unii consultanti de la relatii cu clientii practic va spun si ei ce sunt informati de mai marii lor!
ei sunt informati despere ofertele actuale.Dar daca sun si ii spun ca nu imi merge wapu,el imi spune" stai sa intreb superioru" .multi chiar nu au habar .Am sunat si wu la 408 sa cer setarii pt java la care el imi raspunde "NU EXISTA ASTFEL DE SETARII"
O data am sunat la 444 si am cerut set. wap pentru motorola v220 si mi-au spus ca nu au set. pt modelul acesta de tel. dupa care am sunat la 408 si mi-au dat setarile. Se pare ca cei de la 444 (serviciul clienti) cam rar ii prinzi in toane bune.
Ma impresionara aia de la connex : ii sunai, si le zisa ca am o pb. Cand sa le zic, se termina bateria, se stinsa telu. Dupa 2 min. ma suna ea... Parca inainte nu era asa... La 0range tot asa e?
[img]http://img209.imageshack.us/img209/5880/7590avatar5642451vz.gif[/img] pOwErEd bY JohnnY
pai orange nu are interfata ca sa te sune inapoi,trebuie s-o faca de pe mobilurile lor.pe mine m-au sunat si aia de la orange la solicitari pe mail,etc
08 aprilie 2006, 09:43:59 • actualizat 08 aprilie 2006, 09:44:32 (1 ori)
JohnnyD 08-04-2006 08:44:03
Ma impresionara aia de la connex : ii sunai, si le zisa ca am o pb. Cand sa le zic, se termina bateria, se stinsa telu. Dupa 2 min. ma suna ea... Parca inainte nu era asa... La 0range tot asa e?
Da m-a sunat pe mine odata pe fixul de la servici si ma-au ajutat sa bag setarile de wap la un Panasonic .culmea era ca nu puteam intra in meniu , s-au dovedit mai destepti ca mine .
Domne , cata risipa de albastru , spre a ne opri sa TE vedem !
Frate-miu s-a certat cu astia de la Clienti odata pt ca avea si cost suplimentar cand i-au venit minutele si ii mai trimisera factura pe o alta adresa. Le-a inchis in nas dupa 5 minute. A doua zi,dimineata l-au sunat si si-au cerut scuze.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.