Da, pai orice OS are defectele lui.
Stii, pentru ceea ce e Android poti sa treci peste defectele astea. (ca sa vezi asta tre sa butonezi unul)
Acuma asta e, si eu as fi dorit sa am o optiune pt a instala pe card. Oricum iGo si alte aplicatii mari isi tin fisierele mari pe card
Si Android e in continua dezvoltare
Android OS vs. Windows Mobile
11 785 vizualizări
104 răspunsuri
Linkuri topic "Android OS vs. Windows Mobile"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

zZz ツ
6921 mesaje
din 28/04/2005
281 aprecieri
25 martie 2010, 21:45:18

MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
25 martie 2010, 21:53:10
Si eu urmaresc sa-mi iau un nou telefon si cel mai probabil va fi Android sau Symbian. La video deocamdata e in urma Android. Ramane insa de vazut. Astept sa apara mai multe telefoane si sa ma orientez si in functie de pret. Evident si asta e un criteriu in alegere...
Ma gandeam si la un Mptorola Milestone care acum se gaseste nou la 1530 ron. Dar pacat ca e slab la video,filmeaza D1 la 24 fps (asa zic ei,in realitate e si mai rau de 24,asta e clar). Eu as vrea ceva cu HD recording. Ca m-am saturat de functia video care pe telefoanele de pana acum era inutila. Plus ca ma intereseaza si o camera performanta. De aceea ma indreptam spre un Omnia HD,care are 8 MP,stabilizator de imagine,ISO 1600,smile,face detection etc. Sincer m-am saturat sa-mi bat capu cu telefoanele,sa pierd timp inutil. Vreau ceva practic,sa aiba aproape totul inclus. Plus ca Omnia asta are si difuzoare stereo,lucru care iarasi ma incanta foarte tare. Ce variante cu Android as avea?
Ma gandeam si la un Mptorola Milestone care acum se gaseste nou la 1530 ron. Dar pacat ca e slab la video,filmeaza D1 la 24 fps (asa zic ei,in realitate e si mai rau de 24,asta e clar). Eu as vrea ceva cu HD recording. Ca m-am saturat de functia video care pe telefoanele de pana acum era inutila. Plus ca ma intereseaza si o camera performanta. De aceea ma indreptam spre un Omnia HD,care are 8 MP,stabilizator de imagine,ISO 1600,smile,face detection etc. Sincer m-am saturat sa-mi bat capu cu telefoanele,sa pierd timp inutil. Vreau ceva practic,sa aiba aproape totul inclus. Plus ca Omnia asta are si difuzoare stereo,lucru care iarasi ma incanta foarte tare. Ce variante cu Android as avea?

MW Luver
108 mesaje
din 26/05/2009
25 martie 2010, 23:24:44 • actualizat 25 martie 2010, 23:28:27 (1 ori)
Eu am pus ochii pe HTC Desire. Ecran de 3,7 inchi, procesor de 1ghz si un browser super performant (peste ce exista pe Windows Mobile la ora actuala). Am sa mi-l fac cadou de paste
)

好人礼服黑色
15174 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri

Raoul 25-03-2010 21:53:10
Plus ca ma intereseaza si o camera performanta. De aceea ma indreptam spre un Omnia HD,Plus ca Omnia asta are si difuzoare stereo,lucru care iarasi ma incanta foarte tare. Ce variante cu Android as avea?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
26 martie 2010, 07:45:37
omnia hd are simbian dar nu mi-as lua simbyan cu touch e nashpa.. am umblat pe omnia hd nu imi place...

MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
26 martie 2010, 14:51:52
Cint 26-03-2010 06:50:18
pui manele pe speker de e asta un criteriu asa de important? 

MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri

MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
26 martie 2010, 15:18:19
Dar difuzorul e util doar pt sunat?
Mai vrei sa asculti si muzica,mai urmaresti un videoclip,un film etc. La naiba am posibilitatea sa vad filme in HD daca sunetul e infect! In fine,fiecare intelege ce vrea.

MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
26 martie 2010, 15:20:36
Bagi castile in ureche, nu trebuie sa asculte toti muzica ta.

MW Lurker
499 mesaje
din 05/03/2009

calatoriti cu trenul si-o sa va lamuriti care ce boxe are
)

[img]http://img23.imageshack.us/img23/2699/liverpoolf.png[/img]

MW Addicted
3348 mesaje
din 27/04/2007
14 aprecieri

Mda, hai sa fim offtopic de-acuma... abia incepea sa se dezvolte topicul asta si deja e contaminat 
Hai sa facem ceva constructiv aici si daca aveti concret ceva de zis vis-a-vis de tema topicului postati, daca nu abtineti-va!

