Mah eu aplicatiile/jocurile symbian le iau prin wap cu k700-le iar apoi le trimit prin bt. As putea face la fel si in cazu in care as avea wm? Si sa stiti ca nu toti avem PC...
29 iulie 2006, 14:53:25 • actualizat 29 iulie 2006, 14:57:04 (1 ori)
ah... tocmai jucai un sky force 1.22 pentru wm. ce frumos se vede pe 240 x 320
mih 29-07-2006 14:50:08
sunt curios d reactia fanilor nokia atunci cand o sa apara primul nk cu wm....d fapt o stiu:-) :.wm ruless .parca ii vad ;-)
o sa zica Nokia rullz ,nu wm rullz. Ca symbian au si P-urile de la SE ,dar observ ca numai symbian Nokia rullz,deci prin urmare cand va aparea wm pe Nokia ,probabil numai wm de la Nokia va face legea,nu?
Note: Posts were merged
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
mda. poi si io mi-am luat symbian pt ca atunci nu aveam net pe pc si sa pot beneficia de vitezaz pe net. ca pe cand era 6630 era scos si c500 dar vad ca nici macar dupa ce au scos inca un model au fost in stare sa scoata un model care sa egaleze ca viteza (3G) ceea ce nokia scotea cu aproape un an jumatate in urma. acum terminalele bazate pe systeme de operrare bune au upnp in situatia in care spv se chinuie fara upload. asta e si asa va ramane, mereu symbain pe telfoane care vor fi egalate abia peste 2-3 ani. iarasi sa nu mai zic, ca nokia are camere super bune care filmeaza super si au expunere buna prin lentile carl zeiss iar alea de la c600 au expunere.... nu mai zic. SE scot telefoane cu symbian foarte bune in seria p. de ce credeti si voi asa dupa mintea voastra ca prima si a doua firma din lume de telefoane mobile au telefoane bazate pe symbian htc.... ia pe unu dee pe strada si vezi daca a auzit de el, de ce? pentru ac nu sunt telefoane care sa acopere nevoile oricui ci care nu au avut mare succes.
29 iulie 2006, 15:01:47 • actualizat 29 iulie 2006, 15:05:10 (1 ori)
voi cititi gsmarena si reviewurile lor? c500 era comparat cu 6630 si il facea in anumite locuri. si c500 e vechi, ce sa mai zicem de astea mai noi... sau ce poti lua de la nokia in 15 milioane care sa se compare cu m3000?
Geopsi 29-07-2006 14:57:28
ia pe unu dee pe strada si vezi daca a auzit de el, de ce? pentru ac nu sunt telefoane care sa acopere nevoile oricui ci care nu au avut mare succes.
mda...iau si 1000 daca vrei. smartphones nu e pentru oricine.si peste 10 ani probabil ca tot asa va fi.pur si simplu unii nu stiu sa umble la ele si cu asta basta.asa ca de ce sa dea o droaie de bani pe un smartphone cand poate lua un D500 de exemplu?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
mda....legatura mare intre lentile.....3g......taranu de pe strada care nu a auzit de htc(sau pur si simplu un neinteresat de smartphone)......si sistemul de operare.gg
Nokia sux,majoritatea smartphone-urile de la nokia au fost facute cu ajutorul celor de la benq,daca nu era benq,nokia nu se mai lauda cu symbian,wm e mai tare ca symbian
si eu am vazut cu 6670 si nu-l folosea decat pentru voce/sms/mms/poze.
Mda... O stiu si eu pe una care are 12 ani si îi luase tacsu un 6600. Ma intreb ce stia aia sa faca cu el? Eu am vazut ca umbla doar la foto/video,sms (de mms nici n-a auzit ) ) iar muzica nu avea decat amr-uri. Deci trageti si voi o concluzie...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.