joystick se zice la aman2 tipurile si tu laur controleaza`ti butoanele k nu m`am luat de tine asa ca nu te lua de mine ai inteles ma "adultule" ??
un lucru e sigur.. wm bate la funduletz pe symbian din toate pctele de vedere ( in afara de numarul de aplicatii .. care e pe duca si asta pntru symbian ..ca sa nu mai zic ca 70% din aplicatiile symbian sunt niste porcarii facute dimineatza in timp ce citeste ziaru`.. )
are si symbian softuri foarte utile.trebuie sa recunoastem ,dar sunt limitate de sistemul de operare. am observat ca jocurile mophun merg mai cursiv pe spv c600 decat pe ngage se vede cu ochiul liber ca ai cel putin 50 fpsuri pe c600
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
ca sucks ,asta e partea a 2a. chestia e ca asa cum sucks ,pe wm merge mai bine decat pe symbian,adica pentru os.ul target la primele versiuni E ceva de genul cum un program facut original pentru windows rupe pe linux cam asa si aici
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
01 septembrie 2006, 20:48:17 • actualizat 01 septembrie 2006, 20:49:19 (1 ori)
Where is the love ? Parerea mea e ca va certati degeaba. Oricum nu veti ajunge sa va intelegeti niciodata. Lasati-i pe cei cu Symbian sa se bucure de Nokia lor si pe cei cu WM de SPV. Oricum cine testeaza ambele sisteme de operare va vedea diferente si va alege ceea ce ii place. Eu momentan sunt mai mult decat multumit de SPV meu Peace !
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
astia sunt prea "mandrii" sa recunoasca (,) ca e mai bun wm decat symbian .. ca poate le`o fi trecut vreun spv sau htc ceva prin mana.. da` nu vor sa recunoasca si ne fac noua peri albi aici
Lasati-i pe cei cu Symbian sa se bucure de Nokia lor si pe cei cu WM de SPV.
ambele au plusuri si minusuri.si mie imi place mai mult wm ca e mai puternic si am ambele.
01 septembrie 2006, 20:57:28 • actualizat 01 septembrie 2006, 20:58:21 (1 ori)
Sincer daca as avea acum un 6600 l-as da fara sa ma gandesc pe un C500. Daca stiam mai de mult ce poate face nici nu imi mai luam 6600 imi luam SPV direct
Sa-mi bag p**a in Symbian si in toate Blokiile si in aia care le-au facut! Iar mi-a murit 3650-ul,iar tre' sa-l resoftez,iar alti bani cheltuiti etc S-a blocat iar cand instalam o aplicatie de 120 kb. Scria "saving file to installer" si asa a ramas Sa mor io,de cand am Blokia cre'ca mi-a albit paru in cap! Numai probleme mi-au facut! Mi-au corupt carduri,se blocheaza,dau erori etc. Un prieten are 6630. Si-a luat card de 512 si a inceput sa-si bage si el niste jocuri,aplicatii etc. Deja a zis ca tre' sa-i dea un format ca face figuri. Ca sa nu mai zic ca la multi li s-au stricat blokiile fara sa le faca nimic! Symbianu asta e un OS bun doar teoretic,ca in practica e de kkt! Are multe goluri. Prea multe! Eu o sa-mi fac 3650-ul si il dau. Imi combin blokiile si imi iau wm,sunt hotarat! Blokia sux!
Raoul ,sigur nu vei fi dezamagit de wm daca stii sa umbli la el.Dar e totusi un smartphone,si dupa cum zicea cineva ,astea nu sunt pentru toti.Si la wm sunt mici trucuri pe care trebuie sa le faci ca sa te bucuri cu adevarat de el
eu cu c500 n`am avut nici o problema..era un telefon perfect ( in afara de camera ) .. cu 6600`le imi venea sa ma arunc pe geam cand nu puteam sa intru in meniu .. contacte.. sau cand primeam vreun mesaj si nu puteam sa`l deschid.. si p**a dup`aia.. nu`l mai gaseam ... asta era cea mai enervanta faza...
@nush cine a zis ... nu am zis ca taote aplicatiile pt symbian sunt naspa..da` am zis ca 70% ( daca nu mai mult ) sunt porcarii inutile
Pai o sa va cer voua ajutoru,iti dai seama Eu si-asa nu sunt pasionat de jocuri asa ca o sa fie foarte bun pt mine. SPV-urile citesc avi (fara program)?
Ce vrei sa zici cu asta ? Mie imi place chiar foarte mult camera. Face pozele de o calitate foarte buna. E adevarat sunt la rezolutie VGA dar macar ies bine pozele.
01 septembrie 2006, 21:16:59 • actualizat 01 septembrie 2006, 21:17:49 (1 ori)
da.. si filmeaza in avi .. nu ca stifturile de symbian sa bagi program de filmat in avi .. care iti beleste telefonu si filmeaza si ca (,) camera lu strabunicu
n`am zis ca e rea camera... facea poze bune..dar totusi nu se compara cu 2mpx de la k750i
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.