O aplicatie decenta pt. PDF cunoasteti? Eu folosesc PocketXpdf dar nu-mi deshide toate documentele; am incercat si Adobe Reader 2 pt. mobile dar e si mai prost - nu-mi deschide niciun document. Merci,
la orange a aparut o oferta pentru internet pe mobil....nelimitat doar ca dupa 500 mb spun ca o sa scada viteza la 64 kbs oare la viteza asta o sa mai mearga cursiv un post de televiziune..?? astept un raspuns..mersi sunt interesat de oferta asta caci acum la 4 euro iti dau doar 100 mb.. dar as vrea sa stiu la viteza aia de 64 ce mai merge sa fac pe net..mersi
09 noiembrie 2009, 22:44:12 • actualizat 09 noiembrie 2009, 23:00:22 (1 ori)
Sal all,vreau si eu un messenger,va rog frumos,mundu IM nu mai vrea sa functioneze,asa ca am cam ramas in pana,va rog frumos sa ma ajutati...multumesc... si sa nu ma certati ca nu caut in 100 si ceva de pagini... Acum am gasit ceva la pagina 118,multumesc Ascary.
tracian ms de lista de programe ... am luat si eu de aici .. multumim pt postari de sitiuri tuturor .... am si eu o rugaminte ...daca imi pun un clip video pe tel de pe PC in format avi. mp4, mpeg, nu imi merge ... iar daca il convertesc cu youtube downloader in format Cell Phone {H:263 3GP} imi merge dar am codec media player si merge doar pe jumate de ecran ... exista vre-un codec sa se vada full ? pls
exista cineva sa ma ajute si pe mn in legatura cu bluetooth sa imi explice mai pe intales de ce nu pot sa primesc prin bluetooth ... vreau sa vb in privat mai multe ms .. am citit cam tot te pe forum legat de aceea problema .. am instalat prog dar nu merge sa primesc ( sunt bifate casutele .. inclusiv cea de la Beam ... dar nimik ... Pot doar sa trimit .. am dat HARD RESET si tot degeaba ... cineva mi a spus sa incerc sa intru eu in tel celui ce vrea sa imi trimita prin blutooth ... am dat l am gasit a acceptat si el si imi scrie ca sunt conectat .. dar cand dau la port nu mil arata ma ajutati daca puteti? scuze de scris ca am scris mult (
cristyan nu ai cautat bine si nu ai citit cu rabdare !!! problema sta in in felul urmator: dupa ce memoria telefonului de 90mb sunt ocupate nu mai poti primi nimic prin bluetooth, adica iti arata ca primesti dar nu ajunge de fapt ca iti sterge fisierul automat, incearca sa citesti cu Atentie!!! si cauta pe forum programul care salveaza fisierele direct memory card !!! ai sa vezi ca iti va merge, daca nu iti merge nici cu acel program dute la un service cu el ! bafta
Am mai incercat intr-o alta sectiune a forumului pentru omnia si se pare ca nimeni nu reuseste sa ma ajutte cu o problema. nu reusesc sa ma loghez pe un site (SSIFBROKER.RO)si nu stiu care poate fi cauza...am incercat si cu IE si cu opera,si...nimic.mai precizez ca de pe calculator am reusit fara nici o problema...chiar si de pe un Nokia E63 am reusit acest lucru.Ma poate ajuta cineva?
10 noiembrie 2009, 20:38:38 • actualizat 10 noiembrie 2009, 20:48:44 (3 ori)
Dupa ce dau click pe download nu se intampla nimic, nu-mi arata nicio fereastra sa bag vreun cod de verificare. P.S. Asta pt. ca m-am inregistrat?! P.S.2 Am rezolvat. Nu mergea cu Firefox, am folosit Opera; se pare ca ziddu nu suporta managere de download pe firefox.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.