M.am nascut 16.02.1981,parintii mei nu m.au vrut asa ca am fost abandonat intr.o unitate militara din timisoara..la 6ani am fost dat la scoala,eram chinuit de ceilalti copii pt ca eram singur,am trait pe viu Revolutia,am fost impuscat in picior in timp ce duceam munitie pt un tab..a venit liceul militar,acolo eram cel mai bun datorita experientei mel militare si corpului robust(1,95 si 100kg),dupa liceu am devenit caporal,mi.am continuat studiile
..si am ajuns capitan,in 1999(la 19ani)am fost primul ofiter roman care a calcat in Irak,acolo conduceam o trupa de comando,la 6luni de activitate in Irak am impuscat primul om(cel care mi.am impuscat mortal camaradul) a fost groaznic.mi.am carat 10km tovarasul in spate la o temp de 40C,in 2005(dupa 6ani) m.am intors acasa..ororile Irak.ului m.au calit.Ma bucur ca am fost abandonat pt ca asa am reusit sa cunosc si sa pretuiesc viata si prietenia
Note: Posts were merged
Povestea mea
2 362 vizualizări
147 răspunsuri
Linkuri topic "Povestea mea"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
11 mesaje
din 18/04/2006
Opera MiniÎncepător
11 mesaje
din 18/04/2006
Opera Mini
...adevarata,am participat la multe misiuni de salvare a soldatilor romani si nu numai,dar toata viata o sa.mi reprosez ca nu mi.am tinut promisiunea fata de parintii camaradului impuscat,care la plecare mi.au spus "Marius,te rog adumi copilul intreg acasa"nu o sa.i uit privirea acelei mame cand si.a vazut copilul in cosciug,nu doresc nimanui sa vada ceea ce vad eu.Dar sunt mandru ca servesc si ocrotesc valorile acestei tari.Am depus un juramant
..acum exact 7ani fata de tara si neam..bucurativa de viata oriunde ati fi!Nu.mi dau numele pt ca inca sunt ofiter activ in Ministerul Apararii...in Iulie o sa plec iarasi in Irak,sincer abia astept,e frumos sa.ti privesti moartea.n ochi sa.i zambesti si sa.ti spui ca inca nu ti.a venit timpul.Sunetul gloantelor e o adevarata muzica pt mine(o sa ziceti ca sunt nebun,poate asa e).Judecatima voi.
..acum exact 7ani fata de tara si neam..bucurativa de viata oriunde ati fi!Nu.mi dau numele pt ca inca sunt ofiter activ in Ministerul Apararii...in Iulie o sa plec iarasi in Irak,sincer abia astept,e frumos sa.ti privesti moartea.n ochi sa.i zambesti si sa.ti spui ca inca nu ti.a venit timpul.Sunetul gloantelor e o adevarata muzica pt mine(o sa ziceti ca sunt nebun,poate asa e).Judecatima voi.
MW Addicted
5058 mesaje
din 12/08/2005
22 aprecieri
SonyEricssonK700i
SfBetiv! Esti un adevarat invingator!Porecla nu te cabdracterizeaza deloc...
[img]http://img209.imageshack.us/img209/5880/7590avatar5642451vz.gif[/img]
pOwErEd bY JohnnY
pOwErEd bY JohnnY
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
MW Lurker
251 mesaje
din 01/04/2006
Nokia6230
Bai betivule eu cred ca tu ai fost beat crita si delirai cand ti-ai scris povestea ta!80% din care intra pe forumul asta te cred pt ca sunt mici de varsta,dar vezi ca mai suntem si din astia mai mari care am facut armata si cunostem regulile,sunt multe minciuni pe care le-ai scris si nu se lega,dar asta e cea mai tare si rad si curcile de tine,cand altii la 19 ani abia termina liceul ,si pe la 20 de ani sau 19 se duc la recrutare tu erai deja capitan
) asa ceva nu va fii posibil niciodata,ai o imaginatie foarte bogata,problema este ca nici macar nu ai facut armata ca daca o faceai stiai niste reguli,si nu vb asa aiurea,"ai fost abandonat intr-o unitate militara"
- trimite si tu niste poze cu tine pe unde ai fost in misiuni
) las-o balta betivule,mai trebuia lucrat la povestea ta sa fie credibila!
La 7 ani tu carai munitie si ai fost impuscat si in picior
-ba copile ai vazut multe filme,cum carai tu munitie cand abia caram eu la 21 de ani lada cu munitite,poate carai cate un glont la 7 ani ca mai mult nu puteai
) bai voi chiar credeti balivernele astea?MA DEZAMGITI!
) asa ceva nu va fii posibil niciodata,ai o imaginatie foarte bogata,problema este ca nici macar nu ai facut armata ca daca o faceai stiai niste reguli,si nu vb asa aiurea,"ai fost abandonat intr-o unitate militara"
- trimite si tu niste poze cu tine pe unde ai fost in misiuni
) las-o balta betivule,mai trebuia lucrat la povestea ta sa fie credibila!La 7 ani tu carai munitie si ai fost impuscat si in picior
-ba copile ai vazut multe filme,cum carai tu munitie cand abia caram eu la 21 de ani lada cu munitite,poate carai cate un glont la 7 ani ca mai mult nu puteai
) bai voi chiar credeti balivernele astea?MA DEZAMGITI!Note: Posts were merged
nu stiu...
