26 mai 2010, 11:26:20 • actualizat 26 mai 2010, 11:29:00 (1 ori)
Din cautari rezulta ca nu exista un topic pentru acest telefon si e pacat, avand in vedere ca este "flagship-ul" Androidului la momentul actual. Cateva specificatii tehnice: De ce spun ca este flag-ship-ul Android? Pai, o simpla privire peste specificatii demonstreaza chestia asta. Si un mare plus care il are fata de modelele android de top din ziua de azi(Nexus, Desire, etc.) este procesorul ARM Cortex A8 de 1GHz care este peste Snapdragonul celor de la Qualcomm si ecranul Super AMOLED care are o calitate a imaginii net superioara atat in sptii inchise cat si in bataia directa a soarelui, plus un consum de energie mai scazut cu pana la 20%. Citez din review-ul de pe GSMArena: "Not only does the Galaxy have a performance edge over its competitors, it's probably better too in terms of usability thanks to TouchWiz. And the majestic Super AMOLED display is a great reason on its own to buy the Galaxy. Be warned though, you're unlikely to ever go back to TFT again. Meaning that at this point, the question to ask yourself is whether you're ready for a long-term affair with Samsung.
If you are looking for the ultimate Android device, there are very few things really to make you consider another handset." Si sa nu uit, titlul pentru review este: "Form outer space" , ceea ce nu este gresit in opinia mea. Pareri, opinii?
"Asa e barbatii, niste porci" Mai binele e dusmanul binelui
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
Nu inteleg cum au putut fi atat de idioti astia de la Samsung de nu au pus un flash pt camera... Pacat,cu asta si-au batut joc de acest telefon superb!
26 mai 2010, 15:22:57 • actualizat 26 mai 2010, 15:23:47 (2 ori)
Nu. Se vrea a fi un telefon excelent, cu un hardware ce permite efectuarea de numeroase operatiuni de tip business&co, si apoi se vrea a fi un telefon care iti permite sa imortalizezi anumite momente la o calitate mai mult decat decenta. Cand o sa pricepi ca un telefon ramane un telefon si o camera ramane camera? Este adevarat ca este un minus lipsa flash-ului dar ce preferi: un UI fluent, care raspunde in 95% din cazuri aproape instantaneu chiar si la cele mai grele operatiuni sau un UI plin de lacune, cu responsivitate scazuta dar cu o camera de 12mp cu dublu flash?
Cand o sa scoti telefonul din buzunar in graba sa faci o poza rapida o sa preferi camera de 5 mp fara flash de pe i9000 decat camera de pe n8 sau Aino la care o simpla apasare de buton pentru a imortaliza un moment devine o adevarata escapada prin UI-ul "defectuos". Sper ca o sa intelegi in final de ce producatorii pun camere pe telefoane...
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
Stai mai linistit ca am priceput si eu. Ideea e ca acum in 2010 deja flashul nu mai e o functie iesita din comun,asa ca puteau baga macar un blitz ca la SE W960... Putea fi un telefon perfect daca se gandeau si la asta. Desi fac pariu ca intentionat nu s-a pus. E chestie de marketing. Puteau foarte usor sa puna camera si de 8 sau 12 MP si flash calumea,dar apoi cine mai cumpara celelalte telefoane? Asta e...
Azi l-am butonat si eu in Baneasa. Touch-ul este superb, UI-ul este foarte fluid in ciuda faptului ca atunci cand am deschis Advance Task Killer(sau ceva de genul) erau peste 12 aplicatii deschise... Super AMOLED-ul chiar face diferenta, merita toti banii. Daca vi-l permiteti, nu mai stati pe ganduri.
L-am vazut azi la Orange Shop Victoriei. Seamana foarte mult cu Toshiba TG01. M-au impresionat display-ul si touch-ul, ai senzatia ca te joci pe un iphone. Pret, 99 euro la abonament de 20 euro +optiunea My Smartphone.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.