Din cate stiu eu la Omnia setarile de internet se fac automat imediat ce ai introdus cartela daca ai extraoptiunea Mobile Internet activata. Eu am Mobile Internet 50 Mb de la Vodafone si nu a fost nevoie sa fac nici o setare. Doar ca trebuie sa intri in Settings-Connections-Browser connection si bifezi Internet!
Daca ai Internet pe Mobil (care se conecteaza prin Vodafone Live)va trebui sa bifezi WAP in loc de internet
Note: Posts were merged
Aplicatii Samsung Omnia
184 453 vizualizări
4 043 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii Samsung Omnia"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Luver
108 mesaje
din 26/05/2009
27 octombrie 2009, 19:04:30 • actualizat 27 octombrie 2009, 19:07:12 (1 ori)
Începător
11 mesaje
din 27/10/2009
27 octombrie 2009, 21:48:18
odyn_n 27-10-2009 19:04:30
Din cate stiu eu la Omnia setarile de internet se fac automat imediat ce ai introdus cartela daca ai extraoptiunea Mobile Internet activata. Eu am Mobile Internet 50 Mb de la Vodafone si nu a fost nevoie sa fac nici o setare. Doar ca trebuie sa intri in Settings-Connections-Browser connection si bifezi Internet!Daca ai Internet pe Mobil (care se conecteaza prin Vodafone Live)va trebui sa bifezi WAP in loc de internet
Note: Posts were merged
O solotie cineva
? MW Luver
108 mesaje
din 26/05/2009
27 octombrie 2009, 23:19:27
E imposibil sa nu ai Browser Connection in Settings-Connections daca zici ca ai Samsung Omnia!
Începător
11 mesaje
din 27/10/2009
28 octombrie 2009, 00:15:09 • actualizat 28 octombrie 2009, 07:26:04 (4 ori)
Acuma am inteles la ce te referi ca Browser connection , si normal ca am "ustensila" respectiva (confuzia era ca eu cautam cuvintul browser ).Am incercat setarile respective pe tel. vechi un HP IPAQ hw6915 si merge internetul cu cartela sim nu pot sa imi dau seama care e problema am incercat toate permutatiile posibile ,o rugaminte ar fi daca ar putea sa scrie cineva setarile pas cu pas pt Mobile Internet Vodafone
Ca sa fie mai calar
Cind introduc cartela tel. face setarile automate , dar am verificat la Browser connection in "My Internet" la setarile "modem connection" nu apare nimic la "server address" desi pe pagina de la Vodafone ele sunt date pt setarea manuala.
Deci cu setarile automate nu merge cu setarile manuale date de Vodafone nu merge.
Defapt initializeaza legatura GPRS dar se intrerupe si scrie ca din cauze necunoscute nu sa efectuat legatura sa se verifice setarile sau se contacteze provider-ul.
Daca setam si datele din Proxy server ( date luate de la vodafone live adica : o parte din setari luate de la mobile internet si datele proxy de la setarile vodafone live )se realiza conexiunea adica in sfirsit ramin in bara superioare cele doua patratele (mic si mare) cu litera G dar cind incerca sa aduca date sau sa deschida o pagina in Explorer apare un mesaj de eroare , sunt total in ceata nu mai inteleg nimic.
Ca sa fie mai calar
Cind introduc cartela tel. face setarile automate , dar am verificat la Browser connection in "My Internet" la setarile "modem connection" nu apare nimic la "server address" desi pe pagina de la Vodafone ele sunt date pt setarea manuala.
Deci cu setarile automate nu merge cu setarile manuale date de Vodafone nu merge.
Defapt initializeaza legatura GPRS dar se intrerupe si scrie ca din cauze necunoscute nu sa efectuat legatura sa se verifice setarile sau se contacteze provider-ul.
Daca setam si datele din Proxy server ( date luate de la vodafone live adica : o parte din setari luate de la mobile internet si datele proxy de la setarile vodafone live )se realiza conexiunea adica in sfirsit ramin in bara superioare cele doua patratele (mic si mare) cu litera G dar cind incerca sa aduca date sau sa deschida o pagina in Explorer apare un mesaj de eroare , sunt total in ceata nu mai inteleg nimic.
