Aplicatii Samsung Omnia

184 453 vizualizări
4 043 răspunsuri
geox2
Începător
24 mesaje
din 01/04/2009
25 octombrie 2009, 15:37:07
Inca o data iti multumim Stef pt. tot ce faci pt noi. Te admiram
Publicitate
Publicitate
steff195
MW Addicted
1347 mesaje
din 17/10/2008
25 octombrie 2009, 17:19:23 • actualizat 25 octombrie 2009, 17:21:17 (3 ori)
Ok, man, ma bucur ca unii totusi apreciaza ajutorul meu.

@borfas: crede-ma ca PocketMusic am folosit si eu inainte de Nitrogen. Cred ca stiu eu de ce am ales acest program, altfel ramaneam la PocketMusic. Tu ce crezi, ma pricep sau nu la Omnia?  :D Ai urmarit cat consuma Nitrogen comparativ cu celalalt? Plus ca arata si mult mai bine, ai coperta si e mai usor de manevrat cu degetul.

Apropo, am uitat ceva: nu stiu daca mai e cazul sa mentionez, dar pentru a va aparea imaginea in player trebuie sa aveti o imagine in fiecare folder cu muzica cu denumirea cover.jpg. Imi cer scuze daca unii considera ca ii subestimez, dar sunt persoane care nu stiu... :hmm:
andreipack
MW Luver
106 mesaje
din 08/01/2009
25 octombrie 2009, 17:47:52
exista vre`o aplicatie gen wisbar advance 3... nushcat, care sa modifice startmenu la fel ca in aplicatie si in acelasi timp sa imi ramana bateria sus pe bara(acea aplicatie care iti arata bateria in procente si colorata)?
ms
Borfas
MW Veteran
624 mesaje
din 25/06/2009
3 aprecieri
SAMSUNG-SGH-i900
25 octombrie 2009, 20:39:15
stef am vazut tot ce ai postat pe aici, e ok dar nu am stiut ca nitrogen consuma mai putina baterie... in schimb am vazut cand asculti muzica si intri sa faci ceva pe telefon "raguseste". andreipack scrie la search taskbar si gasesti aplicatia ce iti modifica bateria :) sau in prima pagina gasesti aplicatia sa iti schimbe doar bateria, si cautati nu tot intrebati atat.
This is the your World: Samsung Galaxy S2.
andreipack
MW Luver
106 mesaje
din 08/01/2009
25 octombrie 2009, 22:25:41 • actualizat 25 octombrie 2009, 22:26:44 (1 ori)
deci am instalat programul ala pt. baterie sa iti arate si in procente(cea din prima pagina). dar cand instalez wisbar advance studio bateria nu o mai arata, chiar deloc. n-am gasit o aplicatie sa modifice doar starbar-ul cum il modifica wisbaradvance 3..
Borfas
MW Veteran
624 mesaje
din 25/06/2009
3 aprecieri
SAMSUNG-SGH-i900
26 octombrie 2009, 00:52:11
andreipack nush ce vrei tu concret. daca ai wisbar trebuie sa ai si theme pentru el, si fara wisbar sunt theme pentru taskbar cate vrei pe google.
This is the your World: Samsung Galaxy S2.
Euu
Începător
1 mesaje
din 26/10/2009
26 octombrie 2009, 11:06:52
anda83 23-10-2009 21:07:43
acum 2 zile am incercat sa copy o poza de pe pc pe omnia in my storage si nu am putut mi'a dat o erroare,dupa care i'am dat copy pe storage card si acolo a mers, cand am vrut sa intru in My storage intra dar nu mai are nici un folder,au disparut toate,daca vreau sa fac new folder merge dupa ce ii dau ok dispare si ala, daca copy ceva din pc in My storage merge dar la fel nu se vede nimic,i'am facut hard reset,la fel nu merge,i'am facut un nou update de rom cu DXIA5 si la fel nu imi arata nimic , am incercat sa ii dau format la MY storage si cu coduri si cand am facut update dar nu merge formatata. in schimb eu aveam in My storage un folder my documents unde aveam toata muzica si daca dau la sounds sa aleg soneria pt tel imi arata toate muzica si inca ceva am vazut in seara asta ca atunci cand fac poze pot vedea toate pozele de pe My storage nu inteleg ce are nu stiu ce sa ii mai fac,vreo idee ceva sau trebuie sa il trimit iar in service?multumesc
Nu am citit de câteva zile forumul si deja sunt 4 pag. noi. Nu am verificat pana la sfarsit daca ti-a raspuns cineva dar am vazut problema ta si cred ca am avut aceiasi problema de mai multe ori. Cred ca apare un My storage2 la un restart al telefonului. Solutia sterge my storage si da restare. Sper ca asta era problema.
JoInTuLeTz
Începător
31 mesaje
din 09/01/2009
26 octombrie 2009, 15:03:27
vad ca nu se mai aude nimic de tema aia windows 7 pentru wad .......stie cineva versiunea finala? e gata au terminat`o ? sau tot inca in teste este...... :|
Nu lucrez in weekend si in zilele care se termina cu i.
Tracian
MW Luver
140 mesaje
din 02/09/2009
26 octombrie 2009, 18:35:13
http://www.2shared.com/file/8694322/9252da8c/Windows_7_modificat.html

