Sepeveu asta al vostru stie sa bage poze pa net?
Ca symbianu stie de mult.
Symbian VS Windows Mobile
223 467 vizualizări
1 962 răspunsuri
Linkuri topic "Symbian VS Windows Mobile"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Luver
183 mesaje
din 06/09/2006
Opera Mini
Sepeveurile is jaguri nanorocite.
MW Luver
163 mesaje
din 14/10/2005
13 septembrie 2006, 11:58:33
cine stie daca este mare diferenta intre noul nokia E70 si spv uri?
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?username=nykolas79.png[/img]
13 septembrie 2006, 13:19:11
mIRCea 13-09-2006 11:00:26
c600 asta are un fel de T9 la agenda nu multitype! si eu am injurat oleaca la inceput cand nu stiam... 
?
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?username=MIH.png[/img]
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
13 septembrie 2006, 21:19:21 • actualizat 13 septembrie 2006, 21:23:02 (1 ori)
si pt WM e spritebackup.
mircea mie imi place cum e gandit "sistemul de cautare" in Contacte/Apeluri recente!
. Iti cauta prin contacte dupa numar si dupa nume/prenume 
de ex pt: ion apesi 466. Iar daca scri 074 afiseaza toti aia de pe Orange. F util pt mine. O ideea f buna au avut cei de la microsoft. Oricum se poate dezactiva (si din registrii dar nu mai tin minte exact pe unde e..)
Fiecare OS isi are dezavantajele si avantaleje lui dar nicidecum WM e prastie cum zicea unu pe aici. WM e cam prost la partea legata de voce, adica: uneori nu ma anunta cand am apel, alteori cel care ma suna primeste ton busy (ca si cum i-as fi respins), etc
mircea mie imi place cum e gandit "sistemul de cautare" in Contacte/Apeluri recente!
. Iti cauta prin contacte dupa numar si dupa nume/prenume 
de ex pt: ion apesi 466. Iar daca scri 074 afiseaza toti aia de pe Orange. F util pt mine. O ideea f buna au avut cei de la microsoft. Oricum se poate dezactiva (si din registrii dar nu mai tin minte exact pe unde e..)
Fiecare OS isi are dezavantajele si avantaleje lui dar nicidecum WM e prastie cum zicea unu pe aici. WM e cam prost la partea legata de voce, adica: uneori nu ma anunta cand am apel, alteori cel care ma suna primeste ton busy (ca si cum i-as fi respins), etc
Nokia6630
Am vazut ca zicea unul de aici ca cei cu wm nu pot vedea gif urile salvaTe. Am facut un gif pe telefon cu "2K photo plus" si sunt curios daca il puteti vedea
[img]http://www.pardus.org.tr/banner/buton2.png">[/img]
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
lol. se vede foarte bine :-)
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MW Addicted
3691 mesaje
din 29/09/2005
13 septembrie 2006, 23:17:47
DSF 13-09-2006 21:19:21
[...]WM e cam prost la partea legata de voce, adica: uneori nu ma anunta cand am apel, alteori cel care ma suna primeste ton busy (ca si cum i-as fi respins), etc

好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
14 septembrie 2006, 18:13:00
tocmai dadui un *#7370# la ngage si acum nu mai vrea sa instaleze java.ruleaza normal installul pana cand apare stergere fisiere,da eroare,si in final nu instaleaza nimic
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
14 septembrie 2006, 20:22:43
Spawn 12-09-2006 21:33:06
....Foarte bine! Eu unul pretind ca cunosc sistemul symbian....
ia sa vedem
14 septembrie 2006, 20:56:31
Cu placere mai! 
Uite cum faci. Mai intai trebuie sa depistam eroarea exacta.Instalezi Seleq v.1.80 Dupa instalare mergi la Seleq>settings > enable panic codes si selectezi YES
Dupa ce ai facut asta mai instaleaza o data aplicatia aia care iti dadea eroare! Mesajul cu eroarea acum va fi putin diferit! Noteaza-l dupa care deschide iar Seleq si du-te la Seleq > Panic lookup si cauta acolo eroarea care ti-a dato la instalare si in mare masura vei acolo iti va spune care e medicamentul!Probabil ca ai sau ai avut pe card vreo aplicatie cu UID identic cu cea care vrei sa o instalezi si se bat cap in cap.O alta alternativa este appman,pe care presupun ca il ai deja instalat! Deschide aplicatia si da joystick dreapta pana ajungi la "installed apps" si sterge din lista toate fisierele care sunt marcate cu COSUL DE GUNOi
Dar inainte sa faci toate astea scoate cadul din telefon si instaleaza fisierul java asa de proba.Sunt sigur ca o sa ti se instaleze 
M-ati dat gata cu aplicatiile pentru WM care le-ati pus in ultimele doua zile.
Cred ca m-ati convins si pe mine sa-mi iau telefon cu Windows........... mai ales ca am vazut intr-un magazin o oferta care avea inclus in pachet cu SPV un bici,o pereche de catuse,si niste chiloti+jartiere din piele neagra.Cica pachetul este dedicat numai fanilor WM pmpl pmpl pmpl

