Symbian VS Windows Mobile
223 467 vizualizări
1 962 răspunsuri
Linkuri topic "Symbian VS Windows Mobile"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
pai aveam tornado power control pe auto. videoclipuri muzicale de 4 -5 min , la 700kbps
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MW Liker
85 mesaje
din 25/09/2006
26 octombrie 2006, 18:32:06
o mica problema la win mobile... aplicatiile lui nu au optiunea de exit (ma refer la album, camera, media player, ce vine cu telefonu in general) si e stresant sa intru tot timpu in task manager sa tot dau kill
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
Mda. asta e naspa. dar noile softuri de apar au exit
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
MW Addicted
2616 mesaje
din 28/09/2005
Nokia3100
Pai rageone nu tre sa intri in task manager.Use xbar!
le killaresti instantaneu
le killaresti instantaneu
[img]http://xs102.xs.to/xs102/06246/smMTUnveiling4.jpg[/img]
The Hate U Give Little Infants Fucks Everybody. . .
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
26 octombrie 2006, 20:25:25
Sau mai simplu asociaza-ti o tasta cu task managerul si apoi apesi pe tasta aia lung si intrii in task maanger mult mai repede decat din meniu.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
26 octombrie 2006, 21:10:36
mai misto cu xbar
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
27 octombrie 2006, 01:43:28
rageone foloseste xbar pt asta (cauta pe topicurile cu aplicatii pt spv - sa nu mai ne intindem aici). in afara de asta ce bube i-ai mai gasit la spv?
Acuma ca ai avut si symbian poti face o mica comparatie in cele doua sisteme de operare
Acuma ca ai avut si symbian poti face o mica comparatie in cele doua sisteme de operare
MW Liker
85 mesaje
din 25/09/2006
27 octombrie 2006, 09:41:30
folosesc xbar dar mi`era mult mai simplu sa ii dau exit direct
ce`mi place la wm:
* poti naviga in meniu folosind tastele numerice
* homescreen f usor de personalizat
* se poate umbla in registrii
ce`mi placea la symbian:
* organizarea meniului (la wm nu am reusit sa fac foldere in meniu si sa bag shortcuturile acolo)
* orice aplicatie avea optiune de exit
* mult mai multe aplicatii, mult mai usor de gasit
---
o sa mai vin cu pareri... inca imi bat capu` cu wm...
ce`mi place la wm:
* poti naviga in meniu folosind tastele numerice
* homescreen f usor de personalizat
* se poate umbla in registrii
ce`mi placea la symbian:
* organizarea meniului (la wm nu am reusit sa fac foldere in meniu si sa bag shortcuturile acolo)
* orice aplicatie avea optiune de exit
* mult mai multe aplicatii, mult mai usor de gasit
---
o sa mai vin cu pareri... inca imi bat capu` cu wm...
MW Addicted
2616 mesaje
din 28/09/2005
Nokia3100
Sa te contrazic:
-iti poti personaliza meniul,deasemenea poti crea noi foldere.Programul se numeste 'gstart'.Si mai era unul dar am uitat cum se numeste.
-poti face cate shortcut'uri vrei(inclusiv shotdown sau restart) folosind programul right menu care inlocuieste softkey'ul dreapta.
-iti poti personaliza meniul,deasemenea poti crea noi foldere.Programul se numeste 'gstart'.Si mai era unul dar am uitat cum se numeste.
-poti face cate shortcut'uri vrei(inclusiv shotdown sau restart) folosind programul right menu care inlocuieste softkey'ul dreapta.
[img]http://xs102.xs.to/xs102/06246/smMTUnveiling4.jpg[/img]
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
Windows CErageone 27-10-2006 09:41:30
la wm nu am reusit sa fac foldere in meniu si sa bag shortcuturile acoloscurtăturile (la orice tip de fișier) le poți face cu un file manager
Cint 25-10-2006 10:06:59
am deschis 3 videoclipuri odata si toate mergeau bine. wm10 ,coreplayer si tcpmp0.81. 
Note: Posts were merged
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
e misto cand deschizi acelasi video de mai multe ori ,la interval foarte mic ca se aude dublat/triplat la voce. e un efect super. numai sa nimeresti delay foarte mic intre ele 
rage1 , wm e mult mai tare la meniuri decat symbian. toate trucurile cu scurtaturi merg pe wm. chiar si asociere de icoane cu ce vrei tu daca ai rabdare sa stai atat

rage1 , wm e mult mai tare la meniuri decat symbian. toate trucurile cu scurtaturi merg pe wm. chiar si asociere de icoane cu ce vrei tu daca ai rabdare sa stai atat
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
Windows CE
și .. încă un plus la wm. pot fi conectat prin bt (bluetooth) la mai multe dispozitive. acum am testat.
am trimis pe un 7610 (symbian 7.0s) și în același timp pe un 3650 (symbian 6.1). și am mai încercat în timp ce trimiteam pe unul să primesc de pe celălalt. după aia am trimis de pe cele 2 tel symbian simultan pe c600 și a funcționat
am încercat pe symbian (cele 2 tel) și nu merge așa. bt e activ doar pt un dispozitiv odată.
cred că și wm 2003 știe de asta
și ca fapt divers, 3650 și-a dat un restart când am deschis un sms
am trimis pe un 7610 (symbian 7.0s) și în același timp pe un 3650 (symbian 6.1). și am mai încercat în timp ce trimiteam pe unul să primesc de pe celălalt. după aia am trimis de pe cele 2 tel symbian simultan pe c600 și a funcționat

am încercat pe symbian (cele 2 tel) și nu merge așa. bt e activ doar pt un dispozitiv odată.
cred că și wm 2003 știe de asta
și ca fapt divers, 3650 și-a dat un restart când am deschis un sms
MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
Opera Mini
Lol,DSF,orice telefon cu bluetooth 2.0 poate trimite/primi simultan fisiere,nu e o calitate a WM asta...bine,nokiile au nu stiu nici macar asta...
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
Windows CE
modoran, spv c600 are bluetooth 1.2 nu 2.0..
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
27 octombrie 2006, 23:24:40
DSF are dreptate, nu tine de versiunea bt, eu pe comp am un adaptor bt 1.1 sau 1.2 si pot conecta 7 device-uri simultan (un mobil, un pda, un laptop, un alt comp, casti bt, modem bt etc)
asta am facut si eu cu c600-le meu, am trimis ceva catre un 2 mobile si am primit in acelasi timp de la altul
asta am facut si eu cu c600-le meu, am trimis ceva catre un 2 mobile si am primit in acelasi timp de la altul
Înapoi la Versus
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.