Povestea mea

2 362 vizualizări
147 răspunsuri
Diu
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
Opera Mini
13 aprilie 2006, 15:48:20 • actualizat 13 aprilie 2006, 15:54:09 (1 ori)
o sa va rog sa nu postati pana termin povestea mea..max 45 min..nu ma lasa telul sa pun mai mult de 400 caractere.
so..m-am nascut in Satu Mare pe 16.04.'88. Sunt singurul copil al familiei Farcas. M-am nascut prin cezariana, eram putin grasut..aveam mari probleme cardiace dar doctorii m-au salvat. Am invatat sa merg cam tarziu, la 2 ani.. Am fost un copil cuminte, cu mici exceptii. La 7 ani am facut aproape o mare prostie..m-am urcat pe un bloc
de 4 etaje. ma credeam superman, vroiam sa sar de pe un bloc pe altul, celalalt bloc avea 3 etaje iar distanta dintre blocuri era de maxim 4 metri. si vroiam sa sar, ma gandeam ce senzatie va fi, ce vedeta voi fi. ceilalti copii se uitau de jos la mine. erau vreo 40. nu erau adulti, era o zi de duminica cu vreo 40'C. Si m-am gandit atunci. SA SAR!

Note: Posts were merged
Publicitate
Publicitate
Diu
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
Opera Mini
13 aprilie 2006, 16:01:04 • actualizat 13 aprilie 2006, 16:11:00 (2 ori)
Si nu am sarit... singurul motiv pentru ca nu am sarit a fost ca nu stiam cum sa cobor de pe blocul celalalt. intre timp a aflat tata de la un copil unde sunt si ce vreau sa fac..urmarea? o bataie zdravana si din 12 iulie pana in 15 septembrie nu am iesit din casa..
a urmat pana la 12ani o viata plicticoasa cand m-am mutat din oras la tara, la 10 km de SM. Nu am suportat sa stau la tara decat 2 ani cand mi-am luat inima-n dinti si...
am vorbit cu parintii mei ca nu mai suport sa stau acolo. va dati seama cum s-au simtit auzind astea de la unicul lor fiu.. cu toate astea si-au dat acordul sa ma lese sa stau la casa, la bunicamea, in SM. La 14 ani am avut prima prietena, etc, etc. In acel moment ea a reprezentat o mare dezamagire..care m-a markat vreo 2 ani. Tot la 14 ani am fumat prima data, m-am imbatat prima data. La 15 ani am dat examenul de capacitate si...

l-am luat. Am intrat la liceu cu media de admitere 8,04. Tot pe atunci am fugit de acasa. De fapt am fraierit-o pe bunica mea cum ma duc la scoala, in excursii cu scoala, etc, etc. Si cand colo ma duceam in deplasari la meciurile Olimpie SM. Asa a tinut pana anul trecut cand am zis unde ma duc. A fost perioada cea mai frumoasa a vietii mele, intre 14 si 17 ani. De la 17 ani am inceput sa...

Diu
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
Opera Mini
13 aprilie 2006, 16:18:15 • actualizat 13 aprilie 2006, 16:26:45 (1 ori)
ies in oras. Am inceput sa beau in fiecare saptamana..nu mult, dar, aveam in cap la fiecare weekend. Fete..mda, mai bine nici nu zic. Am avut multe probleme. Intre august 2004 si iunie 2005 o aparam pe bunica pentru ka matusa mea e bolnava mintal si o batea..am incasat-o si eu, dar am dat. cu frica e drept. pana la urma daca patea ea ceva era vina mea..bunica mea mi-a interzis sa sun la politie pentru ca...
totusi e fiica ei. dar eu nu am renuntat si am sunat la politie. si bine am facut.
Ieri am primit preavizul de exmatriculare. Majoratul nu mi-l mai tzin, sunt plin de datorii, absente.. Cu toate astea, cu toate problemele, am ramas acelasi baiat de treaba, chiar daca unii au profitat de asta. Eu nu as putea fi rau.
Pana la urma nu stiu cum o sa o ma scot. Dar va fi bine.

