11 iulie 2005, 15:44:11 • actualizat 11 iulie 2005, 15:45:49 (1 ori)
Chucho -"Nu vreau sa dau nume " seamana cu o varianta Acapella...dar nu stiu de la cine e copiata...poate Bone thugs&harmony? PS.daca nu e copiata,atunci inseamna ca hip hopul romanesc s-a maturizat....
Mah daca vreti sa dati gata o fata, punetii cel mai tare slow care il stiu eu -> Mandalay - Beautiful .. E super faina .. Ascultati-o daca nu o stiti.
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Si eu tot de acolo o stiu... E super faina... Are o voce gagica .. )
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Nam auzit de ea .. O sa caut.. Dar de la noi cine zici ca are voce super faina?
) .. Mie imi place fata de la DJ Project ... Melodia "Spune-mi tot ce vrei" e veche dar tare de tot ... Nici ultima lor melodie nu e prea rea ... Dar e mai mult pentru fete ) (parerea mea)
A si inca ceva .. Evanescence are o voce mortala
Sau 2pac claudel.. Si mie imi place 50 cent. Si sunt fan La Familia (Sisu & Puya) inrait
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.