Samsung I9000 Galaxy S
62 676 vizualizări
1 238 răspunsuri
Linkuri topic "Samsung I9000 Galaxy S"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Liker
97 mesaje
din 08/01/2008
26 octombrie 2010, 11:13:21 • actualizat 27 octombrie 2010, 13:48:02 (2 ori)
Geopsi stai linistit ''bre'' ...telefonul e luat de cumnata mea de la T mobile uk din Londra, si are garantie, asa ca nu-i problema...ea e inca in tara si-l poate lua innapoi sa-l duca in service..
MW Addicted
809 mesaje
din 15/08/2009
Android 2.1
Alarma nu mai suna daca inchizi apl. clock care trebuie bagata in lista de ignore la taskmanager.Widgeturi pt calendar sunt sute cu toate ca nu trebuie cont.Sunt widgeturi complexe cu alarma si tot ce vrei pt calendar.Daca intri in market gasesti free toate porcariile existente.Faci ce vrei tu din telefon,fiecare il modeaza cum vrea!
Ps:Blocaje nici vorba la mine,nu s-a blocat niciodata.Daca te apuci sa inchizi cu taskmanager servicii se poate sa ai probleme desi eu mai inchid din ele pt ca nu cunosc inca bine android si nu stiu inca cu ce se ocupa fiecare serviciu.
Ps:Blocaje nici vorba la mine,nu s-a blocat niciodata.Daca te apuci sa inchizi cu taskmanager servicii se poate sa ai probleme desi eu mai inchid din ele pt ca nu cunosc inca bine android si nu stiu inca cu ce se ocupa fiecare serviciu.
Începător
4 mesaje
din 06/10/2010
26 octombrie 2010, 12:55:23
ionutz_joe2009 26-10-2010 11:38:43
Alarma nu mai suna daca inchizi apl. clock care trebuie bagata in lista de ignore la taskmanager.Widgeturi pt calendar sunt sute cu toate ca nu trebuie cont.Sunt widgeturi complexe cu alarma si tot ce vrei pt calendar.Daca intri in market gasesti free toate porcariile existente.Faci ce vrei tu din telefon,fiecare il modeaza cum vrea!Ps:Blocaje nici vorba la mine,nu s-a blocat niciodata.Daca te apuci sa inchizi cu taskmanager servicii se poate sa ai probleme desi eu mai inchid din ele pt ca nu cunosc inca bine android si nu stiu inca cu ce se ocupa fiecare serviciu.
Începător
1 mesaje
din 04/01/2008
26 octombrie 2010, 14:16:41
Ai copiat folderul iGO in SDCARD?...
MW Lurker
316 mesaje
din 02/01/2010
27 octombrie 2010, 06:44:40
Supertelefon ...o bijuterie si am gasit si eu aplicatii de tot felul dupa ce m-am dumirit cum sta treaba cu androidu.
Totusi la cum il folosesc eu s-ar potrivi si-o baterie de rezerva. Stiti ceva despre asta?
Singura chestie care-mi sta inca pe cap este ca nu gasesc un program echivalent audionotes-ului de WM... adica care sa inregistreze convorbirile corect.
Ce am gasit fie nu functioneazza corect, fie inregistreaza numai apeluri formate,fie inregistreaza numai vocea ta ... si toate fac fisiere mari wav, 3gp sau mp4... nu gasesc cu mp3.
Totusi la cum il folosesc eu s-ar potrivi si-o baterie de rezerva. Stiti ceva despre asta?
Singura chestie care-mi sta inca pe cap este ca nu gasesc un program echivalent audionotes-ului de WM... adica care sa inregistreze convorbirile corect.
Ce am gasit fie nu functioneazza corect, fie inregistreaza numai apeluri formate,fie inregistreaza numai vocea ta ... si toate fac fisiere mari wav, 3gp sau mp4... nu gasesc cu mp3.
Symbianbobo 26-10-2010 11:13:21
Geopsi stai linistit ''bre'' ...telefonul e luat de cumnata mea de la T mobile uk din Londra, si are garantie, asa ca nu-i problema...ea e inca in tara si-l poate lua innapoi sa-l duca in service..
) stai calm ca daca nu a platit pt garantie nu are. In anglia orice obiect cumperi daca vrei garantie platesti daca nu nu. MW Liker
97 mesaje
din 08/01/2008
27 octombrie 2010, 09:26:43 • actualizat 27 octombrie 2010, 09:31:34 (2 ori)
E ''moka''(luat la fidelizare pe doi ani) si are si garantie.Asta ca sa mori tu de ciuda
...nu stiu de ce te indoiesti tu de ce-am scris inainte.!!??..probabil esti mai smeker de felul tau 
Si ceva off topic...oare de ce samsung a pus pe omnia 7 procesor qualcomm snapdragon si nu si-a pus propriul procesor samsung humminbird?!!...
