McMaster 11-12-2010 10:40:44
Ce zici, daca n-as avea 4 mii si ceva de posturi as avea mai multa trecere

Man ce sa zic,putem avea 10.000 de posturi sau 20.000 insa conteaza cam care este targetul posturilor. Daca am pus in ele doar emoticoane si "salut baieti,ce mai faceti?",doar de dragul de a posta si (ori) sa avem cat mai multe (ete,ala are mai multe...) atunci chiar nu prea conteaza cate avem. Am vazut useri pe acest forum care posteaza strict la obiect,on topic si desi au o vechime considerabila au posturi foarte putine si...chiar nu sunt atat de nostalgici

Personal,nu te cunosc,nu iti cunosc postarile,te vad pe aici pentru prima data si este pentru prima oara cand iti vad postarile (cred ca si tu esti in aceeasi sutatie fata de mine),deci nu prea avem ce imparti iar discutia este la modul general.
Moderatorii chiar nu ma deranjeaza (o fi bine,o fi rau? ) dar daca consideri ca ai avea un cuvant de spus in privinta felului de a modera (de fapt cred ca aici te macina un pic

) ai putea ,daca timpul iti permite,sa faci o cerere administratiei forumului pentru un post de moderator si astfel ai putea sa iti impui punctul de vedere.
Ne este usor sa ii criticam (si asta nu este tocmai rau

) dar sa ne gandim totusi ca nu este chiar atat de usor sa moderezi un forum ca acesta (cu circa 200 de postari pe zi) sa impaci si capra si varza,sa tii curat forumul,sa rezolvi conflicte.Posibil cum ai zis si tu sa se mai implice intrun subiect sau altul,dar si ei sunt oameni,pasionati de un lucru sau altul si au libera alegere de asi exprima antipatiile sau simpatiile. Una peste alta mie imi place felul de moderare (totul este sa nu sarim calul) si in afara faptului ca m-am razboit vreo doua zile cu un robot

) chiar un 10+ pentru echipa MobileWave.