cicisxn 12-09-2006 09:28:05
Ei,uite ca eu am spv m3000. Consider ca e varf sau macar prin top 3. M-am convins de wm,il tin in sertar,merg tot pe 6670 si 6310i.
WM sux!Tu compari telefoane din clase total diferite. SPV M3000 e PDA, e cu touchscreen. Compara-l cu un Communicator sau Symbian UIQ.
Pana acum nu am insistat pe PPC, nu mai zic nimic DAR din auzite (+ citit pe net) sunt performante rau (na bine si daca au un CPU mai puternic)
Si totusi de ce WM sux? Argumente te rog..
otzy_007 la fel si tu, du argumente.
Iubitel 12-09-2006 15:16:05
.Asa ca, decat mic si prost gramada,mai bine mai mare si inteligent!

replica tipic fan symbian. Eu daca ziceam asa, Spawn zicea ca sunt Raoul la patrat. No comment.
Macar Spawn vine si cu argumente pro Symbian (in adevarat sens al cuvantului.. nu vrajeli gen "ca is invidios ca nu am n90" lol geopsi)..
Spawn, nu-ti fie frica nu ma cred guru in ale WM. Stiu ca la mine ai facut referire prin "Printre voi sunt unii care spun ca cunosc foarte bine WM". Cand am spus eu asa ceva?? Ca am zis ca WM nu e pt oricine nu inseamna ca eu cunosc foarte bine WM!!
Mie personal imi place mai mult UI-ul (User Interface) WM 5.0 decat Symbian S60. Si mi se pare si mai usor si practic. Asta e parerea mea.
Ah, si daca e Motorola MPX200, atunci e f probabil sa aibe WM 2002 (prima versiune WM publica) care e cam naspa. Am auzit ca se poate pune si pe MPX200 WM 5.0..
mircea cred ca daca deschizi cu IE merg gif-urile. Albumul foto inclus in ROM-ul de la SPV C500 stia de gif-uri animate. Oricum sunt programe pt asta si pt SPV C600
mIRCea 12-09-2006 23:48:28
cint, esti nevoit sa formatezi cardul si telefonul... cat dureaza sa pui tot pe el? + decertificat, setari wap unlimited
si esti la tara, nu ai acces la pc

nevoit sa-ti formatezi cardul de ce? Nu am auzit pana acum cazuri de corupere a cardului pe WM.
Daca ai card (evident cu backup la registrii), in vreo 10min il ai UP&running.