Începător
11 mesaje
din 18/04/2006
Opera Mini
Nu la 19 am devenit ofiter..poate nu am aranjat bine in pagina..la 19ani am plecat in irak..e usor sa cauti greseli...si unde ai facut armata?Poate nu stii ce e un copil de trupa.Am fost impuscat de catre un soldat din gresala..in fine,nu trebuie sa ma justific in fata ta si a nimanui.Este un Dumnezeu care ne judeca pe toti@ciuca
MW Addicted
4824 mesaje
din 14/11/2005
27 aprecieri
Nokia3100
Marius cum se numeste soldatul impuscat in 2005, in IRAK?
cît despre ceea ce va fi, deocamdată e sublim
MW Lurker
251 mesaje
din 01/04/2006
Nokia6230
Copil de trupa in Irak
- tu crezi ca esti pe vremea lui Stefan cel mare
) copil de trupa
) ce dracu lege din Romania iti da voie sa pleci tu 19 ani in Irak.....in fine ma distreaza mult povestea ta,erai copil de trupa ceea ce imposibil in Romania,dar ai avut si arma de l-ai impuscat pe ala....copil de trupa
) asta era pe timpul lui bunicu-to ma betivule,am facut si eu armata dar nu am auzit de copil de trupa,poate in visele si imaginatia ta!Zi mai bine ca ti-ai dori o poveste din asta,si ca sa fie cat mai credibil ,te arati tu foarte afectat si il mai bagi si D-zeu in fanteziile tale
) esti belea!Cunoscatorii stiu despre ce vb eu!M-ai distrat betivule
) nimic din ce-ai spus tu nu are legatura cu viata reala si cu armata,auzi ba la el in secolul 20 el e copil de trupa
- esti tare fratica!
- tu crezi ca esti pe vremea lui Stefan cel mare
) copil de trupa
) ce dracu lege din Romania iti da voie sa pleci tu 19 ani in Irak.....in fine ma distreaza mult povestea ta,erai copil de trupa ceea ce imposibil in Romania,dar ai avut si arma de l-ai impuscat pe ala....copil de trupa
) asta era pe timpul lui bunicu-to ma betivule,am facut si eu armata dar nu am auzit de copil de trupa,poate in visele si imaginatia ta!Zi mai bine ca ti-ai dori o poveste din asta,si ca sa fie cat mai credibil ,te arati tu foarte afectat si il mai bagi si D-zeu in fanteziile tale
) esti belea!Cunoscatorii stiu despre ce vb eu!M-ai distrat betivule
) nimic din ce-ai spus tu nu are legatura cu viata reala si cu armata,auzi ba la el in secolul 20 el e copil de trupa
- esti tare fratica!
nu stiu...
Începător
11 mesaje
din 18/04/2006
Opera Mini
vad ca ai mari probleme..copii de trupa inca mai sunt in unele unitati din romania si nu numai..in fine,nu trebuie sa ma justific in fata ta@ciuca
Adrian Barbulat si era din sibiu@adi
Adrian Barbulat si era din sibiu@adi
MW Addicted
1317 mesaje
din 24/09/2005
1 aprecieri
28 mai 2006, 14:15:58
Foarte fascinanta viata ta de pana acum SfBetiv! 
PS: nu-i mai da atentie lui ciuca pentru ca este un copil fara minte (fiecare forum are balariile lui).

PS: nu-i mai da atentie lui ciuca pentru ca este un copil fara minte (fiecare forum are balariile lui).
MW Addicted
4824 mesaje
din 14/11/2005
27 aprecieri
Opera MiniAdrian Barbulat si era din sibiu@adi
cît despre ceea ce va fi, deocamdată e sublim
Începător
37 mesaje
din 15/05/2006
Opera Mini
M-am nascut pe 24/05/1985 in municipiul Buzau ,pana la 6 ani am stat la bunici mei la tara ! A urmat scoala generala ,eram un elev destul de bun cu toate ca lu maicamea ìi era frica ca nu iau capacitatea .Am luat capacitatea cu 7, 80 si mama era foarte nemultumita ca de obicei ,am intrat la liceu la mate-info .Intr-a 9 m-am apucat de fumat iar intr-a 10 am avut primu tel. un siemens A50 !
Începător
37 mesaje
din 15/05/2006
Opera Mini
Tot intra 10 am tras si cea mai tare betie cu vin ,bere si dupa aia cu casetofonu si vodca prin cimitir . Tot in acea seara mi-am pierdut tel .Mi-am cumparat dupa aia un Alcatel 311 intr-a 11 . ìntr-a 12 a trebuit sa dau si bacu si pentru carnetu de sofer obligat de maicamea !Am luat bacu cu 8.07 si acum iatama la Facultate in Bucuresti anu 2 al doilea din neamul meu ce face facultate !
Fabrica unde lucra mama si tata se desfiinteaza iar eu trebuie sa gasesc o cale de mijloc sa pot sa-mi termin facultatea ca bunicii desi mi-au promis ca ma ajuta nu s-au tinut de cuvind .Am mai muncit eu cand si cand dar trebuie sa ma duc si la facultate si e foarte nasol . trebuie sa le inpart pe amandoua !
Fabrica unde lucra mama si tata se desfiinteaza iar eu trebuie sa gasesc o cale de mijloc sa pot sa-mi termin facultatea ca bunicii desi mi-au promis ca ma ajuta nu s-au tinut de cuvind .Am mai muncit eu cand si cand dar trebuie sa ma duc si la facultate si e foarte nasol . trebuie sa le inpart pe amandoua !
MW Veteran
516 mesaje
din 09/11/2005
Nokia6170
Sf betiv.....lasa-ne...am stat ca bou si am citit ineptiile tale...la rembo ne'am uitat si noi
...Are dreptate ciuca....
...Are dreptate ciuca....
big
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
Nokia3510i
Da,intr-adevar,e cam dubios... Dar totusi refuz sa fac vreo afirmatie.Nu il judec eu.
Înapoi la Free zone
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.