Daca nu ma aud intr-un A6, tot degeaba ) . Treaba e ca m-am reapucat de muzica, si o sa trag tare de acum incolo.... Or sa fie si d-alea asa, mai "de suflet"
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Scurt si la obiect. In colaborare cu omu' meu Vladimir (ex KaKu) am scos primul nostru VIDEOCLIP. Pe scurt este vorba de o piesa dedicata parintilor nostrii, dar si tuturor parintilor celor care asculta aceasta piesa . Am muncit toata noaptea la el, si am facut ceva din suflet. Ne cerem scuze pentru montajul si locatia nu chiar profesionista, dar nu am dispus decat de tigari la bucata, o sticla de pepsi si multa dragoste pentru ceea ce facem . Enjoy & Pass it !
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
16 iunie 2013, 20:23:25 • actualizat 16 iunie 2013, 20:24:49 (2 ori)
Am scos 2 bucati noi. Prima nu o voi posta, este cam underground in colaborare cu BeBBe de la Nici1StudioRecords...Oricum, se afla pe canalul OverStudioRecords Youtube. A2-a piesa se numeste "Noi 2", inregistrata impreuna cu iPink si o puteti asculta aici :
Auditie placuta. Se pare ca sunt cam singurul care posteaza pe aici
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.