in cazul asta fa scandal pe undeva... nu stiu unde sa faci ca dupa cum am vazut in Romania pe foarte putini ii intereseaza protectia consumatorului si eventualele sale reclamatii
pai cand i-am zis la "domnisoara" de al orange shop de proetctia consumatorului mi-a zis ca ei nu sunt responsabili pentru service. probabil au doar o manie in a aduna telefoanele defecte )
@mjr Si ce raspuns ai primit ? De ce nu il pot face ? Ti-au luat bani ? Banuiesc ca nu.
pai e in garantie aparatul. de bani nu e vorba. doar ca l-am trimis cu un pixel mort pe ecran si mi l-au trimis inapoi resoftat. nu am inteles inca care e legatura, dar mai cercetez
Eu am fost si mi-am rescris softul pe un NOKIA 6230i (vers. 3.50) in BIG (Piata Sudului-pt bucuresteni), am dat 30lei si inca nu am avut nici o problema...
mjr ,stai linistit..cand DOAR ti-l resofteaza e o singura concluzie:sunt depasiti de situatie si ca sa nu fie acuzati ca nu au facut nimic,rescriu si ei softul,ce vrei sa faca? au si ei copii de hranit..
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Mjr,vino in iasi. Problemele cu rescrierea softului sunt cele mai frecvente,dar sunt si alte aspecte de care se ocupa.
am destui prieteni care repara telefoane aici in oradea, chiar daca nu in service "autorizare", si culmea chiar se pricep bine. pana in iasi sunt cam 600 km, mai bine meg pana in budapesta ca e mai aproape si drumul e mai bun
mjr ,stai linistit..cand DOAR ti-l resofteaza e o singura concluzie:sunt depasiti de situatie si ca sa nu fie acuzati ca nu au facut nimic,rescriu si ei softul,ce vrei sa faca? au si ei copii de hranit..
pai atunci sa le propun sa imi trimita un ecran nou ca il montez eu, ca nu ma doare surubelnita
nu stiu daca ati observat dar pretul unui telefon cumparat pe componente din service trece bine de pretul real al telefonului deja asamblat...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
in concluzie,pentru tine cetelec =bataie de joc? Pentru mine da..
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.