De ce sa se supere DSF ... Ce.. crezi ca lui nui place J-LO ? ... Ia baga si tu o preferinta DSF... Nu prea team auzit sa vorbesti despre fete ... Scrie si tu ceva... (in limita bunului simt)
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Agresiv mie imi place foarte mult Moby .. Si coldplay e tare dar ... Moby e mult mai tare...
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Stai linistit ca nici eu nu le agrez...Imi place in mod deosbit 50 cent,j.Rule,eminemx-zibit..Muzica de negri da mai bine in masina cand iesi la agatat...
Nici mie nu-mi plac manelele, dar e interzis pe acest forum sa ai genul tau de muzica preferat ? Ma refer la manele agresiv. Fiecare are dreptul sa-si exprime opinia si preferintele. Sau nu ?
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.