04 mai 2006, 14:25:45 • actualizat 04 mai 2006, 14:42:36 (3 ori)
Ooookay! Acum am uploadat cam toate piese facute de mine de-a lungul anilor. Si tin aici sa multumesc lui fanatick caruia ii datorez o lada de bere. Deci, acum va voi pune la dispozitie toata discografia :
Inainte de toate, daca doriti sa salvati pe PC urmatoarele melodii, pentru o calitate auditiva buna aveti nevoie de plug-in-ul mp3PRO pentru Winamp. Veti fi cu siguranta mirati de cat de bine se pot auzi niste mp3-uri full de maxim 2 mb. Deci, in primul rand descarcati si instalati mp3PRO Decoder for Winamp (bineinteles, trebuie sa aveti winamp 2 sau 5 instalat).
Asaa... Acum apucati-va de descarcat. Si sa incep cu inceputul. Din 2003 pana in prezent.
Acum nu mai aveti nici o scuza sa nu-mi ascultati piesele. Sper sa nu aud (vad) afirmatii de genul: "Pai daca era manea ascultam..." sau chestii de genul. Daca iti place maneaua si nu te intereseaza alt gen nu descarci nimic de aici si gata. Si inca ceva: daca vreti sa ma sustineti, imi puteti lasa un review pe http://soundlift.com/gabbo si sa imi dati un rating (un simplu click de mouse). Va salut, va multumesc, astept din nou pareri si ce mai aveti de spus, si din nou, mii de multumiri lui fanatick. KEEP THE GOOD MUSIC PLAYIN'!
Am descarcat anul 2006... I'm speechless. Chiar ca se aud bine. Si sunt si bune. Acum la restul. Cred ca stiu ce o sa fac maine la scoala... daca nu ascult, trimit prin bluetooth.
06 mai 2006, 18:16:01 • actualizat 06 mai 2006, 18:16:42 (1 ori)
Si iata o alta bucatica dintr-o alta melodie. Sper ca luna asta e gata. Bassline-ul e infect, va trebui sa-l schimb, voi sa-mi spuneti ce parere sau sfaturi aveti. GABBO - Power Rave (AlphaVersion -cut)
06 mai 2006, 20:18:00 • actualizat 06 mai 2006, 20:19:50 (1 ori)
NU cred ca ai voie cu clipul ala cu Laura Andresan pe aici. Anywayz... L-am vazut acum vreo 3 saptamani. M-a surprins videoclipul asta! Totusi, esti . Era vorba de muzica - creatii proprii.
gabbo e bun bassul, dar... n-are nimic de-a face cu ideea ta... nu se potriveste deloc... cel putin asta e prima impresie. strica farmecul. iar la sfarsitul (care se vrea a fi mijlocul) melodiei, dupa ce se intrerupe stii si tu lectia: bagi ceva 'tare' din prima
Am facut si eu o melodie! Pe telefon cu aplicatia VIBE ! E numai percutie! E prima data cand fac asa ceva! Ce spuneti, am sanse? Melodia se numeste DOGGY STYLE si e in format mid. Am refacut-o si la un bitrate mai mare DOGGY STYLE(HI) . Care e mai misto? Ar mai fi una Pluta® , dar asta e facuta cu composerul din telefon(SE) care iti da niste blocuri de sunete! Deci nu e acelasi lucru! Sper sa va placa! Nu ezitati sa criticati! Nu prea dur! Sunt bebelush in domeniul asta!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.