16 februarie 2006, 12:11:34 • actualizat 16 februarie 2006, 12:13:01 (1 ori)
Imi place mult piesa The Prophecy, e bine facuta. Ai spus ca vrei si sugestii. Daca mai ai de gand sa mai compui, foloseste beat-ul de la Romanian Bullcrap partial. O alta piesa funebra, e Transilvania. Asta chiar ca ar putea provoca un atac de inima, fricosilor. Vreau sa inchei, prin a-ti spune ca esti tare si ca sper sa ajungi undeva sus cu piesele astea. Bafta!
Mersi mult Codyms!!! Dar muzica mea nu se incadreaza in standardele romanesti. Asa ca nu cred ca voi aparea in public prea curand. Sunteti super-baieti!
Candva poate o sa va prezint si "creatiile' mele , ma mai gandesc , mie frica ca ma fac de ras . Gabbo tine-o tot asa , este important ca sa incerci ,cei care critica , probabil sunt multi , dar gandeste-te ca ei nu sunt in stare de nimic .
@mosul: Nu, nu gandi ca ei nu sunt in stare de nimic. Gandeste-te ca ei vor mai mult! Asta ma face mai bun pe zi ce trece (sper sa nu fie lauda, nu-mi place sa ma dau mare). Ombladon (PARAZITII) zicea intr-o melodie de-a lui ceva de genul: daca casele de discuri nu ma aceepta dau drumul pieselor de internet. Asa am facut eu acum. Si nu ma asteptam la atatea aprecieri din partea voastra. Multzam everyone! Astept si critici, totusi...
Imi pare rau sa va anunt, dar cred ca ma las de muzica. Nu mai am bani sa-mi permit alt computer sau alte scule si nici inspiratie. Pe langa asta, nu vad ce viitor mi-ar aduce muzica necomerciala in Romania! Am nevoie de o sclipire de inspiratie extraordinara pentru a mai incerca ceva si pur si simplu acea sclipire nu cred ca se va mai face simtita prea curand...
DSF, daca te rog sa redenumesti topicul in "Muzica buna - creatii proprii" o poti face? Pentru ca toti cei care au facut ceva muzica (,) care suna bine (va rog muuuuuuuullt de tot, nu manele sau piese facute pe ejay/magix) sa-si posteze link-urile cu propriile melodii. Vreau sa aud si eu baieti/fete cu potential. Eu nu mai am ce da din mine (sper ca aceasta stare sa fie temporara)... Multumesc!
Pacat Gabbo..sunt artisti cu talent in Ro dar n-au potential financiar ca sa iasa din underground.la noi daca are tata bani(Gia) esti vedeta.nu-ti trebuie talent,exista tehnologie
Gabo imi pare rau sa aud chestia asta .. Am ascultat piesele tale (impreuna cu Codyms) si avem o impresie foarte buna. Chiar ai talent. Sper ca o sa te razgandesti.
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
03 aprilie 2006, 22:36:23 • actualizat 03 aprilie 2006, 23:11:44 (1 ori)
Nu stiu daca ma voi razgandi. Intr-o tara in care muzica tiganeasca acopera 80% din preferintele poporului, eu nu am loc. Nu voi ajunge nicaieri. Decat sa ma amagesc, mai bine o las balta. Oricum, daca ma voi trezi intr-o zi cu moralul ceva mai sus si voi compune ceva, voi sunteti primii care vor afla. KEEP THE GOOD MUSIC PLAYIN'!
Pentru cei care vor sa creeze muzica in cel mai usor mod, am MANELE CREATOR Lite Edition
06 aprilie 2006, 12:10:00 • actualizat 06 aprilie 2006, 12:33:12 (8 ori)
Tocmai am verificat daca fisierele mai exista pe serverul yourfilehost si se pare ca melodiile mi-au fost sterse. Nu-i nimic. Oricum, nu stiu ce m-a apucat de m-a venit o mica unda de inspiratie si m-am mai apucat de o alta piesa. Deocamdata este in versiunea alpha (abia ce am inceput lucrul la ea). De data asta vreau sa-mi spuneti ce sa-i mai adaug, ce lipseste pentru ca mi se pare prea simpla. Am nevoie de ajutorul vostru, pentru ca pe mine nu prea ma mai duce bila. Iata varianta descarcabila de pe Orange Wap Unlimited: GABBO featuring Alexandra Ivan - All The Things (alpha version) 1.91mb
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.