>> @_The_B3st << >> "I have always whised for a computer that would be as easy to use as my telephone...My wish come true...I no longer know how to use my Telephone" <<
e strigator la cer !!! eu sincer n-as da mai mult de 10 milioane pe iphone 3G , NOU. NICI DACA AS AVEA BANI SA NU STIU CE SA FAC CU EI.
e una bucata varza - prosteala pe fata. nu zic ca nu e un telefon bun , dar ar trebui sa inteleaga ca e un telefon care ... desi are OS , concureaza mai mult cu modelele 'fashion' ,neavand nicio pretentie in comparatie cu symbian sau windows mobile.
de 50 de milioane iei un smartphone, cumperi aur de la amanet si-i faci si carcasa din aur daca vrei sa te dai 'pretios'
sincer sa fiu abia astept sa vad iphone 3g pe la tigani ,ciordit , la MUUULT sub pret. sunt curios daca se da la fel de bine mai departe si 2nd hand exista o posibilitate de speculat aici
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
>> @_The_B3st << >> "I have always whised for a computer that would be as easy to use as my telephone...My wish come true...I no longer know how to use my Telephone" <<
22 august 2008, 10:50:07 • actualizat 22 august 2008, 10:53:01 (1 ori)
lasati ura asta fata de iphone3g pana si clipurile tale demonstreaza ca nu are competitori la viteza browsing, adica navigarea pe internet si cat de lipsita de importanta e viteza de download mai mare. plus ca samsungul ala arata un sfert din pagina arata de iphone 3g. nu am gasit samsungul ala pe gsmarena. oare se gaseste la noi si cat costa? @clip @espn.com plus concluzia cronicarului le ignori?ai dat stop dupa primele 10 secunde? exista vreun test browsing iphone3g si htc?
22 august 2008, 11:27:27 • actualizat 22 august 2008, 11:28:55 (1 ori)
Multumesc pentru info.Lol daca iphone 3G e megascump , atunci samsung cum e cu 2 milioane mai scump?plus ca mai dai 1-2 milioane pe card de 8gb. Si 65k vs 16m . Si cea mai importanta e autonomia in utilizare 10 ore fata 5 ore
22 august 2008, 13:46:08 • actualizat 22 august 2008, 13:47:02 (1 ori)
...daca iphone 3G e megascump , atunci samsung cum e cu 2 milioane mai scump?plus ca mai dai 1-2 milioane pe card de 8gb. Si 65k vs 16m
La samsung e vorba de memorie interna ( 8 sau 16 GB), cat priveste numarul de culori ale display-ului, hai sa fim realisti, nu cred ca sesizezi diferenta cu ochiul liber. Din experienta pot spune ca spv-ul meu c600 cu 65k si display TFT LCD, dadea ceata muuuultor telefoane cu 256k sau 265k. Iar cei care au, sau au avut c600 pot confirma sau infirma spusele mele.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.