Hmm sigur nici o schimbare in bine? Ai dezactivat logarea GPS? (cu advenced configuration tool)? Si incearca fara A-GPS activat.. si lasa igo-ul sa caute satelitii (chiar daca dureaza ceva , poate mai mult de 5min)
Ma gandeam daca nu e cumva din cauza varianeti de iGO, cea pe care o am era "facuta" pentru Diamond. Mai incerc ,,,
My reviews [local=../reviews/HTC-Touch-Diamond2-31.html]HTC Touch Diamond2[/local] [local=../reviews/reviews/HTC-Touch-Diamond-14.html] HTC Touch Diamond[/local]
nu stiu daca e vorba de igo8 incearca gpstuner si foloseste o poza din satelit, o calibrezi si rezultatul va fi acelas. vei vedea cum traiectoria te duce pe oriunde numai pe drum nu eu am si diamond-ul si le-am testat unul langa altul! rezultat excelent pt diamond, mediocru pt touch pro
23 septembrie 2008, 20:01:54 • actualizat 23 septembrie 2008, 21:34:45 (1 ori)
Am gasit o varianta oficiala de ROM de test, am instalat-o sa vad daca e vreo diferenta. Maine fac testul cu iGO8, prima data am stat cca 7 minute pana m-a localizat desi am facut update-ul de Quick GPS. A doua oara a durat cca 5 secunde. Sper ca ROM-ul asta a corectat ceva, desi versiunea de radio e aceeasi.
My reviews [local=../reviews/HTC-Touch-Diamond2-31.html]HTC Touch Diamond2[/local] [local=../reviews/reviews/HTC-Touch-Diamond-14.html] HTC Touch Diamond[/local]
Teoretic am pierdut garantia, si la SPV C600 am facut acelasi lucru si l-am trimis in service de doua ori si nu au anulat-o. dar nu asta e problema am gasit o varianta de radio mai noua de la Cingular sa vedem ce iasa, mai incerc si sa vad daca pot pune ROM de Diamond pe Pro, am citit ceva si ar fi ceva sanse ... Cica versiunea radio se "ocupa" doar de conexia GPRS/3G si de receptie nu ar avea de-a face cu BT sau WiFI probabil nici cu GPS-ul ... Imi da invalid model id la incercarea de instalare ROM Diamond ...
nu te arunca sa pui rom-ul de diamond sa nu faci vreo bucurie sa-i blochezi eprom-ul! versiunea radio stiu ca se ocupa de tot ce inseamna conectivitate inclusiv radio fm, retea bluetooth, wi-fi ... si cu siguranta si de gps. adu-ti aminte cand dupa o simpla versiune de radio s-a eliberat gps-ul pe Spv m600
versiunea radio o poti pune pe absolut orice rom, asaca poti incerca chiar pe rom-ul actual
Stiu asa am si facut am pastrat versiunea de test pentru ASIA si am pus radio de Cingular, am testat functiile radio si sunt ok. Mai ramane GPS-ul, incerc in seara asta sa vad ...
Am incercat sa instalez 2006SE si nu merge, si asta dupa hard reset si soft reset la customizare (nu l-am lasat sa instaleze TF3D, etc), cu iGO8 de 10 minute cauta staelitii, am incercat pe COM4 si COM9 si inca nimic vede doar satelitii in rosu, am facut si update-ul la Quick GPS, mai asteptam ...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.