Se pare ca "free zone" a atins limita maxima pentru adaugari de topicuri, asa ca, cred ca subiectul asta ar merge si aici: Cei care fac muzica de dat cu capul in pereti (melodii cu peste 145 BPM) sa isi posteze link-urile aici. Iata o piesa de-a mea: Romanian Bullcrap. De aici ascultati si de aici descarcati. Asteptam pareri de la ascultatori.
04 ianuarie 2006, 21:19:35 • actualizat 04 ianuarie 2006, 21:22:14 (1 ori)
Si mie imi place sa compun muzica. O compun cu Dance E-Jay sau Hip-hop E-Jay 5. Ies marfa, dar nu cred ca le uploadez prea curand.. @Gabbo, posteaza si tu linkuri directe ale melodiilor care pot fi downloadate direct pe telefon. Ms.
Am mentionat ca melodiile sa trebuie sa fie mai rapide de 145 de batai pe minut, si de preferat, sa fie creatii proprii. Ca sa ai cu ce darama peretii!
06 ianuarie 2006, 01:32:59 • actualizat 06 ianuarie 2006, 01:35:01 (1 ori)
JohnnyD 06-01-2006 01:29:47
Geopsi 04-01-2006 21:03:22
...am compus cateva manele. Daca vreti postez versurile.
ia posteaza , ca ma facusi curios.
NU. Postati aici doar muzica in format digital, si nu versuri va rog eu... Deci daca autoru vrea sa fie un topic cu "muzica de spart capu` - creatii proprii" asa sa fie
Pentru o auditie cat mai acceptabila, va recomand castile stereo din dotarea telefonului sau transferul melodiei pe pc... pentru cei care au, bineinteles.
Misto, melodia. Imi place ritmul. Sigur nu ai facut parte din The Prodigy? Ce ne mai lipseste, e un link de la aceasta prelucrare, facuta la o rata de biti mai mica, astfel sa incapa in 2 Mb.(limita download Orange)
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.