Da, cu adevarat plina! Si e doar la inceput! Sper sa fie la fel de plina pana la sfarsit! Cat despre carte, nu o sa scriu! Poate or sa scrie altii! Eu sunt ocupat cu traitul vietii!
mă numesc ionut-iustinian. M-am născut pe 4 ianuarie 1981. Am fost răsfătatul familiei, doar eram primul băiat. Am fost crescut după "cele mai stricte metode naturiste" adică mama o-a hrănit doar la piept, niciodată cu biberonul. Prima dragoste... La grădiniță. Dar nu de o fata, ci de două. Două gemene. În ciclul gimnazial, cu două excepții, am luat numai premiul întâi. Mă pregăteam pt o carieră de preot ortodox. Dar n-a fost să fie... Nici milițian o-a fost să fie... În schimb, am fost admis la liceul economic din ploiești. A fost cea mai frumoasă perioada din viața mea.
Frumoase vieti.Frumoase caractere,frumoase povestiri.Atat de rari sunteti,spirite vii.In mocirla asta de viata,un caracter este c o raza de lumina,in intunericul ce va sa vie.Poate voi scrie si eu ceva despre mine.Ramaneti cu flacara asta in suflet.Nu o pierdeti si nu uitati ca peste noi si peste faptele noastre veghiaza un Dumnezeu ce ne iubeste neconditionat.Fiti binecuvantati!
Auzi eu imi doresc din inima sa ajung la oras si nu pot si voi doriti la tara
Nu mai vrem asociatie , apa-canal , RAGCL etc . Vrem aer curat apa de la fantana , o gaina fara gripa .
Am crescut mai mult la tara ( am bunica la 5 km. de localitate ) si daca ma puneti sa aleg , aleg la tara sa traesc linistit sa uit toti prieteni de la oras , sa ma lase in pace trecutul si toata durerea pe care am trait-o pana acum .
Domne , cata risipa de albastru , spre a ne opri sa TE vedem !
Ha Ha HA Ed si eu la fel , ce bine este ,aer curat, noroi pana la gat ,pomi infloriti , multi mitocani, libertate multa , incultura (ca peste tot ) , ce sa spun minunat
13 aprilie 2006, 11:51:33 • actualizat 13 aprilie 2006, 11:52:15 (1 ori)
Mosu da de ce vezi doar jumatatea goala apaharului ? Crezi ca la oras sunt doar oameni culti ? Cand pustii de 14 ani se cred burici pamantului prin toate barurile de prin oras si se iau de tine , de prietena ta , cand tre sa ai parte de o partida in fiecare zi ? Da multa cultura na-m ce zice .
Domne , cata risipa de albastru , spre a ne opri sa TE vedem !
Pfaa... parca ati fi gata sa iesiti la pensie... apa curata, liniste... Haideti toti la tara sa ne bucuram de 2 milioane pe luna salariu de vanzator la singurul chiosc din sat si sa mergem la discoteca din satul vecin sa ascultam manele.
Serios vorbind, oameni prosti sunt peste tot, dar pentru marea majoritate oportunitatile de a avea o viata mai buna, de a cladi o cariera sunt la oras. Nu as da Bucurestiul pe nici o localitate din tara asta, cel putin nu acum la 22 de ani.
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?username=stargate.png[/img] visit my blog
povestea mea....preferata!capra cu trei iezi.....a fost odata una caprina care avea trei busniasi:Baro,Sinoro si busnias Sinoro....(restul pe private,in private)
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.