateva ore (in momentu de fata). Daca oamenii voteaza telefoanele detinute si completeaza anii putem scoate diferite statistici interesante. De exemplu putem face highlight la cel mai apreciat telefon, sau cel mai folosit telefon.. sau cel mai prost cotat telefon, s.a.m.d.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.