aseara l-am alergat putin, pe la ora 01:30. am luat si diamond-ul si kaiser-ul si pot spune ca problema imi pare a fi software(Rom).
kaiser-ul si diamond-ul au mers brat la brat desi faceam viraje la viteze destul de mari, chiar si pt mine, raspundeau destul de repede prin "reconfigurarea traseului" pe cand touch pro-ul se trezea dupa 3-4 sec
jalnic! azi pun mana si pe un omnia si poate-l si testez desi bucurestiul nu ne mai permite acest lucru
Delay (lag) GPS la HTC Diamond & Touch Pro
6 640 vizualizări
95 răspunsuri
Linkuri topic "Delay (lag) GPS la HTC Diamond & Touch Pro"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1917 mesaje
din 29/08/2006
01 octombrie 2008, 11:02:32 • actualizat 01 octombrie 2008, 11:03:03 (1 ori)
[IMG]http://www.speedtest.net/result/510584718.png[/IMG]
******HTC TOUCH PRO - MicroSDHC 6Gb / HTC TOUCH DIAMOND / HTC TOUCH DUAL******
MW Addicted
875 mesaje
din 21/02/2007
01 octombrie 2008, 11:26:01
deci la diamond s-a rezolvat problema?
MW Addicted
1917 mesaje
din 29/08/2006
01 octombrie 2008, 11:28:40
cu diamond-ul pe care-l am eu n-am avut probleme niciodata!
[IMG]http://www.speedtest.net/result/510584718.png[/IMG]
MW Addicted
970 mesaje
din 30/03/2006
01 octombrie 2008, 21:49:22
florinet4 01-10-2008 11:28:40
cu diamond-ul pe care-l am eu n-am avut probleme niciodata!
My reviews
[local=../reviews/HTC-Touch-Diamond2-31.html]HTC Touch Diamond2[/local]
[local=../reviews/reviews/HTC-Touch-Diamond-14.html] HTC Touch Diamond[/local]
MW Addicted
1823 mesaje
din 24/06/2006
3 aprecieri
02 octombrie 2008, 09:55:07 • actualizat 02 octombrie 2008, 11:25:42 (1 ori)
eu am probleme cu el (in sensul delay-ului) si am tot incercat v. de igo. inclusiv cu igo6 sunt probleme.
P.S. tocmai ce am fost sa cumpar ceva softuri pt servici, si, folosind gps-u, am constatat ca era sa ma ratacesc din cauza delay-ului, si mai mult, nu recunoaste anumite "sensuri giratorii". sper diseara sa pot achizitiona un cruise cu, care sa ma impac ok fatza de asta (nu mai zic ca am uitat incarcatorul acasa, si a murit dupa 4h gpsu).
P.S. tocmai ce am fost sa cumpar ceva softuri pt servici, si, folosind gps-u, am constatat ca era sa ma ratacesc din cauza delay-ului, si mai mult, nu recunoaste anumite "sensuri giratorii". sper diseara sa pot achizitiona un cruise cu, care sa ma impac ok fatza de asta (nu mai zic ca am uitat incarcatorul acasa, si a murit dupa 4h gpsu).
SGS2
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
19 noiembrie 2008, 19:32:20
Ia uitati de ce am dat azi:
OK...I called today with Czech HTC Service Center (VSP DATA company), and they told me, that they know about the GPS lag problem, and is solved by changing the whole base-board. On the new base board, they told, is new chipset (don't know if only completely new, or only new revision), which does not have the GPS lag problem. So now, I think, it's definitive...it's hardware problem, but can be solved with reclamation.
Hope this helps.Sursa: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2924475&postcount=661
Hope this helps.
MW Addicted
970 mesaje
din 30/03/2006
19 noiembrie 2008, 21:58:23
DSF 19-11-2008 19:32:20
Ia uitati de ce am dat azi:...
Hope this helps.
My reviews
MW Liker
56 mesaje
din 25/11/2008
25 noiembrie 2008, 16:43:27
Am sunat si eu la HTC Germania (stiu germana) referitor la lag-ul pe GPS. M-a pus sa incerc daca apare problema cu Google Maps si a zis ca e posibil ca iGO sa nu fie compatibil cu HTC-ul. Mu-au spus ca eroarea trebuie sa fie in intervalul 0-20m, dar nu mai mult.
Am intrebat daca exista diferente hardware intre cele de la inceput si cele vandute acum, daca exista revizii diferite sau chip-uri diferite si a zis ca nu.
Acum va intreb eu pe voi: cu google maps vi se intampla?
Am intrebat daca exista diferente hardware intre cele de la inceput si cele vandute acum, daca exista revizii diferite sau chip-uri diferite si a zis ca nu.
Acum va intreb eu pe voi: cu google maps vi se intampla?
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
26 noiembrie 2008, 15:02:29
Pai pe Google Maps ma arata cu vreo 20-25m mai departe fata de pozitia in care ma aflu.. (stand pe loc, n-am testat in mers)
Cat despre afirmatia ca e posibil ca iGo sa nu fie compatibil cu HTC.. ce gluma BUNA. Mai bine zicea ca toate softurile GPS nu sunt compatibile
) (caci cu toate ai LAG)
.. si versiunile de igo (igo 2006 plus, igo 8) care le-am testat pe Touch Pro merg OK pe alte PocketPC-uri (am testat pe un Eten X500).. numai pe saracu Touch Pro am un lag de vreo 3 secunde..
Problema e din TOUCH PRO. Eu inca sper sa fie o problema software (legata de driveri) si nu una hardware (daca s-ar constata ca ar fi hardware, iti dai seama cati ar baga aparatul in service..)
