19 octombrie 2009, 18:57:06 • actualizat 19 octombrie 2009, 19:06:07 (1 ori)
Salut tuturor. Am un telefon Samsung Omnia 8 G. PDA i900 DXIA5/DZIA5, Phone i900 DXIA2 , la settings -> Sound&Notification ->Notification Event-> aleg Phone Missed Calls -> Bifez FlashLight for No Limit, dar (!!!) led-UL de la butonul de power flesuieste numai cand ecranul telefonului este aprins , in momentul in care ecranul se stinge, nici acel led nu mai flesuieste , ori eu vreau sa vad cand am vreun apel ratat fara a mai apasa tot timpul butonul de power on pt a lumina ecranul.Mi se pare o gluma proasta ca acel LED sa se aprinda odata cu ecranul, nu ii inteleg rostul, tocmai de aceea cred ca am omis ceva.Daca exista vre-un program care totusi sa "faca" acel led sa flesuiasca , v-as ruga sa imi spuneti si mie cum se numeste si pareri;e dvs despre el RESPECT TUTUROR CELOR CARE AJUTA MINTILE MAI BLONDE CA A MEA
Acest program persian blue, daca il inchizi din task manager, si primesti fisiere prin bluetooth tot in memoria telefonului se salveaza unde vrea windowsu. Si este deranjant sa stai mereu cu programul deschis.
crixalis scrie la search bluetooth si dai sa caute,chiar in prima pagina penultu post parca e ceva cu obelix sau vezi tu cum se numeste, apoi il cauti pe google si il instalezi in my device. tot ce vei primi prin bluetooth se va salva pe memory card. done.
20 octombrie 2009, 11:12:41 • actualizat 20 octombrie 2009, 11:15:41 (1 ori)
Phonyx 18-10-2009 10:50:50
Borfas 18-10-2009 00:20:05
GeorDanny incearca palringo,eu acela il folosesc, cu fring am patit si ru la fel, cu IM+ imi da parola eronata cand sa ma loghez. nush cine a zis ca ii merge fring ca a zis foar la vrajeala presupun. bafta.
Sau puteti incerca mundu messenger care merge perfect,fara probleme de inregistrare sau altele,le gasiti pe forum dati un search.
Am instalat Mundu messenger si este trial 5 zile , iar cand ai dau conectare imi spune : Invalid username/password Chiar nu mai stiu ce program sa folosesc pentru messenger , tin internetul activat aproape dejeaba
20 octombrie 2009, 12:35:14 • actualizat 20 octombrie 2009, 12:36:26 (1 ori)
@GeorDanny Copiaza adresa de mai jos in internet explorerului telefonului apoi dupa ce se deschide logheaza-te si vei putea sa-ti verifici mail-urile si binenteles sa intri pe mesenger...Totul absolut gratuit. Poti sa-ti pui adresa ca pagina de start a explorerului astfel incat sa nu te mai loghezi de fiecare data.
23 octombrie 2009, 08:16:46 • actualizat 23 octombrie 2009, 08:19:39 (1 ori)
Sa inteleg ca dintre toti utilizatorii de telefon Omnia de aici , pe nimeni nu deranjeaza faptul ca acel LED nu licare tot timpul la apelurile pierdute si tot timpul trebuie sa aprinda ecranul pt a vedea daca are/nu are vreun apel pierdut?!Imi este greu sa cred asa ceva
salutare. Apreciez munca voastra......ati ajutat multi..inclusiv pe mine de multe ori......deobicei ma interesez bine inainte sa cer ajutorul...dar de data asta nu am reusit sa ma descurc. Am o problema cu mesajele....nu pot primi mesaje.....nu pot trimite mesaje.nu pot sa le citesc pe cele vechi...nu pot deloc sa intru la optiunea de mesaje.Am incercat unele programe...asa numite "remindere" pt apeluri sau sms`uri....dar nu au mers. Ce imi recomandati Multumesc anticipat.
Sa inteleg ca dintre toti utilizatorii de telefon Omnia de aici , pe nimeni nu deranjeaza faptul ca acel LED nu licare tot timpul la apelurile pierdute si tot timpul trebuie sa aprinda ecranul pt a vedea daca are/nu are vreun apel pierdut?!Imi este greu sa cred asa ceva
Eee ti-e greu... Uite ca pe mine unul nu m-a interesat nicicand daca ledul cu pricina clipeste ori .Ma uit la el doar sa vad daca s-a incarcat bateria
Desktop: i7 6700k: Liquid Cooler NZXT Kraken X62 280mm/ Mobo Asus Strix Z270F Gaming/ Ram:GeIL's DDR4 EVO X 16GB/ Video: Asus Strix GTX 1080 Gaming 8GB/ Stocare:SSD Samsung 960 EVO Series 250GB m2 SSD Kingston 128GB,SSD Samsung 850 EVO 250GB + 1TB HDD Lighting: NZXT HUE+ RGB / Fan: NZXT Aer RGB/ Case: Silverstone Primera pm01w-RGB/ Sursa: Corsair HX850i Platinum / Laptop:Alienware 17 R2 (touchscreen) GTX 980M/ 1x1TB HDD/ 2x256GB SSD 16GB DDR3 Phone: Galaxy S7 Edge
jimi simplu, ii dai reset general si done, alta sansa nu cred ca ai, eu am patit asa cu playerul ce la pus stef si nu mi-a mai mers cel normal, asa ca sugerez userilor noi ca nu mai prea are rost sa puna intrebari ca nu vor primi,sau daca primiti vi le spune in scarba. se ajuta doar cei vechi intre ei. succes
23 octombrie 2009, 19:48:35 • actualizat 23 octombrie 2009, 19:49:00 (1 ori)
ascary 23-10-2009 19:30:22
unOHM 23-10-2009 08:16:46
Eee ti-e greu... Uite ca pe mine unul nu m-a interesat nicicand daca ledul cu pricina clipeste ori .Ma uit la el doar sa vad daca s-a incarcat bateria
UnOHM, cautand in setarile pentru apeluri vei gasi o optiune de a prelungi timpul de licarire al ledului. Permanent nu este. Nici nu isi avea rostul.
"Asa e barbatii, niste porci" Mai binele e dusmanul binelui
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.