atat. felicitari celor care si-au spus povestea.

bytza
MW Veteran
667 mesaje
din 10/11/2005
13 aprilie 2006, 16:37:44 • actualizat 13 aprilie 2006, 16:39:10 (1 ori)
Bravo DIU esti un baiat de nota 20 . O sa fie bine si pentru noi cei " RAI " .
Domne , cata risipa de albastru , spre a ne opri sa TE vedem !
Carlos
MW Veteran
531 mesaje
din 25/11/2005
Opera Mini
13 aprilie 2006, 23:29:23 • actualizat 13 aprilie 2006, 23:36:15 (1 ori)
hai sa zic si eu povestea mea.mam nascut pe 15.04.1991 in alexandria, teleorman.pana la 3 ani m-a crescut bunica, la tara.de la 3 ani am inceput sa merg la gradinita unde luam bataie in fiecare zi de la educatoare.pe la 5 ani jumate parintii mei at divortat si mam mutat cu mama in tulcea.mam inscris la gradinita in tulcea unde nu mai luam bataie de la invatatoare.atunci m-am indragostit prima data
de o colega de gradinita.la sfarsitul grupei mari pregatitoare m-am operat de apendicita.la 7 ani m-am inscris la scoala.la 8 ani m-am mutat la bloc.pe la 9 ani jumate mam apucat de fumat.am uitat sa zic ca la 7 ani mam imbatat prima data.la 11 ani am spart o taraba cu niste baieti.am fost prinsi.de atunci am inceput sa urasc politistii si tot de atunci am inceput sa ma cert tot mai des cu legea.

Carlos
MW Veteran
531 mesaje
din 25/11/2005
Opera Mini
13 aprilie 2006, 23:44:17
la 12 ani am spart boxa unui vecin care m-a prins in flagrant.nu a depus plangere la politie.tot la 12 ani i-am scos un dinte celui mai bun prieten.la 13 ani miam inceput viata sexuala.de la 14 ani am inceput sa beau in fiecare weekend.acum vreo luna am fost acuzat de complicitate la furt.cam atat...
Diu
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
Opera Mini
14 aprilie 2006, 00:32:52
mugur 13-04-2006 00:49:06
Frumoase vieti.Frumoase caractere,frumoase povestiri.Atat de rari sunteti,spirite vii.In mocirla asta de viata,un caracter este c o raza de lumina,in intunericul ce va sa vie.Poate voi scrie si eu ceva despre mine.Ramaneti cu flacara asta in suflet.Nu o pierdeti si nu uitati ca peste noi si peste faptele noastre veghiaza un Dumnezeu ce ne iubeste neconditionat.Fiti binecuvantati!
Ce frumos...mi-ai redat un pic pofta de viata.
ADS
MW Addicted
4824 mesaje
din 14/11/2005
27 aprecieri
14 aprilie 2006, 08:25:04
Am vazut ca toti aveti sau ati avut probleme cu legea,ca si mine de astfel(in adolescenta). Eu am scapat doar cu o sperietura zdravana, si cu o noapte nedormita ciulind urechea la fiecare zgomot, asteptand politia sa ma salte. A fost bine ca, complicele nu ma tradat. Acuma lucrez la firma fratelui, respectivului pe care lam pradat, si poate ca platesc in alt mod, fapta facuta. Asa ca grija mare :).
cît despre ceea ce va fi, deocamdată e sublim
ADS
MW Addicted
4824 mesaje
din 14/11/2005
27 aprecieri
14 aprilie 2006, 09:03:46
Sa luam ex. lui Leonard Doroftei. :cool: A renuntat cand trebuia la "viata de cartier", a alex boxul si uite unde a ajuns. A bucurat o tara intreaga si este fericit si el.
razvan_shef
MW Addicted
3691 mesaje
din 29/09/2005
25 aprilie 2006, 20:59:58 • actualizat 25 aprilie 2006, 21:08:57 (1 ori)
v`am promis pe topicul religie ... ca va spun povestea mea... desi nu pare , eu am avut o viatza mai grea.
sa incep...

