DSF,nu stiu de unde ai informatiile,dar nu cred ca fanii wm au de ce se speria..era si timpul sa aiba si symbianele ce noi avem de mult in materie video.Un format sau doua in plus,si cine stie ce alte functii de a caror utilitate ma indoiesc,nu fac diferenta...Chiar,ar fi cazul sa apara un player nou pt wm,Tcpmp si CorePlayer sunt veterani deja..
nu am postat de asta.. și pe situl oficial este anunțata versiunea symbian. păi coreplayer pt symbian arată la fel ca și cel pt windows mobile
marius, sunt mai multe playere audio, și cu eq: pocket player, tcpmp, coreplayer, mini lyrics magic. astea le am instalate. și cred că mai sunt și altele. cel din urmă îl prefer când ascult în căști pt că are opțiuni de bass boost
Vorbind de sisteme de operare,symbianul nu poate domina wm-ul la muzica.Nu are cum.hardware poate dar software in nici un caz.Si din cate stiu,aici vorbim despre sisteme de operare!
WM e mult mai tare decat symbian,dupa 2 sau 3 luni de folosire aproape intensa a jafului meu(spv c500) am ajuns la concluzia asta,nu as putea sa ma mai intorc niciodata la un telefon cu symbian stiind de diferenta colosala dintre cele 2 sisteme de operare.Nu am avut ocazia sa testez amanuntit alte telefoane cu wm mai capabile decat al meu dar spun sincer ca nu as da c500-le nici pe n70 .
lol imagineaza.ti cum peste 2 ani va merge la fel de bine sau cum poti sa pui wm03 , wm5 sau wm6 pe acelasi hardware nu ca la nokia , moare cu symbian 6 , 7 , 8 , 9
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Exact,symbianele mai au o problema cu cardurile ,cand aveam 6600-le a trebuit sa formatez cardul de 3 ori,daca nu aveam pc nu stiu ce ma faceam,cu wm stai linistit Daca ma gandesc mai bine..symbianul(s60)nici nu o sa mai merite sa fie inclus in categoria sistemelor de operare tinand cont de evolutia platformei java
Daca ma gandesc mai bine..symbianul(s60)nici nu o sa mai merite sa fie inclus in categoria sistemelor de operare tinand cont de evolutia platformei java
Tot ce e posibil...Platforma java(in special aia dezvoltata de SE) permite multitasking real si acces aproape la toate functiile telefonului. Acum nici symbian si nici wm nu exceleaza la capitolu java Nu zic despre symbian ca e prost,dar e destul de limitat in functii,s60-ul cum nu are un touchscreen te face sa te intrebi daca chiar e si util in acelasi timp pt un client business,ca asta se vrea a fi ș60-ul,nu? Doar symbian uiq poate concura la ora actuala cu un ppc la performante,s60 "concureaza" doar la pret Poate de aia s60-urile nici nu sunt promovate ca smartphone,ci ca simple telefoane(in putine magazine am vazut in specificatii "symbian os",ci doar date despre memorie,camera,etc)
daca as fi om de afaceri..nu tytn...nu tytn2 ,nu lg d-ala prada..ci Qtek 9000 sau HTC7500 sau...de ce nu HTC Shift. Alea sunt telefoane care poti sa zici cu mana pe inima ca sunt visul oricarui afacerist. Ecran mare. Cpu tare. Tv out la X7500 pentru prezentarea proiectelor direct pe plasma , etc... De Shift nici nu mai zic. qtek 9000 a cam apus.a fost bun.dar a fost destula vreme cam tot ce puteai cere de la un telefon.Mult timp.Acum locul ala e luat de Htc Shift.Cand o scoate Nokia sau SE ceva sa detroneze Shiftul? Nu prea curand...si oricum..cred ca si baietii de la htc nu stau cu mainile in san acum dupa ce au scos asa ceva.
PS:un om de afaceri nu pune asa mare pret pe greutate si dimensiuni.Daca e catusi de cat portabil e ok,el pune accentul pe performanta,conectivitate ,si nu in ultimul rand fiabilitate si integrare cu celelalte deviceuri.
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
hmm...acum hai sa nu exageram.symbianul reprezinta o PLATFORMA operativa.faptul ca are si bug-uri,nu trebuie criticat atît de mult,sa nu uitati ce era,cum se prezenta wm acum 3ani,în acelasi timp,e cea mai suportata platforma.s603rd+wm se poate spune ca sunt înca technologi în curs de dezvoltare!
...femeile urate,ar trebui anpuscate,ca ne sperie..
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.