Aplicatii Samsung Omnia
184 453 vizualizări
4 043 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii Samsung Omnia"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1347 mesaje
din 17/10/2008
13 octombrie 2009, 21:11:34
Mda, nici mie nu-mi plac... am zis sa postez fiind proaspete...
Începător
30 mesaje
din 04/02/2008
SAMSUNG-SGH-i900
stiti vre-un program pt muzica gen cel de pe iphone cu album slide . ms
Începător
1 mesaje
din 20/07/2009
13 octombrie 2009, 22:28:45
Stiu ca sunt nou pe forum dar am si eu o intrebare stie cineva cum sa fac bara de sus cea cu start sa fie de dimensiuni mai mari, deoarece am oarecare dificultati in apasarea butonului X sau OK,sau o aplicatie care sa faca lucru asta.multumesc anticipat
MW Lurker
213 mesaje
din 27/06/2009
14 octombrie 2009, 06:37:04 • actualizat 14 octombrie 2009, 07:14:41 (1 ori)
Poti mapa un buton sa faca asta in loc sa maresti bara de sus pt ca pierzi spatiu util. Intri in Settings la Buttons. Eu l-am pus pe cel de sus sa faca [ok/Close]
MW Veteran
624 mesaje
din 25/06/2009
3 aprecieri
14 octombrie 2009, 10:16:33
Sal, Ce setari trebuie facute la s2u2 sa pot asculta muzica cand imi blocheaza telefonul ? nu pot asculta muzica cu s2u2
This is the your World: Samsung Galaxy S2.
MW Liker
82 mesaje
din 05/02/2009
1 aprecieri
14 octombrie 2009, 11:01:00
http://s2u2.ac-s2.com/
ia s2p de aici si o sa poati asculta muzica cum vrei tu
ia s2p de aici si o sa poati asculta muzica cum vrei tu
NOKIA E63,HTC Desire
Începător
40 mesaje
din 07/06/2009
14 octombrie 2009, 14:07:58
Exista vreo aplicatie care poate schimba iconitele de sus, de langa bara de "Start" (semnal, baterie, ceas etc.) ?
MW Veteran
608 mesaje
din 23/11/2008
14 octombrie 2009, 14:12:38
wisbar advance, aplicatia pe care o are si steff daca te uiti mai sus...cea care are la start ceva gen vista...
MW Lurker
213 mesaje
din 27/06/2009
14 octombrie 2009, 15:00:42 • actualizat 14 octombrie 2009, 15:59:50 (1 ori)
Daca v-a aparut watermarkul de trial la Phonex 2.0.2 gasiti aici aceeasi versiune care nu mai face probleme.
Mie imi merge in continuare cu prima varianta din link-ul postat mai sus.
Mie imi merge in continuare cu prima varianta din link-ul postat mai sus.
MW Lurker
213 mesaje
din 27/06/2009
14 octombrie 2009, 15:59:03 • actualizat 14 octombrie 2009, 16:12:43 (2 ori)
Am gasit un program de weather care imi place foarte mult, e free si se poate pune si ca widget pe SPB Mobile Shell 3.5 in locul celui standard. Are plugin de Today, isi face update singur (fata de cel din SPB
) in 5 secunde dupa care se deconecteaza de la net, se pot seta intervale variabile de update.
E vorba de Weather Panel. E putin mai dificil de instalat daca vreti cu tot cu widgetul de SPB.
Intai instalezi Weather Panel de aici. Se poate instala pe My Storage. Pentru ca varianta nu merge pe Omnia din cauza rezolutiei o sa arate ciudat la instalare.
Trebuie sa instalezi dupa aceea tema de qvga. Asta se cheama Phat Phinger II si o gasiti aici. Se dezarhiveaza in folderul Themes din \My Storage\Program Files\MarsWare\Weather Panel (daca ai instalat pe storage).
Mai poti pune separat in folderul Icons din \My Storage\Program Files\MarsWare\WeatherPanel alte icoane de weather care arata mai bine. Gasiti un set aici.
O sa apara pe ecranul de today pluginul de Weather Panel care se poate configura in fel si chip schimband icoanele si tema (va prindeti voi)
Daca vreti sa mearga si in SPB pe ecranul LifeStyle ca widget trebuie sa instalati WP Activate pe care il gasiti aici. O sa va faca un folder WP Widget in Start->Programs. Setati intai cat de des sa se faca update la widget pe ecran (fisierul WP Widget Config) si apoi adaugati widgetul in SPB (cu fisierul WP Widget Inject). Se poate adauga din meniul de SPB/Add Widget/Shortcut/Weather Panel. In final arata cam asa (vezi in dreapta sus)
Iar daca faci touch pe el iti da informatii mai detaliate

Mai multe informatii, teme, icoane si alte cele gasiti aici si aici.
Am mai gasit un script care iti schimba wallpaperul de la S2U2 in functie de prognoza meteo (folosind Weather Panel-ul de mai sus). Arata foarte bine mai ales cu .gif-uri animate. E mai complicat de instalat eu m-am chinuit vreo cateva ore aseara. Vedeti aici daca vreti.
Sper ca nu v-am plictisit si scuze ca postez una dupa alta dar daca dau edit post nu imi apar butoanele cu tag-uri html si din cap mai greu
) in 5 secunde dupa care se deconecteaza de la net, se pot seta intervale variabile de update. E vorba de Weather Panel. E putin mai dificil de instalat daca vreti cu tot cu widgetul de SPB.
Intai instalezi Weather Panel de aici. Se poate instala pe My Storage. Pentru ca varianta nu merge pe Omnia din cauza rezolutiei o sa arate ciudat la instalare.