Si da, am testat solutiile postate pe xda developers dar lag-ul nu a disparut, din pacate
.
Cat despre afirmatia ca e posibil ca iGo sa nu fie compatibil cu HTC.. ce gluma BUNA. Mai bine zicea ca toate softurile GPS nu sunt compatibile
) (caci cu toate ai LAG).. si versiunile de igo (igo 2006 plus, igo 8) care le-am testat pe Touch Pro merg OK pe alte PocketPC-uri (am testat pe un Eten X500).. numai pe saracu Touch Pro am un lag de vreo 3 secunde..
Problema e din TOUCH PRO. Eu inca sper sa fie o problema software (legata de driveri) si nu una hardware (daca s-ar constata ca ar fi hardware, iti dai seama cati ar baga aparatul in service..)
Si da, am testat solutiile postate pe xda developers dar lag-ul nu a disparut, din pacate
. MW Liker
56 mesaje
din 25/11/2008
27 noiembrie 2008, 10:48:19
OK. Azi iar sun la ei. Ii pisez pana rezolva !!!
MW Liker
56 mesaje
din 25/11/2008
28 noiembrie 2008, 10:14:10
Sa stiti ca eu am facut modifciarile recomandate in registrii si in Advanced Configuration Tool si acum se pare ca merge chiar bine si destul de precis. Mie-mi place. Urmeaza sa mai testez si va tin la curent.
MW Veteran
731 mesaje
din 01/04/2008
1 aprecieri
28 noiembrie 2008, 14:01:47
Testeaza-l si da-ne si noua de stire.Si eu am incercat mai multe variante dar nu am ajuns la un rezultat 100 % ok .
Acum cea mai buna soluite este iGo 8.31 cu rom ROMeOS 1.41 si radio v 1.02.25.28 si dezactivat assisted GPS din advanced conf tools.
Acum ideea este ca am sesizat ca problema s-a rezolvat dupa ce am instalat aceasta versiune de iGo (ma gandesc la scenariu de genul ca HTC s-au plans celor de la NavN Go cu problemele aparatelor lor si acestia au remediat oarecum problema prin versiunea 8.31 si 8.32.)
Problema este ca nu am gasit inca o versiune de iGo 8.32 care sa o pot instala.Sunt curios daca e mai buna decat 8.31
Deci n.vasiliu TESTEAZA SI ANUNTA-NE REZULTATELE !!!
Acum cea mai buna soluite este iGo 8.31 cu rom ROMeOS 1.41 si radio v 1.02.25.28 si dezactivat assisted GPS din advanced conf tools.
Acum ideea este ca am sesizat ca problema s-a rezolvat dupa ce am instalat aceasta versiune de iGo (ma gandesc la scenariu de genul ca HTC s-au plans celor de la NavN Go cu problemele aparatelor lor si acestia au remediat oarecum problema prin versiunea 8.31 si 8.32.)
Problema este ca nu am gasit inca o versiune de iGo 8.32 care sa o pot instala.Sunt curios daca e mai buna decat 8.31
Deci n.vasiliu TESTEAZA SI ANUNTA-NE REZULTATELE !!!
[IMG]http://i295.photobucket.com/albums/mm139/BigCall/Demonoid-1.jpg[/IMG]
MW Liker
56 mesaje
din 25/11/2008
28 noiembrie 2008, 18:43:05
salut. Din pacate se pare ca a fost doar o iluzie. s-a imbunatatit sitatia dar tot nu e cum ar trebui sa fie. eu unul sunt insa foarte hotarat sa rezolv problema intr-un fel sau altul. va mai intreb ceva: avand in vedere ca unii spun ca le merge ok cu tomtom... ma gandeaml voi ati incercat pe tomtom? same thing?
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
28 noiembrie 2008, 20:40:38 • actualizat 28 noiembrie 2008, 20:44:33 (2 ori)
Eu tind sa cred ca si ceilalti traiesc cu iluzia ca gps-ul merge fara lag cu tomtom..
Eu vad asa lucrurile: din moment ce igo merge fara probleme pe toate deviceurile si pe touch pro/diamond are un decalaj e CLAR ca problema e de la device si nu de la igo. Ca o fi de ordin software (driver, tweaking) sau hardware.. vom afla in timp.
Ce putem face? Sa ii tot stresam pe astia de la htc cu mesaje, etc pana cand o sa vedem ca misca ceva.
http://www.htc.com/www/about_htc_bymail.aspx
Adresa de contact: info@htc.com
Eu vad asa lucrurile: din moment ce igo merge fara probleme pe toate deviceurile si pe touch pro/diamond are un decalaj e CLAR ca problema e de la device si nu de la igo. Ca o fi de ordin software (driver, tweaking) sau hardware.. vom afla in timp.
Ce putem face? Sa ii tot stresam pe astia de la htc cu mesaje, etc pana cand o sa vedem ca misca ceva.
http://www.htc.com/www/about_htc_bymail.aspx
Adresa de contact: info@htc.com
MW Liker
56 mesaje
din 25/11/2008
29 noiembrie 2008, 11:14:45
Nu numai. Daca nu rezolva intr-un timp rezonabil eu recomand sa facem intai hartie la OPC dupa care, daca tot nimic, eu personal sunt dispus sa merg si mai departe. Am platit bani MULTI si vreau sa mearga bine. Daca n-avea deloc GPS nu ma suparam.
Înapoi la HTC Diamond & HTC Touch Pro
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.