windows mobile rules-cele mai tari telefoane si mai mult decit telefoane fata de symbiane care au prostul obicei sa moara softul nu au nic si cei care se bat cu pumnul in piept ca nu au camera s-o lase balta nici nokia nu e excelent si era vb de soft nu de camera,vretii camera?luativa camnera
ce nu-mi place la wm e ca nu se gasesc accesorii. pai la nokia cu 15 lei iei tastatura d-aia transparenta de la turci si se vede super. la mine cu vopseaua luata de pe joystick nu mai e asa estetic ca la inceput.si nu vad pe nicaieri tastatura de spv. si nu vreau tot d-aia originala peste cateva luni sa se ia iar.
sincer...la cum se vede ecranul de c600 noaptea ,daca mai bagi si o tastatura d-aia smechera cu leduri ceva cred ca ar arata super
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
v-am zis de ngage nu? l-am dus in service acum o saptamana ,si au zis aia sa sun peste 3 zile. i-am sunat azi dupa exact 7 zile . si inca e in laborator... deh...CETELEC ... KKnoKia service autorizat... aveti grija ca acum observai... cetelec cred ca isi schimba denumirea in CIRMA. Fugiti de numele asta ca lupul isi schimba parul dar naravul ba. Probabil din cauza renumelui au recurs la asa ceva. In rest hartiile sunt la fel..numai ca apare cirma pe ele.
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
09 octombrie 2006, 23:06:58 • actualizat 10 octombrie 2006, 14:17:51 (1 ori)
people, io urmeaza sa`mi iau un c500 saptamana asta... voi stiti vrun site/forum cu aplicatii de win mobile? va dau si io unu super tare cu aplicatii de symbian la schimb: www.symbian-mobile.org ... ceva de genu asta m`ar interesa dar pt win mobile
si inca o chestie... pe n-gage puteam sa folosesc bluetooth de la calc ca sa intru pe net (chestie care era foarte cool ca puteam sa stau pe wc si sa vb pe mess, sa o ard pe net... suna dubios dar e distractiv )) se poate si pe wm?
si inca o chestie... pe n-gage puteam sa folosesc bluetooth de la calc ca sa intru pe net (chestie care era foarte cool ca puteam sa stau pe wc si sa vb pe mess, sa o ard pe net... suna dubios dar e distractiv )) se poate si pe wm?
el întreba dacă poți folosi conexiunea de internet de la pc. adică folosești messenger-ul (de exemplu) prin intermediul pc-ului și nu prin intermediul operatorului mobil. funcția asta o are orice aparat cu WM.
12 octombrie 2006, 11:30:04 • actualizat 12 octombrie 2006, 11:30:37 (1 ori)
M-am intalnit ieri seara cu un vechi prieten, ne-am asezat la 25 de mii de beri si in loc sa ne luam la cearta despre ce telefon e mai bun (el are nk7610, eu c500 cu wm5), ne-am pus toata noaptea pe jucat Martial Arts 3D multiplayer prin bluetooth. Nu va mai certati, jucati. MBM (mobile bluetooth multiplaying ) ruuuuuuuulz!!!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.