ps:pacat ca nu e si Raoul prin preajma

unickull ,ce treaba are forumul cu viata de zi cu zi?

probabil...dar cat de cat sa faci sa pastrezi fenomenul in limite normalului nu sa ajuti la dezvoltarea lui.
Ajutorul nu stiu de cat folos ar fi. S-a postat in mod repetat linkul crapchatului pe offtopic ,insa nici un efect.
Alecs ,pe mine nu ma doare de un topic... Doar ca am stat 30 de minute adunand poze si informatii de pe net si info despre primele telefoane in care va fi WM7 ,despre caracteristici si data de aparitie,aranjand ca sa iasa in ordine...si sa fie luat drept aiurea pentru ca mai exista un topic cu 2 poze,un singur link,care trata 2 sisteme de operare ,nu unul...
La fel si cand am dat de problema ca C600 nu mai arata aplicatiile in lista la mai mult de 50 de aplicatii instalate ,am stat zile intregi cautand ceva pana am dat de aplicatia unistaller. E un timp pierdut ,care l-am folosit si pentru altii ,postand ce am gasit eu...
Dar cateodata pe bune de nu imi vine sa dau delete la toate posturile mele. Chiar il rog frumos pe DSF de implementarea unei astfel de optiuni, ca am primit n reprosuri pana acum din cauza numarului meu de posturi incat am si obosit sa tot repet ca vreau o liniuta in locul lor,sau macar posibilitatea sa le sterg DEFINITIV.
Multumesc. O seara buna
Nokia5310XpressMusic
).Bun,gata ne oprim aici pe moment,topicul tinde sa devina asa Cafenea 2 
.O zi buna.
NOKIA SUX
PC RULZ
și acel mesaj nu avea nici un rost! Fiecare face ce vrea cu timpul lui! Si în al doilea rând și tu ai id de messenger! Şi nu este nimic rau să intri în dialog cu cineva pe messenger.