Cine stie de software-ul de la bluetooth 3?? Vreau si eu:D
bt3 e o combinatie de bt si wifi, pairingul si autorizarea se fac prin bt urmand ca transferul sa se faca prin wifi... teoretic, cum au spus si cei care l-au dezvoltat, e posibil sa putem beneficia de asta si pe terminalele existente care au bt2 si wifi, dar va mai dura ceva timp... deh, trebuie sa vanda si ei ceva dispozitive... oricum, nu e topicul adecvat pt discutia asta...
Ma gandeam ca poate nu o sa va placa:P uite aici #/file.php?id=410164 mie una imi place...ceea ce nu imi place este butonul de start care era mai frumos cu unu gen vista:P
=)) astea stiam ca sunt gusturile tale stef ) la tine m-am gandit cand am zis ca nu o sa va placa oricum pana acuma cea mai tare e tema ta, cea vista pacat ca inca nu exista unu windows7 pentru wisbar advace...nu pentru wad:D dar poate pe viitor...
oana super faina tema, iti multumesc. mie unu imi place, e chiar genul meu, mai ales butonul de start e impresionant. acum vad eu care thema o folosesc. cand una cand alta inca-n odata multumes. si daca mai aveti teme interesente urcatile sus. thank.
DanDaniel pasii sunt : settings/taskbar/title-tasks...si ultima rubrica de pe pagina unde scrie desktop/today screen title: acolo stergi (sa fie gol)apoi apply si iesi...bafta!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.