Tiny umbrela,conectat telu la pc si incerci de acolo obtiunea exit recovery mode.De cele mai multe ori nu merge,dar poti incerca,mie mi-a mers de cateva ori.Daca nu dai un search pe gogu,sunt cateva modalitati.
tocmai ce mi-am luat un iPhone 3G (SH) cand l-am luat imi mergeau toate jocurile si aplicatiile care erau instalate, dupa ce l-am conectat la pc numai merge nici-o aplicatie/joc. pur si simplu intra si dupa o secunda ma scoate. stie cineva de ce face asa?
daca e bifat la tine in itunes sa faca sync cu pc u tau....a sters cam tot de pe tel...ce a ramas probabil s-a busit...desi nu ar trebui sa fie asa pe iphone...dar na...cine stie...vezi in itunes la tine daca e bifata optiunea sync games...music...alea alea...daca da...asta e problema..
am incercat sa instalez eu alte jocuri. mi-a zis k imi va sterge jocurile mele din telefon, dar totusi iconitele de la jocurile care le aveam deja au ramas in telefon. pana la urma le-am sters de tot si am instalat altele
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.