clau 10-06-2009 14:47:51
Eu zic sa te mai documentezi putin si dupaia sa faci afirmatii:
-Ce face Omnia si nu face iPhone ?
-Dar cate face iPhone si nu face Omnia asta te-ai intrebat ?
-Si sa nu va mai aud cu "nu merge bluetooth,nu poti filma etc..." ca toate astea sunt aduse in OS 3.0 si chiar mergeau si inainte.
Pentru mine omnia e un 'big shit'.

La vremea cand a aparut Omnia stii ce stia sa faca in plus fata de Iphone existent atunci?:
-stia 5MP cu video, care de-abia acum vine la Iphone, dar doar cu jumatate din ce avea Omnia deja, avand doar 3MP;
-stia de GPS

, Iphone nu avea inca la vremea respectiva;
-stia de DivX

, care vad ca inca lipseste, chiar si la aceasta ultima versiune
-stia de copy/paste, MMS...cum ziceai chiar tu, astea au fost aduse cu 3.0.

)
... si daca imi mai amintesc, o sa-ti mai spun.
Ca o ironie a sortii: Iphone stii ce procesor avea?! Era un "32-bit Samsung S5L8900 620 MHz"
SURSATu-mi spui ca Iphone e cel mai tare, pai ei de-abia ACUM au ajuns din urma si cele mai banale telefoane la anumite functionalitati. Asa ca Omnia nu e un big shit. Macar de te abtineai. Aaaa... ai zis bine, pentru tine e asa... asta spune multe. Fara sa vreau sa supar in vreun fel (desi nu cred ca o sa reusesc), cred ca esti genul de "aifonar" care se da in vant dupa "chiftelutele" grafice care incanta la ochi si doar atat, caci daca e s-o luam dupa diversitatea posibilitatilor (aplicatiilor) pe care el le ofera fata de WinMO... Cine stie de ce vorbesc o sa-mi dea dreptate...
Ce e drept si corect, Iphone a fost revolutionar in anumite privinte, dar asta nu inseamna ca nu poate fi depasit. Asta e ca si cum ai zice ca primul telefon inventat de Alexander Graham Bell e cel mai tare telefon, ca doar a fost primul. Sa fim seriosi!
Daca o sa ma injuri, macar fa-o elegant.