Fratiloooorrrr ajutoooorrr. Mi-am luat Samsung Galaxy S cu Android. Incerc sa instalez Kiss-u ala si nu merge ...nu face download cab-ului ala de la instalare... cu toate ca amconexiune binemerci la net. Nu pot sincroniza in nici-un fel telefonul cu pc-ul ... Aveti vre-o solutie?
Blus, nici mie nu mi-a mers pana ce nu mi-am schimbat XP-ul pe Win7, chiar daca pe XP am instalat toate ce scria la cerintele Kiesului. Am avut XP SP3.
Imi poate da si mie cineva o descriere cum sa-mi fac SGSul sa-i functioneze combinatia cu cele trei butoane. Am gasit cv. pe XDA Developers dar nu mi-a fost foarte clar...
19 octombrie 2010, 22:48:58 • actualizat 19 octombrie 2010, 22:52:29 (1 ori)
tomylyon1989 19-10-2010 18:49:21
Blus, nici mie nu mi-a mers pana ce nu mi-am schimbat XP-ul pe Win7, chiar daca pe XP am instalat toate ce scria la cerintele Kiesului. Am avut XP SP3.
Imi poate da si mie cineva o descriere cum sa-mi fac SGSul sa-i functioneze combinatia cu cele trei butoane. Am gasit cv. pe XDA Developers dar nu mi-a fost foarte clar...
Am reusit fratilor da ... ete asa ... am downloadat si instalat WMFDist11-WindowsXP-X86-ENU dupa care a mers bine merci instlaraea kiesului dar nu-mi vedea tilifonu si am downloadat si instalat SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones_x86 si am resetat pc-u meu cu winXP Home edition si a mers. Da acum am alta problema ... telefonu vine cu trei fire de aplicatii ... iar aplicatiile de la samsung cica n-ar fi compatibile cu modelul meu de tilifon. Asa ca ciu-ciu mult promisele aplicatii pentru samsung galaxy promise de cei de la samsung ... De unde iau aplicatii similare cu cele pentru winmobile. M-ar interesa in mod special un client de yahoo messenger si unprogramechivalent cu SPB Finance?
Blus, Messenger gasesti in Android Market, este free, la mine functioneaza f. bine.
Merci .... l-am luat si yo. Acum o varianta de SPB Finance pe Android m-ar coafa. Si un screensaver sau ceva de genu S2U2 daca ar fi pentru Android care sa-mi afiseze evenimentele urmatoare din calendar.
20 octombrie 2010, 17:56:58 • actualizat 20 octombrie 2010, 18:18:39 (3 ori)
tomylyon1989 20-10-2010 17:17:23
Blus, Messenger gasesti in Android Market, este free, la mine functioneaza f. bine.
poti sa imi dai te rog un link catre programul `blus`de sms? nu am gasit nici pe google nici in market. decat `plus` dar nu merge sa ma inregistrez pun numarul cu codul tarii dar nu-mi trimit codul prin sms...multumesc
Ai asemenia telefon de 400E si tu vrei sms free? Toti fomistii si cartelistii minune au acces la astfel de telefoane si lor le suspenda operatoru cartelele ca n-au bani s-o incarce. Ia-ti mosule un telefon fara pretentii si o sa ai bani de sms-uri o viata intreaga. Sau iti vei face un abonament cu minute incluse si n-o sa mai trebuiasca sa dai sms-uri. E, da cine mai are porma galaxy s, moare baietii la scoala cand asculta el manele la smarfon. Rusine sa ai asemenia cereri.
By the way, a aparut froyo oficial, insa nu e pt toti inca.
Tilifonu asta e perfectiunea intruchipata pentru orice cocalar care vrea sa fie misto la smecheri. Dar pentru mine mai trebuie: 1. SPB Finance 2.S2U2 3.AudioNotes cu care se pot inregistra convorbirile Cu aceste trei elemente incluse se poate spune ca se pupa manelisti cu rokerii de iese Samsungu Bulibasa
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.