nu au intrat cu spaga mai! asta o stiu si eu. crede-ma si intreaba-l pe titi, ca el stie mai bine, ca sa te angajezi, treci prin multe 'filtre'
au intrat pe bune majoritatea dintre ei. si apoi nu stiu care ar fi nebunu sa dea/primeasca spaga pentru un post in care conteaza 80% ce stii si mai putin de 20% cine esti....?
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
Eu cred altceva. Cred ca cineva de la orange a mers prin piata si a intrebat -Bade toata viata ta vrei sa vinzi castraveti si rosii? El a raspuns- Nu! -Ok. Vrei sa te angajezi operator la noi? - Da!!! :-D
@3d,un salariu motivant si un servici fara munca fizica,ar atrage pe oricine care nu are alt loc de munca!Se bazeaza pe faptul ca au calculatorul in fata!Dar calculatorul nu le stie pe toate!
@titi. Am dreptate sau nu: tu lucrezi sau ai lucrat operator la org sau cnx. Incearca sa fi sincer. Cei de la orange m-au ajutat dor cand i-am intrebat daca a fost emisa factura si cand i-am rugat sa-mi trimita factura la alta adresa.
15 octombrie 2005, 11:23:10 • actualizat 15 octombrie 2005, 11:34:26 (1 ori)
De ce ip-x?Iti asculta convorbirile telefonice??Sau ti-a intrerupt gprs-ul? cred ca titi e un spion de la orange!Aveti grija sa nu va afle numarul ca va taie portia de wap!! :joke:
Am sunat si eu aseara la 411, sa ma plang ca nu merge meniul "alege", am asteptat vreo 5 min, dupa care m-am lasat pagubas. Inca odata au dat dovada de lipsa de profesionalism si seriozitate. Sunt niste incompetenti.
Forum Rules & [local=minihelp.php]Mini Help[/local]
De ce ip-x?Iti asculta convorbirile telefonice??Sau ti-a intrerupt gprs-ul?
am inceput sa ma simt atras de alt operator atunci relatia noastra s-a racit,serviciul de fidelizare n-a mai functionat, am ajuns la concluzia ca e mai bine sa reziliez ...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.