Hai sa facem ceva constructiv aici si daca aveti concret ceva de zis vis-a-vis de tema topicului postati, daca nu abtineti-va!

Începător
28 mesaje
din 02/03/2010
19 aprilie 2010, 23:42:17
De o perioada de timp ma tot gandesc sa imi schimb telefonul cu un telefon mai inteligent. As vrea un telefon cu sistem de operare Android sau Windows Mobile. Dati'mi o parere, care e mai bun? Android sau WM? Care e mai fiabil, mai complet, care ofera tot ceea ce isi poate dori un doritor de telefon destept, si ceva modele daca mi'ati spune as fi foarte recunoscator. Pentru un buget de pana in 1000 lei
. Multumesc tututor celor care ma ajuta.

MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
20 aprilie 2010, 00:40:22
Wm acum, la anu poate android-ul. La 1000 lei gasesti lejer un HTC Touch Pro2.

Guru Member
2107 mesaje
din 29/04/2009
37 aprecieri
20 aprilie 2010, 12:38:57
Atata timp cat Androidul nu se dezvolta suficient,are putine sanse de reusita. In cazul in care se va lucra la el constant,indiferent ca se cumpara sau nu,exista sanse ca sa devina un OS al viitorului.
In orice caz,multi dintre utilizatorii trecuti pe Android suspina dupa WinMo,si dupa multitudinea de posibilitati ale acestuia. Incet vor reveni la WM daca conditiile mentionate mai sus nu sunt respectate.
Android suna exotic,dar nu este suficient pentru un utilizator obisnuit sa stoarca totul dintr-un terminal.
Iar faptul ca au trecut pe Android ii face sa evite thred-urile,forumurile,siteurile cu noutati WM,doar pentru a nu se enerva.
Ce mai buna combinatie,este un terminal cu Android si unul cu WM.Desigur daca nu e prea costisitor...dar asta implica deja doua buzunare libere,doua nr de telefon,doua incarcatoare...etc.
Oricum baieti,va asteptam inapoi...nu suntem suparati pe voi ca ati "tradat" windows mobile
In orice caz,multi dintre utilizatorii trecuti pe Android suspina dupa WinMo,si dupa multitudinea de posibilitati ale acestuia. Incet vor reveni la WM daca conditiile mentionate mai sus nu sunt respectate.
Android suna exotic,dar nu este suficient pentru un utilizator obisnuit sa stoarca totul dintr-un terminal.
Iar faptul ca au trecut pe Android ii face sa evite thred-urile,forumurile,siteurile cu noutati WM,doar pentru a nu se enerva.
Ce mai buna combinatie,este un terminal cu Android si unul cu WM.Desigur daca nu e prea costisitor...dar asta implica deja doua buzunare libere,doua nr de telefon,doua incarcatoare...etc.
Oricum baieti,va asteptam inapoi...nu suntem suparati pe voi ca ati "tradat" windows mobile

Desktop: i7 6700k: Liquid Cooler NZXT Kraken X62 280mm/ Mobo Asus Strix Z270F Gaming/ Ram:GeIL's DDR4 EVO X 16GB/ Video: Asus Strix GTX 1080 Gaming 8GB/ Stocare:SSD Samsung 960 EVO Series 250GB m2 SSD Kingston 128GB,SSD Samsung 850 EVO 250GB + 1TB HDD Lighting: NZXT HUE+ RGB / Fan: NZXT Aer RGB/ Case: Silverstone Primera pm01w-RGB/ Sursa: Corsair HX850i Platinum / Laptop:Alienware 17 R2 (touchscreen) GTX 980M/ 1x1TB HDD/ 2x256GB SSD 16GB DDR3 Phone: Galaxy S7 Edge