...nu stiu de ce te indoiesti tu de ce-am scris inainte.!!??..probabil esti mai smeker de felul tau 
Si ceva off topic...oare de ce samsung a pus pe omnia 7 procesor qualcomm snapdragon si nu si-a pus propriul procesor samsung humminbird?!!...
Symbian
lol fidelizare. Mai bine zis la abonament un abonament cam pe 2 ani de 40-60 lire. Stiu bine cum merge treaba prin anglia cu abonamentele si restu.
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
27 octombrie 2010, 13:46:35
hey.. nu va aprindeti.
iGo merge super patetic pe Froyo (JP6)
. Super sacadeaza in meniu, ma arata aiurea pe harta, etc.. Intr-un cuvant: neutilizabil. Pe Eclair mergea mai bine.. dar n-am testat atunci
@bobo cica asa a cerut Microsoft. Probabil, momentan, e optimizat daor pt sanpdragonuri.
Ah, captura video e net superioara fata de desire (hd).
@tomylyon1989 wipe = factory reset. sterge aplicatiile si datele personale.. revine la setarile si la starea din fabrica, ca si cand l-ai cumparat. Poti da wipe din Recovery Mode daca ai (vol up + home + power) sau din meniu Settings > Privacy > Factory data reset
---
Eu inca sper ca Samsung va mai optimiza Froyo.. chiar e enervant lag-ul ce apare in browser, swype, app drawer. + browserul mananca mult RAM, ex: cu un singur tab pagina desktop pocketnow.com face un consum de vreo 120-140MB (poate si mai mult daca apuca sa mai stea deschis browserul). De multe ori mi s-a intamplat sa mi se inchida singur browserul (chiar daca era activ, problema asta o aveam si pe HTC Hero cu froyo neoficial) sau/si sa mi sa inchida aplicatiile din background, inclusiv launcheru.. chiar nu e placut
. Super sacadeaza in meniu, ma arata aiurea pe harta, etc.. Intr-un cuvant: neutilizabil. Pe Eclair mergea mai bine.. dar n-am testat atunci@bobo cica asa a cerut Microsoft. Probabil, momentan, e optimizat daor pt sanpdragonuri.
Ah, captura video e net superioara fata de desire (hd).
@tomylyon1989 wipe = factory reset. sterge aplicatiile si datele personale.. revine la setarile si la starea din fabrica, ca si cand l-ai cumparat. Poti da wipe din Recovery Mode daca ai (vol up + home + power) sau din meniu Settings > Privacy > Factory data reset
---
Eu inca sper ca Samsung va mai optimiza Froyo.. chiar e enervant lag-ul ce apare in browser, swype, app drawer. + browserul mananca mult RAM, ex: cu un singur tab pagina desktop pocketnow.com face un consum de vreo 120-140MB (poate si mai mult daca apuca sa mai stea deschis browserul). De multe ori mi s-a intamplat sa mi se inchida singur browserul (chiar daca era activ, problema asta o aveam si pe HTC Hero cu froyo neoficial) sau/si sa mi sa inchida aplicatiile din background, inclusiv launcheru.. chiar nu e placut
MW Liker
97 mesaje
din 08/01/2008
27 octombrie 2010, 13:53:11
Al meu nu stiu ce are...i-am dat factory reset si peste noapte tot pierde 20% in standby..inclin sa cred ca e bateria defecta.
Începător
2 mesaje
din 27/10/2010
27 octombrie 2010, 15:43:09
ionutz_joe2009 24-10-2010 13:52:00
Cum sa tina 3 ore? Al meu a consumat 10 la suta in 24 ore.2 la suta a consumat peste noapte si restul pe zi,dar l am folosit pt convorbiri in jur de 20 min si ceva net cu wifi.Pune taskmanager bun pt ca eu am si widgeturi multe care mai papa baterie si tot sunt foarte multumit de baterie.Pe langa widgeturi mai am si 2 lag fixuri care mai pot papa si ele sau...poate pt ca am lag fixuri nu o manca baterie?Asta nu mai stiu.Ps:salveaza contactele si ce mai ai prin el si da i un hard reset daca a mai fost folosit.Baga advanced task killer sau un alt taskmanager recomandat de mine(pe care il folosesc inca) in posturile anterioare si o sa fie ok.
Eu cu WiFi OFF, Bluetooth OFF, Vibrations OFF, All sounds OFF (Except ringtones), Live Wallpapers OFF, 3G OFF (2G in 90% din timp), folosire App killer Advanced pentru a inchide (manual nu automat) orice proces redundant, widget de inchidere a fluxului de date cand acesta este solicitat si cu toate astea ma chinui sa scot o zi din el.
Bineinteles asta folosind telefonul pentru apeluri vocale aprox 30 de minute, sms-uri si max 20 de minute browsing.
