blandu am ascultat-o pe prima. nu prea am inteles nimic, incearca sa le mai asezi, sa gasesti o linie melodica, un ritm, ceva sa dea viata. am compus si eu cu telu (deci la unii se poate sa nu le mearga), nu stiu pe cine intereseaza, dar poate fac ceva asemanator pe PC (ca idee), deci sa-mi spuneti: My melody 3.3 My melody 4 nici nu le-am dat nume, asa ca sa nu credeti ca ma laud cu ele ) daca e cineva curios sa-mi zica o parere...
Pai nter, e decat percutie! Cam greu cu linia melodica! Mai ales ca sunt cam afon in compozitie! Btw, in prima ta melodie, ai gresit masura! E de 3! Trebuie sa fie para, 2, 4, 6, 8! Cele mai placute la auz sunt cele de 4 repetari!
18 iulie 2006, 16:30:24 • actualizat 18 iulie 2006, 16:31:08 (1 ori)
Proiect muzical: EBE (Electronic By Ear) Melodie: Misterious Infinity
I'm back with a new track! Italia mi-a dat ceva inspiratie si am reusit cu ajutorul laptopului abia achizitionat si a softurilor tematice sa dau drumul fanteziilor. Si iata ca a iesit Misterious Infinity... Si unde poate fi un loc mai bun sa dau un preview decat MW? Nicaieri. Asa ca, in premiera (mondiala sa zicem), veti asculta ultimele 28 de secunde din melodie. Formatul este mp3pro si din pacate nu am reusit sa fac upload decat pe site-ul MobileWave. Asta din cauza ca netul prin GPRS nu-mi permite sa urc fisierul pe nicaieri. Credeti-ma, am incercat pe 4 servere si nu am reusit. Astept pareri si critici si in curand, cand voi ajunge acasa, voi baga piesa intreaga pe host-ul meu. Multzam din nou Fanatique!
Cum am spus si pe pm, asta e sfarsitul piesei. Doar n-o sa se termine cu kick-uri. Si se numeste Misterious Infinity. E clar ca e putin mai melodica. Lasa ca o s-o bag eu full intr-o zi si ai s-o auzi calumea.
18 iulie 2006, 17:31:07 • actualizat 18 iulie 2006, 17:43:12 (1 ori)
E o combinatie de ambiental, trance si putin-putin de tot break (e vorba de kick, care inca nu aveti cum sa-l auziti). Aaa, mersi de corectare a linkului, Fanatique! N-am observat ce era nefunctional. Sorry...
Gabbo. Putin indreptata ar trebui... Nu fundalul, ci ceea ce e in fatza... 'refrenul' e putin haotic. Poate exagerez, dar parerea mea e ca trebuie sa-i dai mai mult 'sens'. Mai ales partea de sfarsit care ramane in minte. Ai ales un gen greu si trebuie multe incercari sa iasa bine. Ai inceput bine si pun pariu ca ai putea s-o scoti de 5-7 minute :-) bafta
Oooo, dumnu' N-ter! Abia asteptam parerea ta. Asa e, mereu ma complic cand ma apuc de cate o piesa. Asa e felul meu. Pentru ca vreau sa fac melodii care sa placa, sa lase impresie placuta omului. Stiu ca ceva e putin ''stramb'' in final, dar nu stiu exact ce. Nu e buna linia melodica al acelui sunet? Oricum, am sa-i fac destule modificari pana va ajunge la stadiul final.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.