Certurile dintre useri

2 259 vizualizări
106 răspunsuri
Cint
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
07 iunie 2008, 01:04:50
unickull ,ai idee daca intra cineva nou pe vreun forum cu 400 de useri si 3000 de vizite zilnice si citeste lucruri banale ce impresie isi face?

ps:pacat ca nu e si Raoul prin preajma :lol:

unickull ,ce treaba are forumul cu viata de zi cu zi? :hmm:
nu este forum pe net sa nu aiba si sectiuni mai putin interesant
(e)

probabil...dar cat de cat sa faci sa pastrezi fenomenul in limite normalului nu sa ajuti la dezvoltarea lui.

Ajutorul nu stiu de cat folos ar fi. S-a postat in mod repetat linkul crapchatului pe offtopic ,insa nici un efect.

Alecs ,pe mine nu ma doare de un topic... Doar ca am stat 30 de minute adunand poze si informatii de pe net si info despre primele telefoane in care va fi WM7 ,despre caracteristici si data de aparitie,aranjand ca sa iasa in ordine...si sa fie luat drept aiurea pentru ca mai exista un topic cu 2 poze,un singur link,care trata 2 sisteme de operare ,nu unul...

La fel si cand am dat de problema ca C600 nu mai arata aplicatiile in lista la mai mult de 50 de aplicatii instalate ,am stat zile intregi cautand ceva pana am dat de aplicatia unistaller. E un timp pierdut ,care l-am folosit si pentru altii ,postand ce am gasit eu...

Dar cateodata pe bune de nu imi vine sa dau delete la toate posturile mele. Chiar il rog frumos pe DSF de implementarea unei astfel de optiuni, ca am primit n reprosuri pana acum din cauza numarului meu de posturi incat am si obosit sa tot repet ca vreau o liniuta in locul lor,sau macar posibilitatea sa le sterg DEFINITIV.

Multumesc. O seara buna
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Publicitate
Publicitate
Arrow
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
Nokia5310XpressMusic
07 iunie 2008, 01:15:02
Are cam multe daca stau sa ma gandesc,daca intra ce,nu ducem Cint lipsa de useri,ci de subiecte noi.
Mda si eu ma mir ce ai putut scrie in cele 10.000 de postari :)).Bun,gata ne oprim aici pe moment,topicul tinde sa devina asa Cafenea 2
Geopsi
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Symbian
07 iunie 2008, 10:17:33
aia e problema,cum are cint atatea postari...
v-am lasat certandu-va si tot ce stiti cel mai bine faceti :)) ...
Mih mai e?ca pe cand intram el era campion la injuraturi(pe pm).
vrei sa faci bani jucadu-te pe net? http://www.anno1777.com/index.php?i=55612
myhay_myhay
MW Luver
192 mesaje
din 24/09/2007
19 iunie 2008, 00:45:31 • actualizat 19 iunie 2008, 00:46:13 (1 ori)
"Comunitatea Mobilewave" nu exista.O sa existe cand toti o sa fim ca o familie,ne certam ca chiorii..am primit si pm de amenintare,nu dau nick,prefer sa nu ma cert cu nimeni.Ar trebui sa ne ajutam unii pe altii nu sa ne "rupem parul din cap".NU sunt o persoana deloc importanta pentru acest forum,dar asta nu inseamna ca trebui sa port dusmanie de exemplu lui Cint ,pentru ca are vreo 10000 de posturi..si eu am doar 180
deleteduser2
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
19 iunie 2008, 06:52:38
Chiar daca nu sunt unul din cei mai activi useri de pe acest forum, dar am cont pe MobileWave inca din 2005. In toata aceasta perioada am vazut multe pe aici. . .ce pot sa spun e ca in cazul unor persoane au inceput sa infloreasca bostanii si sa apara aerele de superioritate. Observ unele comentarii denigratoare la adresa altor site-uri, dar daca se continua asa vom ajunge si noi de rasul lumii. Oameni buni, fiecare avem dreptul la opinie (de aceea e un forum, sa discutam) in limitele impuse de regulamentul intern si limitele bunului simt. Ah, ca se intampla ca opinia lui X sa difere de cea a majoritatii, asta e cu totul altceva. Dar macar aveti bunul simt si respectati-i omului punctul de vedere!
userdeleted3
Acces restricționat
665 mesaje
din 11/07/2005
99% warn
19 iunie 2008, 10:52:08
Ai foarte mare dreptate Klax numai ca se duce lipsa de ceea ce spui si nici nu se vrea,care mai de care sa pupe in fund pe altul sau daca nu esti activ ori vechi sa fii tratat ca la puscarie,asa ca nu are rost sa mai afirm ce si cum ca tot nu se tine cont,tot voi fii banat,luat la misto bla bla bla dar de fapt la ce valoare are mw nu ma mir ca si eu ma comport la fel cu voi  ;).O zi buna.

Nu mai cita ultimul mesaj.