M`am nascut la 1 noaptea , 23 mai , 1991 . etc . la varsta de 4 ani ... bunica mea... care imi petreceam mult timp cu ea... a plecat.. in america . Zicea ca sta doar cateva luni si se intoarce . Nu a fost asa mare necazul . Dupa cateva luni o suna pe fata ei ( mama mea ) sa ii spuna ca s-a hotarat sa ramana acolo. Eram terminat.. pentru ca eu stateam mai tot timpul cu ea . Si asa a fost, a ramas acolo . Sotul ei ( bunicul meu ) nu a vrut sa isi paraseasca tara natala ( Romania ) . Dupa cativa ani.. au hotarat sa divortzeze. Eram devastat... 2 zile nu am mancat mare lucru . Am implinit frumoasa varsta de 6 ani... cand de abia incepusem sa ma obisnuiesc putinel cu lipsa bunicii mele... unchiul meu , din cauza tutunului.. era sa moara . A urmat 2-3 ani un tratament groaznic. Numai zeama de cartofi si alte :minunatii: din astea... . De fiecare data cand il vedeam bufneam in plans ... ( despre acest unchi de-al meu v-am mai spus pe topicul Cum sa ma las de fumat ). In timpul acestui tratament.. dupa vreun an dupa ce a inceput, a sunat-o cineva pe mama lui... sa ii spuna un lucru nu prea placut . Eu eram langa ea... am vazut`o ca a inceput sa planga... si cuvintele care le`a spus nu le voi uita niciodata : "Doamne... cum e posibil, de ce baiatul meu?" .. cu ochii plini de lacrimi si aproape s`a prabusit de durere . Eu nu stiam ce sa fac...eram mic... 7 ani si cateva luni... si ea plangea si il jelea pe fiul ei... ea crezand ca e mort... . L`am sunat pe tatal meu... si a zis ca el nu stie nimic in legatura cu el ... l`am sunat chiar pe unchiul meu ... a raspuns cineva dar nu am putut purta o discutie... ( atunci am inceput sa plang si imi tremurau toate oasele ) ... am sunat-o pe maik-mea... nimic nu stia nici ea . Dupa vreo 10 minute de incercari de a o potoli pe bunica mea ... suna telefonul ... era tatal meu . Imi spune ca a vorbit cu el .. si ca era doar o gluma . Peste faza cu spanzuratu am trecut...dar sa o vad pe bunica mea in halul in care am vazut-o atunci... cred ca as lesina . o saptamana .. cu greu adormeam .. numai cuvintele acelea "Doamne... cum e posibil, de ce baiatul meu?" le auzeam...si o vedeam numai cu ochii in lacrimi... in gandul meu . Am fost palid la fatza o luna . Pe la varsta de 8-9 ani .. bunica mea s-a recasatorit in america . Asta a insemnat ca nu se va mai intoarce niciodata in romania... iarasi eram distrus ... Au trecut deja 5-6 ani de cand nu am vazut-o pe bunica mea ... . De atunci a inceput scoala si am inceput sa fac tot felul de belele . Am avut 2 tentative de sinucidere.... dintre care doar una grava ( cealalta... nu am avut curaj ) ... m-a oprit fratele meu..sa nu imi tai venele cu cutitul din bucatarie . L`am pus sa jure ca nu le va spune parintilor... si s-a tinut de cuvant . Belele au continuat pana in clasa a 6-a... semestrul al 2-lea... pana cand mi`am zis : GATA ! Voi avea grija de mine ! . ( pana atunci ma tot gandeam la sinucidere... dar numai gandul la fratele meu m-a oprit sa nu fac cea mai mare prostie ). Incepand cu clasa a 7-a.. lucrurile au devenit normale.. ba chiar mai bune ..eu am crescut.. m`am maturizat.. s`au facut 10 ani de cand bunica era plecata in america... asta insemna ca avea cetatzenie americana ( putea sa plece si sa se intoarca ori de cate ori vroia in america ) . Unchiul meu s-a vindecat complet ... Bunicul meu ( sotului celei din america ). A ramas singur... desi sta la 100 de metrii de apartamentul meu ... ne vedem foarte rar.. si nu da un telefon macar... pe motivul ca "nu vrea sa deranjeze" . Cam atat... acum pot sa privesc in urma si ma gandesc cum ar fi fost fara aceste evenimente....