MW Luver
108 mesaje
din 26/05/2009
Opera Mini
Mai omule, daca intrii in settings ai 3 subsectiuni in partea de jos a ecranului: Personal, Sistem si Connections! In drepta jos vei gasi Connections. Intrii acolo si undeva in drepta sus vei gasi Browser Connection pe care apesi si iti va aparea o lista: internet, work, wap si secure wap. Acolo alegi internet sau wap in functie de ce abonament ai. Daca ai Mobile Internet alegi internet. Si inca ceva: trebuie debifata casuta cu automatically detect settings.
MW Veteran
667 mesaje
din 25/12/2008
28 octombrie 2009, 12:30:50 • actualizat 28 octombrie 2009, 14:14:41 (4 ori)
sa pun si la voi ca si eu iau multe aplicatii de aici chiar daca nu am omnia 
Am gasit un program pt alarme fain si complex si am zis sa-l impartasesc cu voi. poate ca unii stiti de el. nu l-am studiat decat cateva minute, sper sa nu faca figuri cu doftoria ca altele. e si varianta doftorita si cu doftoria atasata. eu am folosit cea cu doftoria atasata. descarcati de pe site-ul asta http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=386802
am pus site-ul ca sa vedeti si cam ce face si sa descarcati ce va convine.
Aici este http://www.megasoft2000.com/product.php?division=ppc&product=PocketClock%20Pro site-ul original pt info complete. succes!
cu programul asta cred ca veti renunta si la pocket shields sau ce mai folositi de genul asta
are el inclus un locker foarte fain. la mine pe asus p 552 nu vrea sa blocheze si tastele hardware desi parca am setat asta. sunt curios daca la voi merge...
imi place skinul ergo dar si altele sunt faine...

Am gasit un program pt alarme fain si complex si am zis sa-l impartasesc cu voi. poate ca unii stiti de el. nu l-am studiat decat cateva minute, sper sa nu faca figuri cu doftoria ca altele. e si varianta doftorita si cu doftoria atasata. eu am folosit cea cu doftoria atasata. descarcati de pe site-ul asta http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=386802
Aici este http://www.megasoft2000.com/product.php?division=ppc&product=PocketClock%20Pro site-ul original pt info complete. succes!
cu programul asta cred ca veti renunta si la pocket shields sau ce mai folositi de genul asta
are el inclus un locker foarte fain. la mine pe asus p 552 nu vrea sa blocheze si tastele hardware desi parca am setat asta. sunt curios daca la voi merge...imi place skinul ergo dar si altele sunt faine...
Începător
11 mesaje
din 27/10/2009
28 octombrie 2009, 13:55:32
odyn_n 28-10-2009 08:12:11
Mai omule, daca intrii in settings ai 3 subsectiuni in partea de jos a ecranului: Personal, Sistem si Connections! In drepta jos vei gasi Connections. Intrii acolo si undeva in drepta sus vei gasi Browser Connection pe care apesi si iti va aparea o lista: internet, work, wap si secure wap. Acolo alegi internet sau wap in functie de ce abonament ai. Daca ai Mobile Internet alegi internet. Si inca ceva: trebuie debifata casuta cu automatically detect settings.
dupa 2 ore de lucru cu o persoana de la Vodafon am reusit sa o setam pe Vodafone Live
Explicatie : Tel. nefiind cumparat de la Vodafon nu a avut anumite presetari pe care de altfel le face pe tel. proprii de aici si nentelegerea cu Browser connection pe tel. meu nu exista. Avea niste presetari facute de fabricant pentru retelele mari de telefonie si se dadea cap in cap cu setarile simului , si cei de la Vodafone au ramas masca cum am setarile vodafone live din fabrica pe tel. daca ea nu a fost cumparat de la un diler Vodafon.
Importan sa rezolvat.