Trebuie sa instalezi dupa aceea tema de qvga. Asta se cheama Phat Phinger II si o gasiti aici. Se dezarhiveaza in folderul Themes din \My Storage\Program Files\MarsWare\Weather Panel (daca ai instalat pe storage).
Mai poti pune separat in folderul Icons din \My Storage\Program Files\MarsWare\WeatherPanel alte icoane de weather care arata mai bine. Gasiti un set aici.
O sa apara pe ecranul de today pluginul de Weather Panel care se poate configura in fel si chip schimband icoanele si tema (va prindeti voi)
Daca vreti sa mearga si in SPB pe ecranul LifeStyle ca widget trebuie sa instalati WP Activate pe care il gasiti aici. O sa va faca un folder WP Widget in Start->Programs. Setati intai cat de des sa se faca update la widget pe ecran (fisierul WP Widget Config) si apoi adaugati widgetul in SPB (cu fisierul WP Widget Inject). Se poate adauga din meniul de SPB/Add Widget/Shortcut/Weather Panel. In final arata cam asa (vezi in dreapta sus)
Iar daca faci touch pe el iti da informatii mai detaliate

Mai multe informatii, teme, icoane si alte cele gasiti aici si aici.
Am mai gasit un script care iti schimba wallpaperul de la S2U2 in functie de prognoza meteo (folosind Weather Panel-ul de mai sus). Arata foarte bine mai ales cu .gif-uri animate. E mai complicat de instalat eu m-am chinuit vreo cateva ore aseara. Vedeti aici daca vreti.
Sper ca nu v-am plictisit si scuze ca postez una dupa alta dar daca dau edit post nu imi apar butoanele cu tag-uri html si din cap mai greu
MW Luver
140 mesaje
din 02/09/2009
14 octombrie 2009, 15:59:57
Am gasit un pedometer ,pe care l-am testat,si merge.Il puteti lua de aici:
http://www.2shared.com/file/8428858/415d6516/elitemway_Pedometer_13.html
http://www.2shared.com/file/8428858/415d6516/elitemway_Pedometer_13.html
MW Lurker
392 mesaje
din 05/01/2009
14 octombrie 2009, 16:08:42
PocketAlarm wm6 v.2.19 (2009)
Download AICI:
Nu l-am folosit inca, doar l-am testat umpic, si pare destul de bun si foarte complet, cu foarte multe optiuni.
Download AICI:
Nu l-am folosit inca, doar l-am testat umpic, si pare destul de bun si foarte complet, cu foarte multe optiuni.
Guru Member
2107 mesaje
din 29/04/2009
37 aprecieri
14 octombrie 2009, 19:40:48 • actualizat 14 octombrie 2009, 20:37:09 (1 ori)
@draso thx man...chiar aveam nevoie de un Weather. Cel pe care-l folosesc,spb weather,nu mai vrea sa mearga de vreo doua saptamani.
Incerc sa-l instalez pe cel postat. de tine
Uf,ma chinui da' nu-i dau de cap
Incerc sa-l instalez pe cel postat. de tine
Uf,ma chinui da' nu-i dau de cap
Desktop: i7 6700k: Liquid Cooler NZXT Kraken X62 280mm/ Mobo Asus Strix Z270F Gaming/ Ram:GeIL's DDR4 EVO X 16GB/ Video: Asus Strix GTX 1080 Gaming 8GB/ Stocare:SSD Samsung 960 EVO Series 250GB m2 SSD Kingston 128GB,SSD Samsung 850 EVO 250GB + 1TB HDD Lighting: NZXT HUE+ RGB / Fan: NZXT Aer RGB/ Case: Silverstone Primera pm01w-RGB/ Sursa: Corsair HX850i Platinum / Laptop:Alienware 17 R2 (touchscreen) GTX 980M/ 1x1TB HDD/ 2x256GB SSD 16GB DDR3 Phone: Galaxy S7 Edge
MW Lurker
229 mesaje
din 13/02/2009
14 octombrie 2009, 20:58:21 • actualizat 14 octombrie 2009, 21:00:20 (1 ori)
draso ,linkul de Phat Phinger nu se deschide,poti face ceva?....scuze si-a revenit
MW Luver
124 mesaje
din 19/12/2008
14 octombrie 2009, 23:12:36 • actualizat 14 octombrie 2009, 23:21:09 (1 ori)
Salutare,
Am si eu nevoie de ajutor.
Am instalat aplicatia WMLongLife, iar dupa dezinstalare, am observat ca nu se mai conecteaza prin 3G, ci tel-ul foloseste numai conexiunea EDGE, desi este semnal foarte bun pt 3G.
Nu stiu daca este de la WMLongLife, sau din alta cauza; asa ca daca aveti ceva idei despre cum pot "convinge" tel-ul sa mearga si prin 3G, va raman recunoscator.
Mentionez ca am incercat mai multe ROM-uri si versiuni PHONE.
Multumesc anticipat.
LE: S-a rezolvat problema, pana la urma am revenit la DXIA5, si vad ca si-a revenit 3G-ul.
Am si eu nevoie de ajutor.
Am instalat aplicatia WMLongLife, iar dupa dezinstalare, am observat ca nu se mai conecteaza prin 3G, ci tel-ul foloseste numai conexiunea EDGE, desi este semnal foarte bun pt 3G.
Nu stiu daca este de la WMLongLife, sau din alta cauza; asa ca daca aveti ceva idei despre cum pot "convinge" tel-ul sa mearga si prin 3G, va raman recunoscator.
Mentionez ca am incercat mai multe ROM-uri si versiuni PHONE.
Multumesc anticipat.
LE: S-a rezolvat problema, pana la urma am revenit la DXIA5, si vad ca si-a revenit 3G-ul.
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.