Edited by DSF at 19-06-2008, 13:07
deleteduser2
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
Windows CE
19 iunie 2008, 14:22:29
Si inca o chestiune: In momentul cand aduci diferite acuzatii la adresa unui user si/sau la adresa unui site, de bun simt si corect ar fi sa veniti si cu argumente solide si/sau dovezi clare. E foarte usor sa faci unele afirmatii nefondate de pe urma carora unul sau mai multi useri sa primeasca avertisment si/sau bann iar imaginea lor pe site sa aibe de suferit!
aL3xUtZu
MW Addicted
1735 mesaje
din 14/11/2005
10% warn
20 iunie 2008, 21:35:36
daca inca nu v-ati obisnuit mai sunt si retardati pe lumea asta...lasatii in lumea lor si gata :death:
SPV SUX :| NOKIA SUX :| SONY ERICSSON SUX :| MOTOROLA SUX :| SAMSUNG SUX :| LG SUX :|
:coolup: PC RULZ :coolup:

[IMG]http://www.danasoft.com/sig/Kulshit.jpg[/IMG]
virusONwap
Acces restricționat
1228 mesaje
din 16/10/2005
83% warn
SonyEricssonK770i
20 iunie 2008, 23:31:18
Eu unul.
...inca odat vreau sa imi cer scuze fata de toti cei pe care ia.m jignit.
Dar nu este frumos ca unii uzeri sa ii faca pe altii "prosti fraieri....etc" pt orice greseala.
Se stie cine.
Ca nimeni nu e dumnezeu.
[img]http://mobilewave.ro/forum/thumbs/photos/535_375.gif[/img]SCRIS DE PE MARTE  :D
Diu
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
21 iunie 2008, 07:27:50 • actualizat 21 iunie 2008, 07:40:11 (2 ori)
Voi va plictisiti rau de tot..

Atata timp cat se incurajeaza prostia prin banuri de 2 zile, spammerii, nu se baneaza clonele, a ajuns site-ul sa fie plin de aere de moderatori si de lingai...nu se va schimba absolut nimic.

am fost un pasionat al topicurilor cu si despre sport dar acum mi-e scarba sa intru pentru ca un distins user tot repeta aceeasi idee intr-una. si inca nu ii ajunge, vrea si mai multe topicuri despre sport. ca doar crede ca si noi suntem ca el/ei, suntem plictisiti si toata ziua nu avem ce face decat sa stam cu telecomanda in mana.

iar cafeneaua, vai si amar de ea. ok, vorbim, dar macar sa avem o idee, nu chestii de genul "salut mobilewave" si apoi comitetul de spammeri se apuca de salutat la nesfarsit. e doar un exemplu.

si lipsind o buna perioada, pentru ca si eu le am pe ale mele, deh, muncesc, mai am si facultatea pe cap, toti (90%) arunca in mine cu noroi spunand ca nu am dreptul sa vorbesc pentru ca eu nu prea mai intru.

si totusi, mai exista o comunitate pe mw. foarte exclusivista, care se dobandeste din nastere si se cultiva pe parcurs. prostia, in forma metaforica. (a nu se interpreta)

nu am vrut sa jignesc pe nimeni, nu am dat nume, am dat doar exemple. probabil multi se regasesc in ceea ce am scris, dar daca vreti sa faceti ceva... e timpul pentru noi reguli (sau macar sa se aplice cele existente)
cine se supara sau se scuza, se acuza! punct.
virusONwap
Acces restricționat
1228 mesaje
din 16/10/2005
83% warn
SonyEricssonK770i
21 iunie 2008, 10:45:15
Perfect de acord cu diu :clap:
[img]http://mobilewave.ro/forum/thumbs/photos/535_375.gif[/img]SCRIS DE PE MARTE  :D
Alecs
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
11 august 2008, 14:03:08
On 7-06-2008 Alecs
Eu mi-am propus sa nu iau vreodata nici macar 5% warn pe forum iar in clipa in care se va intampla asta voi pleca definitiv.
Uite ca mi-am luat warn, mai mult sau ma putin pe merit, si asta pentru ca am facuta o mica 'morala' unora. Ma tin de cuvant si din acest moment parasesc comunitatea mobilewave.
EviL
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
11 august 2008, 14:12:35
mare prostie din partea moderatorului care a facut asta ... asa se pierd useri buni de pe acest forum ... oarecum sunt de acord cu decizia lui Alecs si eu as face la fel , una e postez eu ceva sa stiu ca am gresit si alta e ca lti sa ma judece nedrept sau sa dea warn pe nedrept.
poate o fi gresit si alecs un pic pe acolo pe topicul ala chiar si eu am participat la acea discutie dar avand in vedere contributia lui aici pe forum nu merita warn , spre deosebire de multi alti care nu primesc nimic ... ba ca sunt incepatori ba ca moderatori nu vor sa ii vada ....
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
alliin
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
11 august 2008, 14:15:27
Ai primit warn, pentru ca ai fost total :offtopic: și acel mesaj nu avea nici un rost! Fiecare face ce vrea cu timpul lui! Si în al doilea rând și tu ai id de messenger! Şi nu este nimic rau să intri în dialog cu cineva pe messenger.  ;) dar nu ai nici un motiv sa pleci! Şi nu are rost sa pleci! Cred ca sunt maxim 2-3 useri ( fara funcție ) care nu au primit niciodata warn! Deci nu este un capăt de tara.  ;)
sters - nu respecta regulamentul
Publicitate
Publicitate
admin
MobileWaveR
167 mesaje
din 21/04/2005
11 aprecieri
11 august 2008, 14:16:00
Da. Pt asta voi scoate functia de moderare celui care a dat warn. Nu ma intereseaza cine e. Sorry

Inainte de a da warn pt asa ceva.. sa se tina cont de contributia adusa. Iar Alecs chiar a ajutat la dezvoltarea sitului!! Nu-l putem baga in aceasi oala cu ceilalti care nu au ajutat cu mai nimic numai offtopic, cearta, posturi de slaba calitate.

Acum voi duce la indeplinire promisiunea. Ma uit in log-uri.
Înapoi la Administrative
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
fortnite map
mowned logo
Inițiator acum 18 ani
DSF
zZz ツ
Ultimul acum 15 ani
ascary
Guru Member
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 39
  • E frumos dar nu prea 23% ⋅ 32
  • Laser frate! 48% ⋅ 66
Au votat 137 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.030⋅4⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!