@SPIDERPC
Pai neaparat pt 3G tre luat? Asta are si GPS in plus fata de prima varianta..

Cat? 436,13 euro fara tv (1826 RON)?
Chiar si pe varianta cu 16GB nu as da atata.. gandeste-te daca ti se duce dintr-un motiv sau altu flashul intern.. ramai fara nimic. Asa daca aveai card, puteai tot timpu avea o copie acolo. Si sa nu-mi spui ca acum toata lumea are PC.. ce te faci daca pleci intr-o vacanta (faci ceva poze reusite, ai uitat camera digitala acasa sau pur si simplu nu folosesti) si faci ceva de nu mai se incarca OS-ul si tre' sa-i dai un hard reset.. pierzi tot? Pierzi..
Nu zic ca MacOS mobile e instabil, nu stiu, nu am avut ocaza sa forjez (doar putin am umblat pe un iphone normal).. insa nu se stie.
Deci.. prefer un device cu suport pentru carduri de memorie. Ori ca e mac, ori ca e sybmian, ori ca e windows mobile, ori ca e cu OS proprietar.
@ZMEU.NET mai omule ti-am impus eu WM? sau am impus eu la careva WM (pt ca afirm ca WM e mai bun decat symbian
{cel putin pt mine}, nu inseamna impunere "bre"! inseamna o constatare si eventual o sugestie..)? Anyway.. tu esti .. sau te faci? Eu, spre deosebire de tine, vorbesc in cunostinta de cauza. Am avut ocazia sa testez mai multe sisteme de operare. Lumea se imparte in oameni si oameni prosti. Si la fel si mediul virtual.
PS: tu ti-ai facut-o cu pro.. pardon, mana ta! Tu ai aberat la greu.. si nu doar eu am observat asta.
Incep sa regret pt timpul pierdut pe privat si public pt incercarile mele de a-ti schimbi atitudinea asta. Si am fost chiar foarte respectuos si ti-am explicat detaliat.. Insa cand n-ai cu cine, n-ai cu cine!
Am terminat. Cand o sa vezi ca pe MW se gonesc oamenii inteligenti.. atunci sa mai comentezi!
Daca veneai cu replici destepte nu la misto sau naiba stie ce, atunci DA dadeai dovada de intelepciune. Dar asa.. probabil imi pierd timpu si acuma.. Am zis sa te anunt sa nu te plangi dupa.
Si in general nu jignesc.. insa cand vad unii ca tine sau kiss.. Mda. N-are rost. Iar daca a spune pe bune ceva despre cineva e jignire? Macar eu nu te-am facut comunist sau becali. Astea ce-s? (intrebare retorica, nu astept raspuns.)
Si warn-urile nu sunt deloc abuzive. Sau ce.. nu se poate da warn pt posturi idioate? Tu faci regulile aici?..
Si in final... Nu doresc excluderea ta, ci mai degraba "educarea" (schimbarea comportamentului tau pe forum). Daca se dorea excluderea atunci de mult luai ban