Cred ca Iubitel se referea la kb per second,nu la dimensiunea fisierului
pai si eu tot la aia ma refer. 1,4 mb pe secunda
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
ce-i ala card corupt?? sunt curios pt ca nici eu nu am avut absolut nicio problema de genul.am card de 256 marca adata(cel mai ieftin,aprox 50 ron)si e plin cardul.50 mb muzica restul app.
Bruno pai ia-ti symbian si vei afla! Eu unu sunt satul de formaturi (atat la tel cat si la card) Blokia e varza! @win32 toate variantele au buguri deci mai mult ca sigur si alea enumerate de tine fac figuri. Doar au symbian!
Raoul eu am dat exemple nu numai de Nokia ci si de Motorola si SE. Asa ca Symbian inca odata in fata Wm ! Ps: toti va luati de 3650,intradevar nu a fost un telefon prea reusit dar uitati cu ce au continuat,astea au adus Symbianul pe primul loc. Uitati'va la HTC Canary . Primul Spv de la orange. De ce nu'l comparati pe el cu symbian os 6.1?
[img]http://xs206.xs.to/xs206/06361/ngage.gif[/img]You will know you have an IRC addiction when you pick up the phone and start dialling ip numbers !
Wei,eu am avut 3650 si a fost bulit doar o data din cauza mea. In rest nu aveam belele,poate depinde de versiune. Astea sunt prejudecati,vorbiti pe fapte,nu ca Nokia sux. Banuiesc ca si N93 sux,nu? )
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.