Uite cum faci. Mai intai trebuie sa depistam eroarea exacta.Instalezi Seleq v.1.80 Dupa instalare mergi la Seleq>settings > enable panic codes si selectezi YES
Dupa ce ai facut asta mai instaleaza o data aplicatia aia care iti dadea eroare! Mesajul cu eroarea acum va fi putin diferit! Noteaza-l dupa care deschide iar Seleq si du-te la Seleq > Panic lookup si cauta acolo eroarea care ti-a dato la instalare si in mare masura vei acolo iti va spune care e medicamentul!Probabil ca ai sau ai avut pe card vreo aplicatie cu UID identic cu cea care vrei sa o instalezi si se bat cap in cap.O alta alternativa este appman,pe care presupun ca il ai deja instalat! Deschide aplicatia si da joystick dreapta pana ajungi la "installed apps" si sterge din lista toate fisierele care sunt marcate cu COSUL DE GUNOi
Dar inainte sa faci toate astea scoate cadul din telefon si instaleaza fisierul java asa de proba.Sunt sigur ca o sa ti se instaleze 
M-ati dat gata cu aplicatiile pentru WM care le-ati pus in ultimele doua zile.
Cred ca m-ati convins si pe mine sa-mi iau telefon cu Windows........... mai ales ca am vazut intr-un magazin o oferta care avea inclus in pachet cu SPV un bici,o pereche de catuse,si niste chiloti+jartiere din piele neagra.Cica pachetul este dedicat numai fanilor WM pmpl pmpl pmpl
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
14 septembrie 2006, 21:10:50
cu telefonul gol golut si cu cardul scos ,dupa ce am dat si *#7370# , tot nu vrea sa ia nici un java. si am incercat vreo 5. omera mini ,splinter cell da ,xiii ,si inca 2 pe care le aveam si inainte. deci... symbian
14 septembrie 2006, 21:26:37
Cint 14-09-2006 21:10:50
cu telefonul gol golut si cu cardul scos ,dupa ce am dat si *#7370# , tot nu vrea sa ia nici un java. si am incercat vreo 5. omera mini ,splinter cell da ,xiii ,si inca 2 pe care le aveam si inainte. deci... symbian
Sau ma crezi papagal? Daca aveai vreo problema cu adevarat mai intai instalai Seleq si te uitai ce eroare iti da telefonul si doar dupa aia te apucai sa scrii rasp.

Nu m-as mira sa fii tu misholica ala de nu are wap si intra cu opera mini de pe pc! hahahaha
MW Addicted
2741 mesaje
din 19/04/2006
Symbian
Cint,tu cu symbian iti bagi opera mini?!
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
spv p990mih 13-09-2006 13:19:11
mIRCea 13-09-2006 11:00:26
c600 asta are un fel de T9 la agenda nu multitype! si eu am injurat oleaca la inceput cand nu stiam... 
?chiar nu inteleg cum de sunteti asa de destepti... e incredibil!
trebuie sa va puneti sigla de la windows mobile pe haine sa va stie lumea...
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
14 septembrie 2006, 21:32:18
acum am sters si TOATE fisierele cu cosul de gunoi din AppMan .acelasi rezultat. nu poate instala nici o java. zice ca nu se poate instala .stai sa mai incerc si cu seleq. dany , ma rog... lasa....
Înapoi la Versus
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.