ca sa va intre bine in cap la toti...service gsm inseamna in primul rand profesionalitate. nu..."ce jmecherii pot face eu la jaful meu de 3310 sa ii pun melodii polifonice" chiar ma suparatiate unii... cei din gsm, au secretele lor si stiu multe lucruri invatate in ani grei....si nu are sa vi le spuna nimeni de dragul de a le spune... sorin a facut topiccul acesta tocmai pentru a va face sa intelegeti cum merge treaba in spatele tijghelei.... nu vad rostul inebarilor de genul: cat costa un update de soft sau un buzzer...pentru ca preturile difera de la oras la oras...depind de distrbuitorul de piese si accesorii, de costurile de transport si nu in ultimul rand, de adaosul service-ului....caci, orice afacere e afacere si nu e in scopuri caritabile!
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
We are talking about Nokia 6310 with 100% colour lcd, not colorized like cheap sagem phones, lcd comes from 3510i.
Steps to convert your phone : 1. Firstly find working 6310, NOT 6310i (you have to use 6310 because it's dual band like 8910i which is based on hagar). 2. Backup imei area in flash (use jaf or karwos suite or in Twister/Tornado use Rd UEM and Rd PM) 3. Change flash ic into K5U64418TM. You can find this ic in Nokia_DCT4 : 3100,3120, 3200, 6100, 6200, 8910i. You must use this flash ic because it's combo flash. here's full info about it: Samsung combo flash. 64Mbit FLASH (4M x16) + 4Mbit SRAM (256k x16) Vcc=1.8V TOP boot block ID=00EC22F2 4. Flash mcu, ppm and cnt using 8910i flashes. 5. Write .rpl, pm from 8910i, full defaults+unlock. 6. Change lcd into 3510i (use glass only, frame from 6310i).
After this you have working phone. Maybe you will need to increase backlight( chang leds etc).
am un samsung zv10 codat pe voda spania.problema e ca cel de la care lam luat a bagat niste coduri aiurea prin el de mai multe ori.se mai poate face ceva? Cici imi poti da si mie ultima versiune de soft pentru nokia e50 care sa aiba si pachet de limba ro?
dar....daca spune pe display phone freeze sim unavailable please contact service provider... iti trebuiesc scule. singura posibilitate e sa cauti pe net nsdongle, dar nu stiu daca exista versiunea crackuita pentru modelul asta, sa ii dai read codes si apoi unlock. in cazul in care o gasesti, iti va merge 100% alta posibilitate nu exista inca...
Edited by 3dWARd at 27-12-2006, 08:48
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.