Deci.. viata mea a fost asa : 11 ani fara sa imi vad bunica favorita... unchi la un pas de moarte... tentativa de sinucidere... bunica devastata de vestea ca unchiul s`a spanzurat... si cam atat...

One more thing...desi a patit unchiul ce a patit... eu acum fumez.... Cand fumez.. ma calmez... ma linistesc. Nu fumez rar... doar cand plec pe undeva.. ies in oras.. etc . Nu fumez in casa .. sau la scoala ( in casa si la scoala imi petrec 90% din timp .. acum cu examenu` asta )

Acum totul e bine... o duc bine... fericit... nu pot spune ca sunt bogat...dar nu duc lipsa banilor... sanatos... ( in ciuda celor 2 operatii pe care le`am suferit acum o luna )... dar mi`am revenit foarte repede dupa operatii si mi`am continuat viatza .

am inceput sa tremur iar....... :(
ADS
MW Addicted
4824 mesaje
din 14/11/2005
27 aprecieri
Nokia3100
25 aprilie 2006, 22:20:41 • actualizat 25 aprilie 2006, 22:22:49 (1 ori)
Razvan zine daca nu e secret, ce operatii ai facut?
Raoul
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
Nokia3510i
25 aprilie 2006, 22:29:41
Una e de apendicita,cealalalta...
bunelu
MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
Nokia3100
25 aprilie 2006, 23:02:19
Razvanel . . am crezut ca e vorba de ceva mai grav . . Asta nu este nimic pe langa ce patesc unii oameni . . Eu de exemplu am 2 bunici morti (tineam foarte mult la ei), o operatie extrem de grea, poate o sa am ocazia sa va povestesc, mama a avut o cadere psihica foarte grava (si-a revenit datorita credintei), fratele meu e divortat dar nu deznadajduiesc . . Dau slava lui Dumnezeu pentru tot ce imi da . . si bune si rele.

Faza cu sinucisul cred ca e cea mai mare tampenie din viata ta . . sa nu te mai gandesti la asa ceva.
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.

Respect The Rules !
razvan_shef
MW Addicted
3691 mesaje
din 29/09/2005
26 aprilie 2006, 08:36:48
operatiile au fost de apendicita si fimoza .
pentru mine a fost destul de greu..eu fiind mai mic...
Publicitate
Publicitate
bunelu
MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
Nokia3100
26 aprilie 2006, 11:32:24
Nu stiu cum e operatia de fimoza . . oricum imi aduci aminte de bancu ala:

Elefantul catre soricel: "Bai soricele da ce mic esti !"
Soricelul: "Da mai elefantule dar vezi tu . . . eu am fost si bolnavior."

Te cred ca ti-a fost greu dar totusi . . sa iti iei viata la 14-15 ani e cam deplasat . . Gandeste-te cate ti se mai pot intampla . .
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.

Respect The Rules !
Înapoi la Free zone
Topicuri similare
AnteRio
acum 16 ani
175
3 013 vizualizări
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
fortnite map
mowned logo
Inițiator acum 20 ani
Laur
MW Addicted
Ultimul acum 17 ani
Raoul
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 39
  • E frumos dar nu prea 23% ⋅ 32
  • Laser frate! 48% ⋅ 66
Au votat 137 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.023⋅4⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!