MW Luver
108 mesaje
din 26/05/2009
Opera Mini
Eu am cumparat telefonul dela o firma de pe net si nu a trebuit sa fac absolut nici o setare pt a face internetul sa mearga cu abonament Vodafone. Telefonul meu merge atat pe Vodafone Live cat si pe Mobile Internet si repet inca o data ca setarile s-au facut automat. Nu stiu ce rom ai tu daca nu ai setarea Browser Connection. Eu am avut vreo 4 romuri pe tel si la toate aveam aceasta optiune! Bine totusi ca ai rezolvat!
MW Veteran
624 mesaje
din 25/06/2009
3 aprecieri
SAMSUNG-SGH-i900
daca tot veni vorba de acea tema vista pentru wad dekstop, cand voi cum puneti programe pe dekstop ? eu le pun in felul urmator: tin apasat pe ecran dau new shortcut si acolo adaug launc program ... etc. dar cand dau pe bulina aia vista imi pune programele peste fereastra aia care se deschide atunci cand apas bulinuta de start? e vreo smecherie cum fac ca acea fereastra cand o deschid sa imi lase icoanele sub pielea acea? thank de ajutor
This is the your World: Samsung Galaxy S2.
MW Luver
106 mesaje
din 08/01/2009
29 octombrie 2009, 01:11:22
stie cineva o solutie pt. paginile web gen youtube, pt a vizualiza video-ul direct din pagina, nu dintr-o aplicatie gen youtubeplayer. Ca rom am unul facut de qbus QB07/QB07M Release:
Changes:
1. DXID1 as base.
La descrierea romului scrie ca este preinstalat netcf si flashlite...
Am avut flashplayer6 instalat si se vedeau filmulete cu lag, si acum am instalat flashplayer7 si se blocheaza opera cand accesez pagini gen youtube, 220... Exista vre`o extra aplicatie sau un browser care sa rezolve problema?
Mersi!
Changes:
1. DXID1 as base.
La descrierea romului scrie ca este preinstalat netcf si flashlite...
Am avut flashplayer6 instalat si se vedeau filmulete cu lag, si acum am instalat flashplayer7 si se blocheaza opera cand accesez pagini gen youtube, 220... Exista vre`o extra aplicatie sau un browser care sa rezolve problema?
Mersi!
MW Addicted
2685 mesaje
din 28/02/2006
8 aprecieri
29 octombrie 2009, 02:13:46
incearca skyfire
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
MW Luver
140 mesaje
din 02/09/2009
29 octombrie 2009, 09:18:14 • actualizat 29 octombrie 2009, 09:24:25 (2 ori)
Andrei.Poate asta te poate ajuta......nu are LAG si se vede binisor.
Eu asta folosesc .Am descoperit-o acum ....5...minute
si am urcat-o aici:
http://www.2shared.com/file/8746666/6e5dc6e5/youtube_new.html
Sper sa fie de folos.Nu e direct din browser, dar cred ca e cea mai buna solutie ptru vizionarea filmuletelor de pe youtube
Eu asta folosesc .Am descoperit-o acum ....5...minute
si am urcat-o aici:http://www.2shared.com/file/8746666/6e5dc6e5/youtube_new.html
Sper sa fie de folos.Nu e direct din browser, dar cred ca e cea mai buna solutie ptru vizionarea filmuletelor de pe youtube
Începător
32 mesaje
din 28/10/2009
29 octombrie 2009, 11:24:19
Intrebare unde gasesc o "tastatura" mai mare pt OMNIA, e asa de mica tastatura la mesaje ca...disper pana scriu 3 litere?Multumesc
MW Luver
140 mesaje
din 02/09/2009
29 octombrie 2009, 12:29:30
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=487677
Dar ar fi bine pe viitor sa folosesti optiunea search a forumului.Gasesti aici de toate.
Dar ar fi bine pe viitor sa folosesti optiunea search a forumului.Gasesti aici de toate.
MW Lurker
392 mesaje
din 05/01/2009
29 octombrie 2009, 13:43:14
roland 28-10-2009 12:30:50
sa pun si la voi ca si eu iau multe aplicatii de aici chiar daca nu am omnia 
are el inclus un locker foarte fain. la mine pe asus p 552 nu vrea sa blocheze si tastele hardware desi parca am setat asta. sunt curios daca la voi merge...imi place skinul ergo dar si altele sunt faine...
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.