Uite aici tema pe care o are Steff....
anda83
MW Liker
62 mesaje
din 31/03/2009
27 octombrie 2009, 13:43:55
nu apare my storage2 la mine si nici nu pot sa ii dau delete si nici format iar azi am bagat igo8 pe storage card si imi da erroare ca mai am un igo pe my storage, nu mai inteleg nimic din tel asta, saptamana viitoare treb sa plec in italia si aveam nevoie de gps tocmai acum l'a gasit sa se strice :( incerc sa pun azi garminu sa vad daca merge
roland
MW Veteran
667 mesaje
din 25/12/2008
27 octombrie 2009, 14:13:18
anda83 27-10-2009 13:43:55
nu apare my storage2 la mine si nici nu pot sa ii dau delete si nici format iar azi am bagat igo8 pe storage card si imi da erroare ca mai am un igo pe my storage, nu mai inteleg nimic din tel asta, saptamana viitoare treb sa plec in italia si aveam nevoie de gps tocmai acum l'a gasit sa se strice :( incerc sa pun azi garminu sa vad daca merge
am patit la fel si eu pe un Toshiba TG 01... s-a rezolvat cu formatare card pe un PC. de curiozitate ce tip de card e ???
JoInTuLeTz
Începător
31 mesaje
din 09/01/2009
27 octombrie 2009, 14:31:16
@Tracian ms frumos dar eu vroiam varianta finala daca a aparut :) asta o am si eu :) imi placea WIN LOG IN aia unde pui pinu era smechera tare :)) in fine........

APp...nu imi merge inca playeru.......tot la fel imi da.....si am instalat si alt player am dat si soft reset si am facut tot cum scrie inainte si degeaba aceeasi eroare incearca sa deschida cu playeru vechi ala al telefonului si ala nu`s dc nu mai merge.......nu mai vede melodiile adik vede 112 melodii si cand dau sa adauge nu merge......pur si simplu ....ce sa faC? ca nu vrea sa dau hard reset sa pierd tot :|.....si cum salvez mesajele?? :)
Nu lucrez in weekend si in zilele care se termina cu i.
DanDaniel
Începător
8 mesaje
din 27/10/2009
27 octombrie 2009, 15:21:07 • actualizat 27 octombrie 2009, 15:58:29 (1 ori)
Salut ... am si eu o mik problema (in afara faptului ca sunt noi pe aici  :D ) ... mi am instalat si eu igo si nu inteleg (sau nu stiu eu sa l folosesc ) de ce sageata care te indica pe tine nu sta pe loc si merge in continuare ... cum se foloseste chestia asta? l am butonat pana m a luat durerea de cap si tot imi prind urechiile  :D se poate un ajutor?

SI INCA CEVA :( steff imi dai si mie un link ceva unde pot sa gasesc driverul de pe cdul omnia ca eu nu am avut cd la "pachet" si nu stiu sigur ce driver este exact
Respect,
Dani. :)
dannytelo
MW Lurker
392 mesaje
din 05/01/2009
27 octombrie 2009, 15:24:49 • actualizat 27 octombrie 2009, 15:26:05 (1 ori)
steff195 25-10-2009 17:19:23
Ok, man, ma bucur ca unii totusi apreciaza ajutorul meu.

@borfas: crede-ma ca PocketMusic am folosit si eu inainte de Nitrogen. Cred ca stiu eu de ce am ales acest program, altfel ramaneam la PocketMusic. Tu ce crezi, ma pricep sau nu la Omnia?  :D Ai urmarit cat consuma Nitrogen comparativ cu celalalt? Plus ca arata si mult mai bine, ai coperta si e mai usor de manevrat cu degetul.

Apropo, am uitat ceva: nu stiu daca mai e cazul sa mentionez, dar pentru a va aparea imaginea in player trebuie sa aveti o imagine in fiecare folder cu muzica cu denumirea cover.jpg. Imi cer scuze daca unii considera ca ii subestimez, dar sunt persoane care nu stiu... :hmm:
Da steff, multumim ca ai tu timp si pentru noi si mai testezi cam tot ce apare si ne lasi sa stim care aplicatie este mai buna. Eu unul stiam de Nitrogen de ceva vreme chiar aveam de mult softul, dar nu-l instalasem si uitasem de el, dar acum ca a aparut discutia despre el, mi-am adus si eu aminte :lol: si l-am instalat, si pot confirma, ca este super tare la modul cat de putin consuma, eu de un an am tot folosit PocketMusic, dar la o ora de ascultat muzica neintrerupta cu pocket consuma cel putin 30% din baterie, acum am facut proba cu Nitrogen exact o ora, si din 40% la baterie.... dupa o ora a ramas la fel, nu scazuse deloc :coolup: Deci se merita din plin sa folosesti acest player :smokie: Merci de pont!
Publicitate
Publicitate
drkafer
Începător
11 mesaje
din 27/10/2009
27 octombrie 2009, 15:40:09
Buna sunt un nou utilizator de omnia i900 inainte am avut un HP IPAQ . Problema mea este internetul prin GPRS am incercat setarile Mobile Internet de pe pagina Vodafone si nu functioneza (am inclus optiunea internetului in abonament) ma poate ajuta cineva poate trebuiesc facute si alte setari decit cele date de vodafone

multumesc anticipat
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
Theclaw37
acum 16 ani
11
1 988 vizualizări
aplicatii java samsung omnia 16gb în Aplicații Java  
Deschis de TvladT ⋅ acum 17 ani
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
fortnite map
mowned logo
Inițiator acum 17 ani
leon08
MW Liker
Ultimul acum 12 ani
adyvasile
Începător
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 39
  • E frumos dar nu prea 23% ⋅ 32
  • Laser frate! 48% ⋅ 66
Au votat 137 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.031⋅4⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!