poate ca mai exista un post despre lucrurile astea dar m'am uitat si nu am vazut exista cineva care ar putea sa imi dea niste indicatii despre cum pot instala aplicatii/jocuri pt un omnia?pur si simplu nu imi dau seama si mor merci anticipat
telefonul vine cu active Sync,ca si program de conectat telefonul la calculator.faza e ca dupa ce copiez orice fisier .cab de pe calculator pe telefon,in windows explorer il vad iar pe telefon cand e sa il deschid nu imi apare.asta e problema.trebuie sa urmez niste pasi anume?sau pur si simplu copy paste de pe calc pe telefon ?
pff...deci asa fac de 2 zile si nu merge am luat numa fisiere .cab , le-am copiat de pe calculator pe telefon [ fara sa le fac nimic ] si nu le vede... am dat acu hard reset la telefon poate i'am facut eu ceva,desi nu sunt chiar asa de paralel.o sa ma incerc iar si iar merci de ajutor :-<
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.