Symbian VS Windows Mobile
223 467 vizualizări
1 962 răspunsuri
Linkuri topic "Symbian VS Windows Mobile"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
01 decembrie 2007, 22:46:05
Da,sunt constient,ziceam si eu asa. Da la cat e indicat sa filmez cu telu meu? La 640x480 duce? Sau mai bine tin pe 352x288 sau QVGA?
MW Addicted
816 mesaje
din 08/11/2006
Symbian
htc touch duo,m-a speriat ce știe telefonul ăsta!!!costă doar449€(tva inclus),însă e un monstru
;mai strîng un pic din dinți(pînă fac rost de toți banii)și la ăsta mă bag!suportă minim2GB memorie externă
am mînărit la el azi,vre un sfert de oră:ce symbian,ce n95 ăsta te lasă masca cu touch screenul,conectivitate 3,5g nu îmi aduc aminte datele technice da oricum e mult peste bătrînele symbiane!(cine pune un rewiev,cu pc-ul?thanx!)
;mai strîng un pic din dinți(pînă fac rost de toți banii)și la ăsta mă bag!suportă minim2GB memorie externă
am mînărit la el azi,vre un sfert de oră:ce symbian,ce n95 ăsta te lasă masca cu touch screenul,conectivitate 3,5g nu îmi aduc aminte datele technice da oricum e mult peste bătrînele symbiane!(cine pune un rewiev,cu pc-ul?thanx!)
...femeile urate,ar trebui anpuscate,ca ne sperie..
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
pe okazii gasesti si la 13 mil touch duo. nou
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MW Luver
192 mesaje
din 24/09/2007
11 decembrie 2007, 02:58:06
Symbian Rullz . mi se pare cel mai bun OS. mam obisnuit cu el ,si in plus nu se destabilizeaza Os-ul daca reusesc sa sterg fisiere din system . Deci windows mobile mi se pare "praf". fara jigniri
MW Addicted
1460 mesaje
din 22/11/2006
Symbian
lol a vorbit si el, saracu, la 2 noaptea. E ca si cum ai zice ca si in ziua de azi se lucreaza cu pc cu DOS. Daca ai sti... O fi os stabil, asta, daca NU stergi ce-ti taie capul, dar, totusi, pe mine nu m-a tinut 6 luni fara a da format la telefon si card!
"a ma simpatiza este o optiune; a ma respecta este o obligatie!"
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
19 decembrie 2007, 02:21:13
Avand in vedere ca Symbian Nokia iese clar din joc,propun sa facem o comparatie intre WM si Symbian UIQ ca sa vede m care e mai bun si de ce. Eu unul sustin WM! UIQ-urile nu se ridica la performanta acestora. Redau mai putine tipuri de fisiere,procesoare mai slabe etc. Acum astept sa-si spuna fiecare parerea si bineinteles sa vina cu argumente. Multumesc
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
19 decembrie 2007, 02:31:48
nu amestecati sistemul de operare cu telefonul, comparati separat!
ca sistem de operare E CLAR PENTRU ORICE CUNOSCATOR ca WM e cel mai bun, din pacate MULTE TELEFOANE WM SUNT MULT MAI PROASTE DECAT CE EXISTA IN PREZENT IN PORTOFOLIU SYMBIAN UIQ!
deci fiti CORECTI, cand vorbiti de sistem de operare, separati asta de telefoane!
ca sistem de operare E CLAR PENTRU ORICE CUNOSCATOR ca WM e cel mai bun, din pacate MULTE TELEFOANE WM SUNT MULT MAI PROASTE DECAT CE EXISTA IN PREZENT IN PORTOFOLIU SYMBIAN UIQ!
deci fiti CORECTI, cand vorbiti de sistem de operare, separati asta de telefoane!