zZz ツ
6921 mesaje
din 28/04/2005
281 aprecieri
20 aprilie 2010, 14:34:32
Aici gresesti. Trebuie sa butonezi un telefon cu Android o vreme.. si nu tentative de builduri android pe WM. Am incercat pe Touch Pro.. nu se compara, e mai fluid, etc.
Iar, multi care au trecut de pe WM pe Android nu ar trece sub nici o forma inapoi pe WM, asta ar insemna downgrade (asta o spun anumiti utilizatori exWM de pe xda-developers, nu cred ca e vreunul care regreta trecerea.. sa fim sinceri
).
Da, acum sunt 2-3 mari features ce le-as vrea si pe Android: suport http proxy global, posibilitatea de a instala si pe card aplicatii (bine, este ceva smecherie dar nu vreau sa ma complic pt ca are si anumite aspecte negative), suport eq hardware (vezi HTC Equalizare).
In rest, este peste WM. UI mai placut, fluid, practic, ingenios, bara de notificare e splendida (da, nu ma satur sa tot repet
)). Plus ca nu sunt limitat la 32 de procese simultane (ca WM).
Pt ce sa ma intorc la WM? Mi-am facut destui nervi cu Touch Pro. Iar WM7.. o gluma proasta.
Android nu e chiar asa lame pe cum cred unii. Nu e el asa matur, are cateva lipsuri DAR chestiile pe care le ofera si faptul ca e in continua dezvoltare ii ofera un potential mare de a devini un OS extrem de popular.
Sa nu mai zic ca browsingul pe internet.. e superior fata de WM (cel putin ce am avut io, HTC Touch PRo care are ACELASI hardware ca si HTC Hero).
BTW, se lucreaza de ceva vreme la Coreplayer pt Android. D
Dintre toate OS-urile mobile singurile care ma tenteaza sunt Android si WebOS.
Batalia OS-urilor performante si moderne se va invarti in jurul iPhoneOS, WebOS si Android (pararea mea). Si nici decum WM.. R.I.P.
PS: am fost un utilizator de WM de ani buni si am ajuns la concluzia ca Microsoft nu isi dadea interesul pt acest OS. Acelasi core vechi.. niste schimbari estetice, de la 6.5 incolo no comment (nu-mi place deloc, parca n-au stil.. in fine).. Nu ma intereseaza de aplicatii 3rdparty care modifica anumite parti din interfata.
@Ez_Paul eu zic sa nu-ti iei device cu WM pentru ca e un OS outdated. Depinde ce vrei de la device sa faca. Si pe WM si pe Android ai o gama larga de aplicatii.
Android reprezinta tot mai mult interes. Eu zic sa incerci asta, ai putea incerca HTC Hero, DAR daca nu-l vrei pt jocuri sau alte chestii mai complexe ce necesita procesor puternic (nu stiu daca gasesti nou la pretul ala)..
Iar, multi care au trecut de pe WM pe Android nu ar trece sub nici o forma inapoi pe WM, asta ar insemna downgrade (asta o spun anumiti utilizatori exWM de pe xda-developers, nu cred ca e vreunul care regreta trecerea.. sa fim sinceri

Da, acum sunt 2-3 mari features ce le-as vrea si pe Android: suport http proxy global, posibilitatea de a instala si pe card aplicatii (bine, este ceva smecherie dar nu vreau sa ma complic pt ca are si anumite aspecte negative), suport eq hardware (vezi HTC Equalizare).
In rest, este peste WM. UI mai placut, fluid, practic, ingenios, bara de notificare e splendida (da, nu ma satur sa tot repet

Pt ce sa ma intorc la WM? Mi-am facut destui nervi cu Touch Pro. Iar WM7.. o gluma proasta.
Android nu e chiar asa lame pe cum cred unii. Nu e el asa matur, are cateva lipsuri DAR chestiile pe care le ofera si faptul ca e in continua dezvoltare ii ofera un potential mare de a devini un OS extrem de popular.
Sa nu mai zic ca browsingul pe internet.. e superior fata de WM (cel putin ce am avut io, HTC Touch PRo care are ACELASI hardware ca si HTC Hero).
BTW, se lucreaza de ceva vreme la Coreplayer pt Android. D
Dintre toate OS-urile mobile singurile care ma tenteaza sunt Android si WebOS.
Batalia OS-urilor performante si moderne se va invarti in jurul iPhoneOS, WebOS si Android (pararea mea). Si nici decum WM.. R.I.P.
PS: am fost un utilizator de WM de ani buni si am ajuns la concluzia ca Microsoft nu isi dadea interesul pt acest OS. Acelasi core vechi.. niste schimbari estetice, de la 6.5 incolo no comment (nu-mi place deloc, parca n-au stil.. in fine).. Nu ma intereseaza de aplicatii 3rdparty care modifica anumite parti din interfata.
@Ez_Paul eu zic sa nu-ti iei device cu WM pentru ca e un OS outdated. Depinde ce vrei de la device sa faca. Si pe WM si pe Android ai o gama larga de aplicatii.
Android reprezinta tot mai mult interes. Eu zic sa incerci asta, ai putea incerca HTC Hero, DAR daca nu-l vrei pt jocuri sau alte chestii mai complexe ce necesita procesor puternic (nu stiu daca gasesti nou la pretul ala)..
Înapoi la Versus
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.