) Certurile dintre useri
2 259 vizualizări
106 răspunsuri
Linkuri topic "Certurile dintre useri"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
2047 mesaje
din 14/07/2008
18 aprecieri
Symbian
eu am avut odata bann si acu 60% , pentru o simpla urare (dedicatie) de bine
)
) MW Veteran
580 mesaje
din 17/08/2006
Symbian
eu am avut de vreo 2 ori bann pana acu!mai mult dgeaba da fie
Neo
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
Eu am avut un singur bann....o singură zi dacă nu mă înșel! Şi nu aveam deloc warn. Am primit bann, pentru ceartă mea cu raoul! A fost cam forțat bann-ul! Dar a primit și el.
sters - nu respecta regulamentul
SonyEricssonK770i
Eu cel putin 20 cred
asa mi.a zis cel care mi.a vindut contul mult
si 4 de cind folosesc acest uzer.
si puteam sa am chear si 100 ca mi re rupe doar nu traiesc cu MW ;-)
Ci doar fregventez.
asa mi.a zis cel care mi.a vindut contul mult
si 4 de cind folosesc acest uzer.
si puteam sa am chear si 100 ca mi re rupe doar nu traiesc cu MW ;-) Ci doar fregventez.
[img]http://mobilewave.ro/forum/thumbs/photos/535_375.gif[/img]SCRIS DE PE MARTE
MW Addicted
1779 mesaje
din 12/08/2007
7 aprecieri
11 august 2008, 18:59:39 • actualizat 11 august 2008, 18:59:59 (1 ori)
baieti, topicul se numeste certurile dintre useri... nu suntem la emisiunea "Asta e frustrarea mea".
Cat despre toata treaba asta cu Alecs si warnul, mi se pare putin cam deplasata treaba. S-a dus, s-a dus, ce sa mai la deal la vale.
Aaaa, si treaba cu agresiv... ar fi chiar o tampenie sa nu mai fie mod aici. Eu zic ca si-a facut treaba bine in majoritatea situatiilor...
Cat despre toata treaba asta cu Alecs si warnul, mi se pare putin cam deplasata treaba. S-a dus, s-a dus, ce sa mai la deal la vale.
Aaaa, si treaba cu agresiv... ar fi chiar o tampenie sa nu mai fie mod aici. Eu zic ca si-a facut treaba bine in majoritatea situatiilor...
"Asa e barbatii, niste porci"
Mai binele e dusmanul binelui
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
Mai binele e dusmanul binelui
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
Chester, deja agresiv, nu mai este moderator! Şi asta pentru ca a pedepsit un
.
.
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
11 august 2008, 19:07:42
Baieti parca sunteti la gradinita, fiti naiba barbati, nu va mai plangeti atata "mami, mami nenea ala s-a uitat urat la mine !
" asa sunteti si voi ! Pentru un banal warn trebuie sa faceti atata scandal ! Unii uita de unde au plecat, vorba unui user de pe aici... . Regulamentul forumului trebuie respectat de fiecare user ! Eu atata am avut de zis, asta e ultima data cand mai postez pe acest topic! O zi buna!
" asa sunteti si voi ! Pentru un banal warn trebuie sa faceti atata scandal ! Unii uita de unde au plecat, vorba unui user de pe aici... . Regulamentul forumului trebuie respectat de fiecare user ! Eu atata am avut de zis, asta e ultima data cand mai postez pe acest topic! O zi buna!
SonyEricssonK770i
"Asta e frustrarea mea"
de ce nu mai este agresiv OP?
Parea baiat bun. ;-) de ce?
" asa sunteti si voi ! Pentru un banal warn trebuie sa faceti atata scandal ! Unii uita de unde au plecat, O zi buna!Laur...noi nu facem altceva, decit sa vorbim discutii. Te superi fix degeaba. :-( ne mai plictisim si noi...si mai stam la un pahar de birfa
Note: Posts were merged
de ce nu mai este agresiv OP?Parea baiat bun. ;-) de ce?

laur1989 11-08-2008 19:07:42
Baieti parca sunteti la gradinita, fiti naiba barbati, nu va mai plangeti atata "mami, mami nenea ala s-a uitat urat la mine !
" asa sunteti si voi ! Pentru un banal warn trebuie sa faceti atata scandal ! Unii uita de unde au plecat, O zi buna!
Note: Posts were merged
[img]http://mobilewave.ro/forum/thumbs/photos/535_375.gif[/img]SCRIS DE PE MARTE
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
Virus, agresiv, și.a pierdut postul, pentru că ia dat warn lu alecs! Pentru treabă din topic-ul shmessenger. Ma retrag și eu de pe acest topic! Riscăm s-al transformăm în chat.
SonyEricssonK770i
Foarte ciudat
infine, ma retrag si eu. :-)
infine, ma retrag si eu. :-)
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
11 august 2008, 23:50:55
Nici eu nu sunt de acord cu darea jos din functie a lui agresiv, si voi face clone iar, vad eu ce idei mai imi vin, eventual bleah-warezi daca nu revine.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
11 august 2008, 23:55:52
Frumos atac info. M-ai lasat fara cuvinte.. ce oameni..
agresiv e suspendat temporar (nu pentru mult timp). am discutat cu el pe PM. Ar fi bine sa NU va mai bagati.
@lenzexe e usor sa vorbesti in necunostinta de cauza.
agresiv e suspendat temporar (nu pentru mult timp). am discutat cu el pe PM. Ar fi bine sa NU va mai bagati.
@lenzexe e usor sa vorbesti in necunostinta de cauza.
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
12 august 2008, 00:00:42
Atunci sa dau sms gratis nelimitat daca revine agresiv moderator ?
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
Symbian
info pot raspunde eu? Daaaaaaa
[img]http://i294.photobucket.com/albums/mm101/sharkk_tm90/vibe_userbar1.png[/img]
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
12 august 2008, 00:20:49
info 12-08-2008 00:00:42
Atunci sa dau sms gratis nelimitat daca revine agresiv moderator ?
) (nu ca m-ar interesa pe mine).Gata.. reveniti la subiect.
Înapoi la Administrative
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.