KapitaK
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
19 decembrie 2007, 02:41:13
Chiar si acele WM "mult mai proaste" sunt peste UIQ. Pot face mult mai multe. Bine,acum cred ca nu te referi la alea din epoca lu' P800... Symbian UIQ nu are nici un plus. Practic nu cred ca e vreun lucru pe care UIQ sa-l poata face si WM nu. Pe cand invers...
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
19 decembrie 2007, 03:01:48 • actualizat 19 decembrie 2007, 03:08:40 (1 ori)
din cauza obsesiei tale bolnave impotriva UIQ amesteci iar problemele... nu mai amesteca sistemul de operare cu telefonul! ce iti e asa greu?!
daca vrei comparam, oricand tel tau cu al meu dar asta nu e potrivit aici... aici e topic sistem vs nu tel vs ...
parca asta e tel tau, daca nu ma insel
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1982&idPhone1=1420
tot ce face sau ce are e mai putin sau la jumatea performantelor sau P1i
la wm tau procesor mai mic, memorie ram mai mica, memorie interna mai mica, autonomie mai mica, baterie mai mica, camera mai mica, fara autofocus, fara blitz, fara radio fm ce sa mai zic rds, fara 3g, etc ...greutate mai mare, grosime mai mare, etc etc
Note: Posts were merged
daca vrei comparam, oricand tel tau cu al meu dar asta nu e potrivit aici... aici e topic sistem vs nu tel vs ...
Raoul 19-12-2007 02:41:13
...Practic nu cred ca e vreun lucru pe care UIQ sa-l poata face si WM nu. Pe cand invers...http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1982&idPhone1=1420
tot ce face sau ce are e mai putin sau la jumatea performantelor sau P1i
la wm tau procesor mai mic, memorie ram mai mica, memorie interna mai mica, autonomie mai mica, baterie mai mica, camera mai mica, fara autofocus, fara blitz, fara radio fm ce sa mai zic rds, fara 3g, etc ...greutate mai mare, grosime mai mare, etc etc
Note: Posts were merged
KapitaK
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
Windows CE
Hey,al meu nu e cel mai bun WM,nici pe departe. Pe cand al tau e cel mai bun UIQ! Si parca ziceai ca nu comparam telefoanele... In cazul asta si al meu cat e de vechi il face praf pe al tau ca OS (ca pana la urma asta comparam,nu?). Deci zi-mi cu ce-i mai bun UIQ,macar un lucru!
MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
19 decembrie 2007, 13:42:11 • actualizat 19 decembrie 2007, 13:55:43 (1 ori)
Păi zi-ne și tu Raoul cu ce e mai bun WM. HTC cu hardware-ul lui și look-ul relativ sărac in comparație cu SE UIQ nu prea merge. știm cu toții perfecțiunea unui SE, iar în combinație cu un OS destul de customizabil, adică UIQ, avem un telefon perfect.
.
MW Addicted
1460 mesaje
din 22/11/2006
SymbianRaoul 19-12-2007 02:21:13
"¨ Avand in vedere ca Symbian Nokia iese clar din joc...
"a ma simpatiza este o optiune; a ma respecta este o obligatie!"
MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
19 decembrie 2007, 13:52:42
VaLy
Oamenii inca mai cumpara nokia cu sistem de operare symbian, chiar daca nu prea stiu ei mare lucru...
.
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
Windows CE
N-am zis ca lumea nu mai cumpara Nokia,ci ma refeream la OS,adica Symbian Nokia este inferior UIQ si WM. @Claudiu,in primul rand un UIQ deschide muuult mai putine categorii de fisiere decat un WM. Eu cu un singur player deschid cat un UIQ cu toate playerele instalate
) Ma,rog,aproape
) Ma,rog,aproape MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
19 decembrie 2007, 14:26:02
Iți dai seama ce util e... dar ce să facă un uilizator UIQ cu un .cab , de exemplu ?
Apropo, luați-o mai ușor cu @@@, at-urile, nu suntem pe mIRC.
Apropo, luați-o mai ușor cu @@@, at-urile, nu suntem pe mIRC.
.
Înapoi la Versus
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.