Venind de la un mobil care ma tine fara griji 3 zile...just can't get used to this.
Iei un mobil pentru toate feature-urile care il scot in evidenta si care te atrag catre el, si apoi realizezi ca nu te poti bucura de ele daca le opresti sau diminuezi pe toate. Sau daca porti permanent un incarcator la tine.
Mentionez ca telefonul nu a fost root-at, firmware-ul fiind 2.1 stock.
Daca ai vreo idee care mi-a scapat, feel free to share.
MW Luver
124 mesaje
din 09/08/2009
27 octombrie 2010, 16:15:08 • actualizat 27 octombrie 2010, 16:17:32 (1 ori)
Blus!! aceiasi problema am si eu nu am gasit o aplicatie de inregistrat apelurile si am incercat vreo 5-6,dar am scris pe *topicul* Aplicatii Samsung Galaxy S.....(pe mine nu ma auzea cel pe care il sunam)...
MW Liker
79 mesaje
din 27/02/2009
27 octombrie 2010, 16:26:19 • actualizat 27 octombrie 2010, 16:51:01 (1 ori)
[quote name="DSF" time="27-10-2010 13:46:35"]
hey.. nu va aprindeti.
. Super sacadeaza in meniu, ma arata aiurea pe harta, etc.. Intr-un cuvant: neutilizabil. Pe Eclair mergea mai bine.. dar n-am testat atunci
Salut
Ai incercat Sygic ? tocmai l-am instalat si la mine merge OK! iar harta este mai buna decat la IGO (in Buftea, Igo imi spune ca stau pe o strada nepavata!!! pe cand Sygic imi spune si numele strazii)
http://www.megaupload.com/?d=S4AOCRFL
hey.. nu va aprindeti.
. Super sacadeaza in meniu, ma arata aiurea pe harta, etc.. Intr-un cuvant: neutilizabil. Pe Eclair mergea mai bine.. dar n-am testat atunciSalut
Ai incercat Sygic ? tocmai l-am instalat si la mine merge OK! iar harta este mai buna decat la IGO (in Buftea, Igo imi spune ca stau pe o strada nepavata!!! pe cand Sygic imi spune si numele strazii)
http://www.megaupload.com/?d=S4AOCRFL
MW Luver
146 mesaje
din 11/01/2010
27 octombrie 2010, 17:36:49
casey 27-10-2010 15:43:09
ionutz_joe2009 24-10-2010 13:52:00
Cum sa tina 3 ore? Al meu a consumat 10 la suta in 24 ore.2 la suta a consumat peste noapte si restul pe zi,dar l am folosit pt convorbiri in jur de 20 min si ceva net cu wifi.Pune taskmanager bun pt ca eu am si widgeturi multe care mai papa baterie si tot sunt foarte multumit de baterie.Pe langa widgeturi mai am si 2 lag fixuri care mai pot papa si ele sau...poate pt ca am lag fixuri nu o manca baterie?Asta nu mai stiu.Ps:salveaza contactele si ce mai ai prin el si da i un hard reset daca a mai fost folosit.Baga advanced task killer sau un alt taskmanager recomandat de mine(pe care il folosesc inca) in posturile anterioare si o sa fie ok.
Eu cu WiFi OFF, Bluetooth OFF, Vibrations OFF, All sounds OFF (Except ringtones), Live Wallpapers OFF, 3G OFF (2G in 90% din timp), folosire App killer Advanced pentru a inchide (manual nu automat) orice proces redundant, widget de inchidere a fluxului de date cand acesta este solicitat si cu toate astea ma chinui sa scot o zi din el.
Bineinteles asta folosind telefonul pentru apeluri vocale aprox 30 de minute, sms-uri si max 20 de minute browsing.
Venind de la un mobil care ma tine fara griji 3 zile...just can't get used to this.
Iei un mobil pentru toate feature-urile care il scot in evidenta si care te atrag catre el, si apoi realizezi ca nu te poti bucura de ele daca le opresti sau diminuezi pe toate. Sau daca porti permanent un incarcator la tine.
Mentionez ca telefonul nu a fost root-at, firmware-ul fiind 2.1 stock.
Daca ai vreo idee care mi-a scapat, feel free to share.
Începător
10 mesaje
din 18/02/2009
27 octombrie 2010, 19:00:13
acum la modul cel mai serios: pot sa ne spuna si noua cei mai vechi de pe aici care e media de stand-by a telefoanelor samsung galaxy s pe care le detin, pt ca al meu cu task killer instalat si 20-30 minute convorbiri pe zi nu ma tine mai mult de o zi si jumatate.
multumesc
multumesc
nicu77
Înapoi la Samsung Galaxy S
Topicuri similare
›
Geopsi
acum 15 ani
4
832 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.